magyarfutball.hu

Soroksár SC - Szeged-Csanád Grosics Akadémia 3 : 0* 13:30 * játék nélkül

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.11.11, 18:50
    A november 4-ére kiírt Soroksár- Grosics Akadémia NB2-es mérkőzés elmaradt, mivel ellenfelünk nem jelent meg a mérkőzés időpontjában. A játékvezető fél óra várakozás után lefújta a mérkőzést, de a 3 pont sorsáról csak ma született döntés.

    Az MLSZ mai döntése értelmében a mérkőzést 3-0-ás gólaránnyal a Soroksár nyerte, így játék nélkül kaptuk meg a 3 pontot. Ezzel 24 pontot gyűjtött Lipcsei Péter csapata, mellyel 16 forduló után a 9. helyen áll.

    https://www.soroksarsc.hu/news/1192-dontes-szuletett-az-elmaradt-merkozesrol
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.11.04, 13:19
    A Szeged – Csanád Grosics Akadémia csapatát is utolérte a koronavírus.

    Keretünkben a mai napig 17 olyan labdarúgó van, aki pozitív PCR-teszttel rendelkezik, emellett a szakmai stábban is akadnak koronavírussal fertőzöttek. A törvény szerint, aki kapcsolatba lép egy fertőzött személlyel annak kötelező újabb tesztet elvégeznie. Labdarúgóink és a szakmai stáb azon tagjai, akik negatív teszttel rendelkeznek ma reggel újabb PCR-teszten estek át, amelynek az eredménye a holnapi napon várható. A fentiekre figyelemmel Klubunk jelenleg egyetlen egy olyan labdarúgóval sem rendelkezik, aki az egészségügyi protokollnak megfelelne és pályára tudna lépni a mai mérkőzésen. Klubunk sem az ellenfél csapatát, sem a még negatív játékosainkat illetve stábtagjainkat nem teheti ki annak a veszélynek, hogy esetleg megfertőződjenek. Csapatunk ennek tükrében nem utazott el a mai Soroksár elleni bajnoki mérkőzésre, erről értesítette a Magyar Labdarúgó Szövetséget.

    A vírus terjedését és továbbfertőzését csak ebben az esetben tudjuk megakadályozni.

    https://www.szeged-grosicsakademia.hu/hir/1544/kozlemeny