magyarfutball.hu

FC Dabas - Ferencvárosi TC II 1 : 0 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. FC Dabas - Ferencvárosi TC II 2020
  2. FC Dabas - Ferencvárosi TC II 2020
  3. FC Dabas - Ferencvárosi TC II 2020
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 2 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: megyesi_mate
    2020.11.06, 20:21
    Beszámolóm a mérkőzésről:

    Bár a Celtic-meccs mellett nem sok figyelem jutott rá, de szerdán bizony a tartalékcsapatunk is pályára lépett, ezúttal Dabason, és hát hogyan is nézhetnék tükörbe, ha nem mentem volna el személyesen magam is a meccsre.

    A Monor elleni mérkőzéssel ellentétben ez kifejezetten unalmas volt, a csapatok nem halmozták a kapuralövéseket és emlékezetes megoldásokat. Az első félidőben inkább az ezúttal több helyen megváltoztatott kezdővel pályára lépő mieink járatták a labdát, a helyzeteket azonban inkább a dabasiak alakították ki, sokadik próbálkozásra pedig meg is szerezték a vezetést, a 39. percben Vladul Stefan talált be Szécsi kapujába. A támadásvezetéseknél igen szembetűnő volt, hogy a nem túl magas támadóinkat milyen könnyedén nyomják el a fizikálisan nagy fölényben lévő dabasi védők, így hiába mutatott be több jó cselt is Pócsik, Ramadan, Katona, Nicoló Mazzonetto, sok sót a meccs első felében nem ettek meg.

    A második félidő annyiban volt más, hogy ekkor többet volt nálunk a labda, és végre nem egyszer sikerült megkerülnie szélsőinknek a dabasi védőket. Hiába azonban a több jó beadás a tizenhatoson belülre, kapura ténylegesen veszélyt jelentő lövést nem tudtunk produkálni (ha nem pattant fel a labda, akkor jó volt a blokk), így egyáltalán nem meglepő, hogy ezt a meccset gól nélkül fejeztük be. A Dabas ekkor már kizárólag kontrákból veszélyeztetett, gólra azonban nekik sem futotta, így egy egészen felejthető meccsen Dabas-Fradi II 1-0, az eredmény reális. Nincs játékos, aki láthatóan jó vagy rossz teljesítményt nyújtott volna, így az egyetlen pozitívum a dabasi stadion a két helyes kutyájával együtt, illetve, hogy az esti meccset is sikerült még elkapnom.

    Csapatunk ezzel az eredménnyel pont a most előző Dabast követve harmadik, a következő fordulóban pedig a Dunaújvárost fogadjuk: a vasárnap 11 órai meccs remek felvezetője lehet a ZTE elleni találkozónak, szóval minél többen a Népligetbe, majd onnan Egerszegre!

    Forrás: ulloi129.hu/2020/08/28/eloszor-kapott-ki-a-fradi-ii/


    Képek eredeti minőségükben: photos.app.goo.gl/e4v5LAVEQXYRaEMT7

    Máté Csaba nyilatkozata:

    Nem kezdtük jól a találkozót, kicsit kényelmesen játszottunk. Sajnos nem sikerült átmentenünk a hétvégén mutatott játékunkat erre az összecsapásra. A mezőnyfölényünk ugyan megvolt, de a kapott gól után nem tudtuk feltörni a jól felépített és szervezett védelmüket. Fokoztuk a tempót, a kapu előtt az utolsó pillanatokban azonban bejöttek kisebb hibák, így kihasználatlanok maradtak a helyzeteink. Vasárnap lesz lehetőségünk a javításra.

    Forrás: www.fradi.hu/labdarugas/nb-iii/hirek/dabason-szenvedett-vereseget-az-ftc-ii