magyarfutball.hu

Magyarország - Franciaország 1 : 1 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Magyarország - Franciaország 2021
  2. Magyarország - Franciaország 2021
  3. Magyarország - Franciaország 2021
  4. Magyarország - Franciaország 2021
  5. Magyarország - Franciaország 2021
  6. Magyarország - Franciaország 2021
  7. Magyarország - Franciaország 2021
  8. Magyarország - Franciaország 2021
  9. Magyarország - Franciaország 2021
  10. Magyarország - Franciaország 2021
  11. Magyarország - Franciaország 2021
  12. Magyarország - Franciaország 2021
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (11 szavazat)

játékvezető: 3 (11 szavazat)

hangulat: 4.91 (11 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 1 (1)
  2. 0 : 2 (1)
  3. 0 : 4 (1)
  4. 1 : 2 (1)
  5. 2 : 2 (1)
  6. 3 : 1 (1)
Európabajnokság 2020, csoportmérkőzés
958. hivatalos válogatott mérkőzés
játékvezető : Oliver Michael (Anglia)
nézőszámok:
  1. fff.fr: 55.998
  2. mlsz.hu: 55.998
  3. nso.hu: 55.998
Telt ház!

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.06.20, 15:42
    kép
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2021.06.20, 15:21 (szerk.: 2021.06.20, 15:24)
    Didier Deschamps: Alkalmazkodnunk kellett a hőséghez pszichésen is, és ez hatással volt a teljesítményünkre, jobban, mint az ellenfelünknek. Így is sok lehetőségünk volt az első félidőben, de sajnos nem tudtunk gól szerezni. Nem lehetek túlzottan örömteli, de alapvetően elégedett vagyok. Nem kaptunk ki, a helyzeteink megvoltak, még kapufát is rúgtunk, és még minden esélyünk megvan a továbbjutásra. Játszhattunk volna jobban, de a magyaroknak is jó játékosaik vannak, ezt főleg az első félidőben mutatták meg.

    A magyar csapat dinamikusabb volt nálunk. Hiába futkostak föl-alá a játékosai, jobban alkalmazkodtak a körülményekhez. Az első félidőben gyönyörűen játszott a magyar csapat, amelynek a gólja felért egy hatalmas gyomrossal. Ezután nagyszerűen védekeztek a magyarok, és felbátorodtak, ahogy haladtunk előre az időben. Aztán sikerült egyenlítenünk, és mivel most az elsődleges célunk a továbbjutás kiharcolása, a két meccsen megszerzett négy pont jónak mondható. Persze jobb lett volna győzni, de fontos pontot szereztünk. Mindig lehet javulni, ez mindenkire, a csatárokra is érvényes. Nagyon fontos lesz az utolsó meccs, a továbbjutás kérdése persze a mai német–portugál mérkőzéstől függ.

    Marco Rossi: Miért sikerült pontot szereznünk? Mert a fiúk nagyon jól, bátran, nagy szívvel, a taktikát betartva játszottak. Nagyon büszke vagyok rájuk! Sok edző azt hiszi magáról, hogy ő a legfontosabb szereplő, mert ő találja ki a taktikát, de ez nincs így, mert mindig a játékosok a főszereplők, és nem győzöm mondani, hogy én ma nagyon büszke vagyok rájuk. Persze voltak nehéz pillanatok a mérkőzés során, de olyan játékosaink vannak, akik az ilyen helyzeteket tudják kezelni, és akik nagyon sokat dolgoznak azért, hogy az ilyen pillanatokban helytálljanak. Amikor először Telkibe mentem, 2018 szeptemberében, és temetői hangulatot találtam az edzőtáborban, azt mondtam a fiúknak, hogy azt akarom, hogy mindenki azzal a szívvel küzdjön, amit ma láthattunk. Mert a futballban ennél fontosabb nincs. Ha a meccs előtt tudtam volna, hogy mi az eredmény, igazából még akkor is aggódhattam volna, hiszen a világbajnok volt az ellenfelünk. De ez a mai nap olyan nap volt, amikor az Úr talán ránk nézett fentről.

    A portugálok ellen vereség után volt néhány nehéz napunk, nem gondoltam, hogy képesek leszünk ilyen teljesítményt nyújtani. Nem elsősorban az eredmény, hanem a mutatott játék miatt kell örülnünk, a játékosok is nagyon büszkék lehetnek magukra. A védelmünk hatalmas munkát végzett, nagyon jók voltak a belső és a szélső védőink is, ugyanez igaz a középpályásainkra. Örülök, hogy tovább folytatódott az a javulási folyamat, amely már hosszabb ideje elkezdődött. Tovább fejlődnek a játékosok, elsősorban hozzáállásban, remélem, ezt tovább tudjuk vinni, és akár már a németek ellen is újabb lépést teszünk előre. A mai mérkőzésen a franciák technikai fölénye jelentős volt, de ezt kompenzálni tudtuk motivációval, és azzal, hogy hatalmas szívvel játszottunk. Hálás vagyok a játékosoknak, és arra ösztönzöm őket, hogy folytassák a megkezdett munkát és a fejlődést. A magyar szurkolás páratlan európai és világszinten, azért dolgozunk keményen, hogy szurkolóink elégedettek legyenek velünk. Ez a mérkőzés egy kétórás adrenalinbomba volt, érzelmekből és feszültségből is bőven jutott a szurkolóknak. Az Európa-bajnokságokat eddig mindig a televízióban néztem, most pedig olyan csodálkozva nézek körül itt, mint gyerekek a vidámparkban. Ha már itt vagyunk a vidámparkban, játszani is akarunk egyet, jól akarunk teljesíteni, de ezzel együtt a földön kell járnunk. Most elmegyünk Münchenbe, és megpróbáljuk ott is a maximumot nyújtani.

    https://www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-deschamps-elegedett-az-egy-ponttal-nehezen-birtak-a-hoseget-2833549
    https://ulloi129.hu/2021/06/19/rossi-ez-a-mai-nap-olyan-nap-volt-amikor-az-ur-talan-rank-nezett-fentrol/
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2021.06.20, 14:33 (szerk.: 2021.06.20, 15:36)
    Feljebb léptünk a Nemzetek Ligájában, mégis bejutottunk az EB-re, és döntetlen a világbajnokkal. Aki nem látja, hogy fejlődik a magyar foci, ... azt sajnálom.

    Iszonyatmód tetszett, hogy szinte sehol sem volt ülőhely, végre egy teltházas válogatott meccs! A B közép szurkolása is jobban átjött oldal szektorból, mint magából a B középből.

    Viszont mikor lefújták a meccset, hát megkönnyeztem! Hihetetlen volt ennyi boldog magyar embert látni, hogy idegenek egymás karjaiba borultak és együtt örültek a sikernek!

    Nekem Gula, Kleini, Botka és Sallai játéka tetszett, amíg nem fáradt el. Meg hát a gól miatt Fiolát is ki kell emelnem! Sajnos nem túl mély a keret, ha valaki kiesik, akkor gondban vagyunk. Például nem akarom Nikot bántani, de inkább Varga Kevint raktam volna be, mert ő legalább gyors, illetve Cseri engem most sem győzött meg.

    A büfé viszont katasztrófa, hogy milyen lassú volt!

    No de a lényeg, hogy a mai napot sosem fogom elfelejteni, köszönöm a válogatottnak ezt az eredményt, ezt az élményt!

    Végigsírtam a helyszínen a himnuszt.. Hihetetlen érzés volt. Az eredmény meg.. parádés!

    Volt még egy jó a mai meccsben. A bíró! A portugálok ellen a török Cakir nagyon védte a luzitánokat, kissé ellenünk fújt, sokat szerepelt. A mai játékvezető végig kézben tartotta a meccsen, nem volt részrehajló.
    Biztos tévedett, de összességében jól vezetett szerintem.

    Akkor lett volna tuti jó, ha kimpembe kezezését varozzák és beverjük a tizit.

    Bárki bármit mond ez nagyobb eredmény, mint az osztrákok elleni győzelem, vagy az izlandi x. A portugálok elleni x is csak azért van előtte, mert végül megnyerték a tornát. De a németek elleni győzelem mindent visz majd

    Csípjetek meg! 0:4 volt a jóslatom, de aztán percről-percre nőtt az önbizalmam. A végén őrjöngtem, ordítottam, toporzékoltam. Giroud kivételével egy undorító, beképzelt bagázst láttam.

    Szalai Attila, Sallai, Kleinheisler , Gulácsi ,Fiola kiemelkedően játszott. A többiek is nagyon harcosan, nagyon jól.Niko kicsit kilógott, de az akarat benne is megvolt. Nagyon jól érzem magam az izgalmak után. Van egy nagyon szerethető válogatottunk.

    "Az első félidőben lecserélt csapatkapitány, Szalai Ádám ütést kapott a fejére, amelytől megszédült, ezért kényszerült a lecserélésére Marco Rossi. Az ilyenkor szokásos egészségügyi vizsgálatok elvégzését követően várhatóak további részletek a Mainz játékosáról."

    Nem értünk még haza, de muszáj valamit írni! Most már van EB lázam öt év után ismét! De ennek ellenére ezek mind csak jutalomjátékok, és felkészülési meccsek a londoni esetleges pontszerzés felé.
    Az első félidőben, hasonlóan a portugálok ellenihez, egy hasonló szituációban szidtam Fiolát, mert ugyanúgy nem a csatár mögé futott, hanem pont a kontra szélsőnk elé jobb felől, pont a lövő sávba. Mindkétszer el is találták. De ugye, mindenki hibázhat. Még egy fehérvári is smiley Ezzel a harmadikok között -összesítésben biztosan van egy pontunk, több is lehet, ha a németek megverik a portugálokat, és a franciák majd szintén - , de ehhez az kell, hogy papírforma győzelmet érünk el Münchenbe smiley Hajrá fiúk, és remélem egyszer valaki nagyon szájba b@assza Vágó úrat, vagy üsse meg a guta minden lipsivel együtt, aki bármikor a magyarok ellen szurkol.

    Na a mai élmény után nem is kell több meccs

    Azt hogy Kleinheisler egy meccs embere már nem lehet hová fokozni

    Halalcsoport. Pontunk es golunk is van. Na erre ki szamitott? smiley

    Andy Clerk: "Another outstanding performance from Rossi’s Magyars, in front of perhaps the best atmosphere I’ve experienced at a football match."

    Hát igazából nem tudom milyen játékot játszottunk, de eredményes volt. A focihoz nem sok köze volt, ez meg is lepte a franciákat. Ha ezt tudjuk, akkor nekünk így kell játszani ezt a játékot. Azt gondolom, hogy valami újat találtunk ki, ami egyáltalán nem szép, de eredményes és magyar! Szép volt fiúk! Hajrá Fradi!

    Sallai hatalmasat jatszott, Fiola megtaltosodott miota EB van, Kleini es Nagy Adam is jo volt, a vedosorrol nem is beszelve...
    Vegig meccsben voltunk, kb 5 percig orditottam utana, tortenelmi meccs volt ez.

    megint kimaxolták az összes lehetséges lehetőséget ezen a meccsen. Hihetetlen koncentráció és szervezettség, no meg némi szerencse.

    Ma Kleini is klasszis volt. Mit össze harcolt - a még kimondani és félelmetes Pogbával, Kantéval - döbbenet. Bár, erre lehet mondani Jenő bácsi örökbecsűjét. Nem kell beszarni, ezeknek is két lába van smiley

    Erősen csodálkoznék, ha Sallai a Freiburgban kezdené az új szezont. Őszintén mondom, nem sok ilyen teljesítményt láttam a magyar válogatottban, mint amit ma ő játszott. Klasszis volt! Szinte nem tudták szabályosan szerelni. Egy Varane, vagy Pavard.

    Pavardot oda vissza szopatta. Ahányszor elment mellette.

    Simán meg is sárgázta.
    Pedig nem akárkiről van szó!
    És ahhoz mit szólsz, hogy Botka gyakorlatilag levette a pályáról Mbappét. Jota után...

    De jó azt olvasni,amikor az ellenfél (a világ egyik legjobb csapata) edzője és játékosa,külső körülményekben keresi a hibát.Meleg volt,meg elszoktak a nézőktől,meg ilyenek.Azt hittem,hogy ilyeneket csak magyar edzők,játékosok tudnak.smiley Örülök,hogy legalább a bíráskodásra nem volt egy rossz szavuk sem.smiley

    Azért komoly, hogy a legjobb mezőnyjátékosunk és a csapatkapitányunk nélkül, Cserikkel alázva ikszeltünksmiley

    Beleolvastam francia szurkolói fórumokba, mintha magunkat olvasnám egy kövesdi iksz után: Pavard nulla, Rabiot még asse, Benzema egy arab szolga, Varane lassú, Mbappé hiába gyors ha nem csapatjátékos, miért nekik kell megint idegenben jáccaniuk stb.

    Általában szerintem magyar meccseken nem olyan jó a hangulat mint egy Fradin, de ez a tegnapi elképesztő volt az elejétől a végéig libabőr. Ezzel az akkusztikával ilyen szurkolással valami fantasztikus volt az egész, hihetetlen hálás vagyok hogy ott lehettem.

    Én ilyen válogatottat még nem igen láttam, hogy minden labdáért konkrétan ölünk. Küzd mindenki mint egy gladiátor. Ez igen.

    szerintem ennek a mentalitásnak az emblematikus megtestesítőjeként kapta Kleini a meccs embere díjat, de valójában az az egész csapatnak szólt.
    (valamilyen szinten utalt is erre - nagyon szimpatikusan - az ennek kapcsán adott nyilatkozatában).

    A szurkolók terén már most megnyertük az Eb-t. Toronymagasan.

    Mintha egy háború utáni békemámor képeit nézném.
    Pedig "csak" egy iksz, de mégis...
    Talán a világ most először láthatja újra, hogy micsoda erő van ebben a foci nevű izében.

    Gula 9 - Botka 8, Orban 7, Szalai A. 8 - Nego 6, Kleini 7, Nagy Á. 7, Schäfer 6, Fiola 8 - Sallai 8, Nikolics 6

    Az Orbánnak, a Fiolának és a Szalai Attilának nem kellett volna egyszerre előre mennie fejelni, amikor szabadot rúgtunk a franciák gólja előtt.

    Rossi és stábja: 10. A fizikális és mentális felkészítésért. Nincs teli a gatya, kiteszik a szívüket és kiköpik a tüdejüket. Köszönöm.

    Eljutottunk odáig, hogy bárkinek megkeserítjük a játékát. Ha egy szervező (Szoboszlai, Kalmár) lenne és egy gólvágó (?) nyerési esélyünk is lehetne bárki ellen. Milyen messzire jutott ez a csapat a szlovákok, a wallesiek elleni beszari játékhoz képest.

    Két tanulság:
    Mbappé kaliberű és fejjátékú játékost nem szabad két törpére hagyni.
    Nincsenek cserejátékosaink, jól jött volna legalább Dzsudzsák, esetleg Szobi is, ha alkalmas 15 percre.

    Sallai volt a legjobb, de mindenki megérdemli az elismerést. Fiola főleg, kb. ő lett volna az utolsó akiről azt tippelem hogy gólt ló a franciáknak. Hajdúbé mondta valamikor meccs közben hogy eddig vagy negyven meccsen nyolcszor lőtt kapura a válogatottban

    Kleini, Fiola, Sallai és Gulacsi voltak a legjobbak de nekem nagyon tetszett meg Nego es Szalai A. is. Amugy az egesz csapat dicseret erdemel de sajnos a golnal elvitt minket a lelkesedes. Nagy helyett inkabb valamelyik vedonknek kellett volna ott lennie es ha kell szabalytalanul is, de valahogy megallitani a francia kontrat. Osszessegeben amugy buszkek es elegedettek lehetunk, csak igy tovabb.

    Az volt a gond hogy a mi ellenfél kapuja előtti pontrúgásunkból jött az ellentámadás, ilyenkor a védők fenn vannak fejelni és Nagy Ádám vagy valamelyik másik kis ember biztosít hátul. Sajnos őrajta átpattant a labda, utána Nego pedig elvesztette a párharcot Mbappéval sezmben, ebből lett a baj

    A magyar csapatban sok jó teljesítmény volt, jól játszott mindenki, több kiemelkedő teljesítményt is láttunk.
    Gulácsi 7 - Botka 6, Orbán 6, Szalai A. 8 – Nego 7, Nagy Á 7., Kleinheisler 8, Schäfer 7, Fiola 8 – Szalai Á. 6, (Nikolics 6), Sallai 8.

    toronymagasan Sallai volt a legjobb, világbajnokok sorát szo.patta, nem tudták szabályosan szerelni kb....aztán Kleini mezőnymunkája..eszméletlen, hihetetlen mit melózott össze, tuti nem Eszéken kezdi a szezont...de Sallai se a Freiburgban...aztán Szalai Attis kifogástalan, sallangmentes játéka..kizártnak tartom, hogy Isztambulban kezdjen ősszel...Botka, le a kalappal, kiválóan játszott, Gula teljesítménye is szuperlatívuszokban mérhető...Lajosunk is most játszott a legjobban eddig válogatott meccseit nézve...Orbán most halványabb volt, de nagy stabilitást ad hátul, szerintem a németek ellen nagyon jól fog játszani...Fiola jó játéka nem meglepő, ő a válogatottban rendre jól játszik, a gólja már annál meglepőbb volt, tartsa meg ezt a jó szokását...smiley) Szalai Ádám és Nikolics...háát..ezekkel mellényúl a kopasz, remélem rájön lassacskán...két gyors támadóval meglett volna a győzelem, Szalai helyett Schönt hoztam volna egyértelmű...Sallaival ketten megfutották volna ezt a mai napon nem kiemelkedőt nyújtó francia védelmet...Nikolics..áhh...lassú, rögtön elvették tőle, nagyon gyenge...Szalai Ádit megtartanám, utolsó 5-10-15 percekre beküldeni harcolni...ha vezetünk eggyel, akkor küzdjön, tartsa meg elől, ha bukóra állunk eggyel, akkor meg felívelgetni neki, hátha le tudja készíteni valakinek...de kezdetni, pláne ilyen ellenfelek ellen nem szabad...két gyors csatár kell...Sallai, Schön vagy Sallai, Varga Kevin...vagy Sallai, Holender...

    Látom kezdi végre a Holandert elfelejteni,ez jó.De azt nem értem miért nem hozta be a Sallai hejett a Schőnt,az utolsó 15 percre.Sallai már lépni se tudott,a Schőn pihenten megforgatta volna a védőket

    Az itteni véleményekkel ellentétben szerintem Nikolics is jól játszott ma, a gól előtt ő szerezte meg a labdát. nyilván, lehetett volna veszélyesebb, látványosabb, de azért egy csapat, amely leikszel a világbajnokkal, oda mr nem férnek be olyanok, akik ű2lassúak" és "nagyon gyengék". Szalainak nem vagyok nagy rajongója, de jól szervezi a csapatot, ha ennyi kapitány kezdőnek jelöli. Mert a mai naptól, törénjék is bármi, Rossi és csapata vb-színvonalú!
    SZÉP VOLT;
    GYŐZNI MEGYÜNK MÜNCHENBE;
    MINDENT BELE;
    HAJRÁ, MAGYARORSZÁG!

    Küzdöttek, hajtottak a srácok ma és nem láttam rajtuk olyan ijedtséget- az egyenlítés után sem- mint korábban számos meccsen. le a kalappal ma előttük.
    Csak annyi megjegyzés, hogy az eddig kapott 4 gólunkból 3 Orbán Willi hathatós "segítségével" született. Sok játékosról nyilatkozzák, hogy a kulb csapatban megy neki, a válogatottban nem. Eddig az EB-n Ő és Sigér volt ilyen Nálunk.

    A második félidőben tizit kellett volna kapjunk, 16-oson belüli kezezés miatt. VAR szobában mi a vihart néztek?
    Szalai Ádámot ilyen módon kiütő francia játékost utólag remélem eltiltja az UEFA.

    gulácsi jó volt, fiola a gólja miatt érdemel külön dicséretet, sallai és kleinheisler nagyot harcolt.
    ez a schafer gyerek nagyon tökös, kíváncsi vagyok ki szerződteti az eb után.
    orbán nem tehetett a gólról, bele kellett érnie. nem emelkedik már úgy a csapatból, mint az első pár meccsén, a sok kihagyás kicsit lehet visszavetette, de szerintem inkább a többi védőnk nőtt fel a szintjére. szalai attila egy az egybe kissé gyenge ilyen szintű játékosok ellen, de egy jó csapatban még sokat fejlődhet ezen a téren.
    nagy ádám sokat szerelt és nagyon jól szűrt a második félidőben, de nagyot hibázott a gólnál (ami azért fura, mert az angol 2-ben pont ezt az előrevágott labdás focit játsszák)
    nego jobbfutónak nagyon jó, mert jobban be tud szállni a támadásba, mint a többiek a posztján, de középen én nem erőltetném.

    Emberek egy sokkal jobb játékosokból álló csapatot győzött le a CSAPATUNK!
    Ehhez az kellett, hogy mindenki szívvel, lélekkel küzdött és kihozta magából a maximumot! SZÉP VOLT FIÚK!
    Akik, meg még mindig vélt hibákon rágódnak, és egyes általuk kipécézett játékost ekéznek menjenek a fenébe! Legalább ilyenkor félretehetnék a rosszindulatú károgást!

    hogy hogy nem Fiola lett a meccs embere ? Riberyt idézte mai játéka , beszáguldózta egész pályát , csatárokat meghazudtoló góllal fűszerezve . el kell végre ismerni nagy erőssége csapatunknak.

    Ez gyönyörű volt! Állva néztem végig a meccset a tv előtt és az utolsó perceket könny belábadt szemekkel. Minden tiszteletem a csapaté. A legjobb amit tehetett Szalai, hogy elvonult! Ezzel csak jót tett a csapatnak.

    Niko csak kiharcolt egy meg nem adott tizenegyest (egyértelmű volt, de hol a VAR...) és megszerezte a labdát a gól előtt. Csak ennyi. Semmi gondom Szalaival (nagy játékos), de Niko nagyon hozta, amit tud és amivel sokszoros gólkirály volt több "közepes" bajnokságban. Amúgy lehet mondani, hogy nem volt jó, de maradjunk annyiban, hogy két "gólban" vett részt a franciák ellen. Ennyi...

    Ma sokkal jobban játszott a csapat, mint a portugálok ellen, és nem csak az eredmény miatt mondom. Sokkal élesebbek voltunk, és voltak olyan periódusai a meccsnek, amikor kifejezetten támadólag léptünk fel. A közönség pedig fantasztikus volt!

    ESPN az angol kommentator: "Teljesen megerdemlik a magyarok ezt a pontot ezert a brutalis sorsolasert ami nekik adatott ebben a csoportban amelyikben senki sem akart volna jatszani. Az EB-sokkja ez az eredmeny es meg nincs vege szamukra".
    A kozonsegrol-2.felido kozepe (meg vezettunk):
    "Hogy leirjam mi folyik a most lelatokon-tomeghiszteria.
    Megmondom oszinten vegig konnyeztem az utolso 4 percet es a vegen amikor lefujtak nem hitttem el hogy nem almodom.
    Ha a nemetek ma kikapnak egy nagyon kiabrandult csapattal jatszunk kedden.

    Azért lássuk be, hogy Orban, Szalai Attila,Gulácsi és Szoboszlai kivételével egyéni képességek terén az EB-n kint levő csapatok közül tök utolsók vagyunk és ez a CSAPAT leikszelt a regnáló világbajnokkal. S a portugálok elleni meccsen meg iszonyú pechesek voltunk az első kapott gólnál. Sigérnek semmi keresnivalója nem lett volna a pályán, amikor beszállt a portugálok ellen, azt se tudta, melyik kávéházban van. Akkor és ott Szalai Ádámot kellett volna a kapitánynak lecserélni, nem Sallai Rolandot!

    Az egyébként libsi BBC-n és el vannak ámulva a hangulaton , a magyar szurkolókon és a teltházon.
    Magyars Magic !!!! Ez a főcim
    The celebration inside the Puskas Arena - the only venue at Euro 2020 to allow full crowds - was undoubtedly one of the moments of the tournament so far.
    Ugye ugye , a nyomorultak : nem kell stadion, nem kell keleti vakcina .
    Most mindenre választ adunk

    Bravur a javabol!! A gol elott nem Orban hibazott a rossz felszbaditassal.A kirugast kellett volna egybol elfejelni.Kar,de igy is nagyon szepen cseng,hogy dontetlent jatszottunk a vilagbajnokkal!!

    Ez a mecs tökéletes csattanó a sok puffogónak akinek semmi sem tetszik, például miért épülnek a stadionok hát ezért, mert egy ilyen eseménynek közösség kovácsoló ereje van szép volt látni ahogy családok, baráti társaságok együtt szurkolnak éneklik a himnuszt mindenhol magyar zászló kifüggesztve városok és falvak neveivel egy méltó helyszínen egy olyan csapattal akik küzdenek a magyar címerért! Gratula a csapatnak és a szurkolóknak világszínvonalú!!!

    Gratulálok a csapatnak, az egyik legnagyobb válogatott meccs élmény volt a mai. Gulácsit én sokszor bíráltam a válogatottban nyújtott teljesítménye miatt, ezen az EB n remek, végre megérkezett, csak így tovább! A védőink is nagyon jók, mindenki remek volt a hátvédsorból, és Kleinheisler is egészen kitűnő volt. Szalai Attila megint szuper volt, ha a németek ellen is jó lesz, nem tudom melyik csapat veszi meg... Persze lehet, hogy már meggyőzte az őt szerződtetni akaró csapatokat.

    A kapott gólról. Nem mondanám h Orbán hibája. A komplett csapat és kicsit Rossi hibája is. Az 55-60. perc környékén, amikor elkezdtünk nyomni, akkor arra gondoltam h de jó lenne, ha Rossi szólna nekik h ÉSSZEL, mert a franciák direkt adják át a területet, tudják h a gyors játékosaikkal könnyen tudnak majd kontrázni. Naná h egy ilyenből kapjuk a gólt, mert a fél védelem fent van fejelni, és a rossz beívelés után senkinek sem jut eszébe Llorist megzavarni h ne tudjon gyorsan kirúgni... Rossit meg láttam korábban, ahogy integet és jelzi h rohanjanak szépen előre támadni. Oké, persze, vérszagot fogtak, de ez is olyan műfaj, amit nem csak szívvel, de ésszel is kell csinálni. A fene se tudja h mi lett volna, ha nem jön ez a gól, lehet h jött volna később másik, ez akkor is zavar. A messzire kirúgott labdára meg Nego nem igazán ugrott fel fejelni, nemtom h mire várt, miképp fog akkor megoldódni a probléma. Félreértés ne essék, hihetetlen élmény volt a meccs, és pacsi mindenkinek, mert eszméletlen, amit letettek az asztalra, ezzel együtt pont úgy éreztem a meccs után, mint Nagy Ádám. Aztán. Nagyon rossz látni h ez már a 2. meccsünk, ahol a spori a nagycsapatnak fúj. Én nem mondom h durván, meg azt sem mondom h igenis fújjon nekünk hazai pályát, de basszus a portugálok ellen is, meg itt is elmaradt pár sárga az 1. félidőben, amit ha megkapnak a delikvensek (itt asszem Kimpembe pl.), akkor tuti nem ficánkolnak úgy a meccs későbbi részében, és sokkal sebezhetőbbek lettek volna a kontráink ellen. Az ilyesmi rohadt sokat tud ám számítani! Uff, ennyit akartam. (Ahogy meg Fiola bevágta...! klasszis csatár módjára! smiley)))))

    Az hogy kinek volt melege, ki bírta jobban, ki alkalmazkodott jobban a körülményekhez, ebben a magyar csapat jobb volt, ennek is köszönhető ez a szenzációs eredmény.
    Rossi nyilatkozata nagyon reális ismét.
    "Azoknak a csapatoknak, amelyeket az Isten megáldott tehetséggel, nem kell annyi harcolniuk. De akik nem születtek annyi tehetséggel, mint például én vagy a csapatom, azoknak minden egyes nap harcolniuk kell."

    Rossinál meg nincs alkalmasabb ember a kapitányi állásra itthon. Ez a pali felhozta a CSAPATUNKAT a nemzetközi középmezőny végéről a középmezőny minimum a közepére. Csak halkan megjegyzem, ez a mi válogatottunk néhány éve a középmezőny nagyon végén és a futottak még kategória választóvonalán billegett. Rossi onnan hozta fel ezt a mi válogatottunkat. És azért sikerült ez neki, mert pont hogy napi szinten kereste azokat, akiket az általa elképzelt játékba be tudott illeszteni.
    Remélem, sokáig marad még velünk. Mióta elkezdett a válogatottal dolgozni, szép folyamatosan elmúlt a meccsek előtti szorongásom.

    Nehéz lesz megtartani Marcot, pedig nemcsak szakmailag, hanem mentálisan és lelki szempontból is társa szerintem a magyaroknak.
    Nagyon köszönjük mester, hogy csodálatos és nem mellesleg szívvel, lélekkel teli munkát végez.
    Történjen bármi a németeknél, már a véleményemen ez nem fog változtatni.
    Aki az utánpótlás válogatott atléta lányomat a tévé elé szögezi több labdarugó mérkőzés erejéig, az zseni a fiúkkal együtt.
    Hajrá Magyarország, Forza Italia!

    Ez a csapat a két meccsen erőn felül teljesített. 10 peches percünk volt. Rossi zseniális edző szerintem. Legnagyobb érték. Meg kell tartani. Nem játszathat támadó focit ilyen ellenfelek ellen, mert akkor minden meccsen kapunk egy 6-ost. A játékosok piaci értéke be van kalibrálva. A magyarok összértéke nem éri el ellenfeleink összértékének a 20 %-át. Portugál , Franci, Német. Aki kimaradt, azoknak sincs olyan hatalmas értékük. Rossi bizonyított, hosszú távon meg kell tartani. Taktika jó. Fanatizálni tudja a játékosokat.

    Kicsit szánalmasnak érzem a hozzászólásokat... Kikaptunk a portugálok tól egy EBn aztán x a franciákkal és még van egy meccsünk... Hogy képzeli itt pár ember hogy károgni kell és azon filozofálni mennyi kapuralövésünk volt?! Én mondjuk pont leszrom a fiam megélheti azt amit én az ő korában nem. Mi minden Eb vagy vb előtt választottunk magunknak egy kedvenc csapatot és nekik szurkolunk hiszen a Magyar válogatott sehol nem volt.. Most meg azon rugóztok hogy mennyi volt a labdabirtoklás meg a kapuralövés?! Szerintem ha egyszer valamikor nyernénk valami nagy tornát nektek akkor is az lenne a bajotok hogy kaptunk 4 gólt és volt olyan meccsünk ahol a labdabirtoklás nem felénk billent..Nem kötelező válogatott meccset nézni..

    "De a magyar egészségügyi dolgozók fáradhatatlan munkájának hála Magyarország a vírus elleni küzdelemben olyan szintre jutott, hogy Európában egyedüliként nálunk lehet csaknem telt házas meccseket rendezni."
    Izé, inkább nem mondok semmit, úgyis törölnék...
    Az valóban pozitívum, hogy szervezettebb a védelem, kevesebbet hibázunk, na de ezt már mindenki tudja. Lengyel, Izland, szlovák, cseh, Wales, vagy a vb-ről Peru, Irán, Marokkó

    A franciák igencsak bosszúsak voltak a meccs után,ami nem igazán azt mutatja,hogy edzőmeccsnek vették a tegnapig.
    Arról meg miért nem beszélsz,hogy a meccs vége felé az elkeseredett francia "szurkolók" valóságos műanyag feldolgozót kreáltak a kapunk környékére a bedobált poharakból?
    Talán nem tudták,hogy repohár? smiley

    Nem hinném, hogy jó irány lenne, ha átesnénk a ló túloldalára! Reálisan kell nézni a dolgokat. Igen kijutottunk az Eb-re(már másodszor az utóbbi két alkalomból!), igaz elég döcögve. Én már nem gondoltam, hogy ezt is megélem még, azt hittem több világversenyen nem látom már a csapatunkat. Tehát igen is van fejlődés! Nézzük a már lejátszott két mérkőzést: Portugálok ellen: nem játszottunk jól klasszikus értelemben, volt egy szép támadásunk(les gól) és több nem, rengeteg labdát veszítettünk el, de(!) hatalmasat küzdött a csapat, volt gerince, tartása ami korábban (10-20 éve sokszor nem) így még egy egyébként gyenge meccset is nagyon tudtam "élvezni". Az első gól sajnos megpecsételte a sorsunkat, kicsit kinyíltunk és fejben is elfáradtunk. A 84-ik percig viszont lehetett reménykedni, hogy meg lesz az x, esetleg(mint a lesgólnál). Franciák ellen: maradt a lelkesedés, elszántság, de nekem kicsit meglepetésre már többször tudtuk egymáshoz passzolni a labdát, néha mezőnyben is egyenlők tudtunk lenni és rúgtunk egy szép gólt is! Igaz, hogy most is volt pár nagyobb helyzete az ellenfélnek. Szerintem teljesen megérdemelt volt az x (de annál több nem)! Az én elvárásomat még túl is teljesítette a csapat ami a küzdőszellemet, tartást, fegyelmezettséget illeti! A németek ellen: remélem, hogy nem megy át annyira hurrába a hangulat, hogy elkezdünk nyíltabban játszani, mert az látható volt, ha kinyílik kicsit is a védelmük, és rendezetlenné válik, akkor bizony vannak problémáink. Ha marad ez a Franciák ellen mutatott játék, akkor szerintem jó esetben egy x, vagy minimális vereség vártható! Egyszóval 3 élcsapat ellen is megmutattuk(juk), hogy van CSAPATUNK! És ennek a CSAPATNAK van hova fejlődnie és van esélye fejlődésre! De türelem, kitartás, akarat kell és a játékosok el ne "szálljanak"!

    Ti szánalmas, silány életű, negatív, antimagyarok. Egy másik cikkhez már leírtam de itt is leírom: Miért nem lehet örülni a szemmel látható fejlődésnek. 1986-2010-es évek közepéig kis túlzással egy jó passznak is örültünk. Most meg már második eb-re jutunk ki, egyáltalán nem játszunk alárendelt szerepert -a toronymagasan legnehezebb csoportban-, tetszetősen, bátran gyakran rutinosan játszunk, és még mindig vannak fanyalgók. Hát mit várunk? Sorra produkáljuk a szép eredményeket: horvátok, lengyelek franciák mind mind jóval előrébb rangsorolt válogatottak és nem vallottunk szégyent. Saját magunkat írjuk le. Persze, hogy nem sok esélyünk van tovább jutni. Đe mért kell ezt egyfolytában hangoztatni. Nem jobb azt emlegetni, hogy Sallait szinte csak szabálytalanul tudták szerelni, Kleinheisler rutinosan tartotta a labdát amíg fel nem rúgták és ezzel nálunk maradt a labda, vagy, hogy Nego úgy vette le a világ egyik legjobbja lábáról a labdát hogy azt sem tudta mi történt? Tényleg őszintén mit vártok? Nyerjük meg az eb-t? Akkor is csak kárognátok.

    Francokat tartalékoltak a franciák. Ennyit tudtak. Hogy a meleg, a lelátói támogatástól saját tudása 200 százalékán teljesitő magyar játékosok, Rossi zsenije volt a döntő - teljesen mindegy. Nem valószinü, hogy ezzel az eredménnyel legalább nem lesznek a négy harmadik között, de azért ettől többet szeretnének. Aztán ha kikapnak a portugáloktól, a németek megnyerik ellenünk akkor ennyi jut nekik.
    A mi helyzetünk nem bonyolult: csak a győzelem ér valamit. Majd látjuk.

    Tegnap ismet bizonyitast nyert, hogy hatalmas akarattal, munkaval, elszantsaggal, hittel, kimagaslo eredmeny erheto el. Jo pelda mindenekinek, a munkajaban es a maganeleteben.
    Az is lathato, hogy van egy masik tabor is, akik mindig elgedetlenek, keseruek, igazi vesztesek. Fancsali pocsok...

    https://ulloi129.hu/2021/06/19/magyarorszag-franciaorszag-8/
    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2833519
     
  5. avatar: Zsorzsinju
    2021.06.18, 07:13
    Játékvezető:
    Michael Oliver (Anglia)

    Assistant Referee 1: Stuart Burt (ENG)
    Assistant Referee 2: Simon Peter Bennett (ENG)
    Fourth Official: Bartosz Frankowski (POL)
    Fifth Official: Marcin Boniek (POL)
    Video Assistant Referee: Christopher Kavanagh (ENG)
    Assistant Video Assistant Referee 1: Kevin Blom (NED)
    Assistant Video Assistant Referee 2: Lee Betts (ENG)
    Assistant Video Assistant Referee 3: Pol van Boekel (NED)
    UEFA Referee Observer: Jaap Uilenberg (NED)
    UEFA Delegate: Radenko Mijatović (SVN)
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2021.06.16, 17:44 (szerk.: 2021.06.16, 17:44)
    Gazdag Dániel sérülése sajnos a játékos és az egészségügyi stáb erőfeszítései ellenére sem jött rendbe, így a @PhilaUnion labdarúgója távozott a férfi A-válogatott keretéből és visszatér klubjához. Mihamarabbi gyógyulást kívánunk!

    https://twitter.com/MLSZhivatalos/status/1405107053635555332