magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 1 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)
  2. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.05.10, 16:44 (szerk.: 2021.05.15, 12:27)
    Ez a Boli nagyon jó gyerek, én csípem. Isa is jól nyomta, szép búcsú - ha búcsú. A szezonért pedig: szép volt, fiúk! De ezért a győzelemért is, a végén ott volt a Fradi szív rendesen, mindenkitől, és ezt nagyon jó látni!

    Ez a picpisti mókusörs mennyit erőlködött a lelátón. Jövőre mennek a második osztályba. Ideggyenge Horváth Ferit remélem sohasem engedjük a Fradi közelébe. Amennyiben így játszottunk volna már az elején, akkor lett volna az igazi ez a győzelem, de így is szép volt Fiúk. Jó kisfelkészülési meccsen vagyunk túl. Az egész 2020/2021-es szezonnal elégedettek lehetünk.

    Sárga lap 5:3, jóval több kispesti szabálytalanságnál. Bognár egy álom
    Gondolom Horváth Feri szerint jobbak voltak.

    A végén mi volt a kispadnal? Miért ment ki a bíró?

    Figyelmeztette a kispestieket a huhogás miatt, Szergej nem is értette láthatóan, hogy minek kell odamennie.

    Wingó a végére belejött. Ha ezt tudja, akkor játszhatna máskor is bátrabban. Isa meg még elférne a keretben.

    Ma is a játékvezetés volt a leggyengébb, pedig a kispest is inkább másodosztályú csapat, semmint első, és nem is játszottak jól, inkább szerencséjük volt, meg persze mi próbálgattuk ezt a háromvédős rendszert ma is, talán kicsit sokáig is, örülök, hogy időben váltottunk, és megérdemelt győzelemmel zártuk a remek szezont. Szép volt, fiúk.

    Keretes szerkezetű volt a meccs 10 perc foci az elején és 10 perc foci a végén, közben 70 perc lötyögés. Mégis sima győzelem, amiben a legjobb, hogy ez sokaknak fáj, szenvednek, mi meg hátradőlve, elégedetten röhögünk rajtuk.

    Szóval : Skvarka, Isael, Heister. Lovre. A mai játék és cseréjük alapján pedig Vécsei, Mak, Baturina.

    1-1 -et vártam amikor a Honvéd gólt lőtt. Gondoltam hogy ki nem kapunk azt hittem kényelmes X. De a cserék egyik szemünk sír a másik nevet, hisz látni hogy a 3 kezdőbe tett játékos akit lecseréltek,nem nagyon fog kezdő lenni ha marad.

    Jó meccs volt. Wingo nagyon jó volt ma. Laidouni ma is pro volt, mint mindig. Vécsei idegen test. Botka megint nagy hiba. Civic elég szürke volt. Baturina nem játszotta be magát a kezdőbe. Sigért muszáj ma megdícsérnem. Bár ez a mondat nekem fizikailag fáj, de most sajnos jár.

    Lehet, hogy nincs meg a győzelem, ha a kispesti gyökerek nem basszák fel Isaelt a kiröhögéssel. Onnantól eldőlt a sorsuk. smiley Lehet, hogy minden meccsen ilyen ellendrukkerek kellettek volna neki.

    Lehet, hogy nincs meg a győzelem, ha a kispesti gyökerek nem basszák fel Isaelt a kiröhögéssel. Onnantól eldőlt a sorsuk. smiley Lehet, hogy minden meccsen ilyen ellendrukkerek kellettek volna neki.

    Semmi különöset nem csinált a Fradi igen. Tegnap mondta még, hogy ide-oda pattogó, lecsorgó labdából lőtt kettőt a Fradi. Azt mondjuk elfelejtette megemlíteni, hogy ők is így rúgták az ővéket.

    Tényleg semmi különös,..... csak pontrekorddal, egész évben kettős terhelés mellett, egyszer zakózva, végigvertük a mezőnyt.
    Feri el kell ismerni a jobb csapat nyert tegnap, még akkor is ha mást szerettél volna látni!

    Eppel első gólja parádésra sikerült. Azzal akartátok kihúzni a meccset. Nem mindig az antifoci hozza el a diadalt.

    Kisérletezgettünk,próbálgattunk ezt-azt,de nemigen jött össze.Aztán az utolsó húsz percben fociztunk egy kicsit,hogy meglegyen a győzelem.

    Feri, a két kaput eltaláló lövés a honvédtól az az a komplett jelenet, amikor az elsőt Bogdán kiüti, majd Botka ajándék passza után jött is a második lövés? Ez a kettő az a kettő? Emiatt kőne egy pont?

    A 22perces összefoglalólóba és elemzésbe az nem fért bele, hogy a Kispesti tábor huhogot, dobálózott, de az igen, hogy Boli előttük provokálva ünnepelt...
    Kb ezzel megordítva, mint ha ő lenne a hibás...
    Aztán csodálkoznak, hogy ha véletlen egyszer kijutnak nemzetközi porondra, akkor 1 meccs után zárkapuval jutalmazzák a Kispesieket...

    kép
    Az 53:09 tiszta játékidejű találkozón sok lövés volt (25, 3:1-es eloszlásban), de csak kevés talált kaput (6, 2-1-es eloszlásban). A labdabirtoklást tekintve fölényben voltunk, a párharcokban az InStatnál enyhe hazai, a Wyscoutnál Fradi-fölény volt (a Wyscout több játékhelyzetet számol párharcként). A passzpontosságunk magas volt (88.5%), a kispestieké hazai szinten átlagos (81.7%). Az xG-arány tükrözi a meccs eredményét (1.9-0.88), ahogy az xcG is, 1.7-0.81.

    A meccsen 3-4-3-ban vagy 5-2-3-ban (ahogy tetszik) játszottunk, csakúgy, mint Fehérváron. A mieink 31, a hazaiak 23 labdát szereztek az ellenfél térfelén, már-már szokás szerint Laidouni volt ebben ezúttal is a mezőny legjobbja (9).

    Az a Laidouni, aki ezúttal sem volt benne az MLSZ InStat-rangsorában, annak ellenére, hogy a közönségkedvenc középpályás az InStatnál az egész elsőosztály legjobbja (284-es átlaggal – a 31. fordulóig biztosan, azóta a CIES-adatbázisa még nem frissült). A legjobb a “laidounitlan” listán Toki volt (280), őt Botka Endi (276) és Civic (275) követte, a TOP5-öt két Honvéd-játékos (Gazdag 265, Eppel 263) tette teljessé.

    Kétszer annyit támadtunk, mint a hazaiak (35+3 ill. 16+1), jóval több támadó-párharcot vállaltunk (91 és 78) és többet is nyertünk (48.3 és 41%). A fejpárbajokat a hazaiak vitték 12-19-re, a mieinknek az átlagosnál (14) többször kellett tisztázni (20, Dvali 5, Botka és Mmaee 3-3).

    Magyar szinten kiemelkedő tempót mutattunk (18.2 passz/perc, a hazaiaknál ez 15.6), a kevés hosszú labdánk (6.7%, nagy része [61%] pontos volt). A letámadás intenzitása (PPDA) az első félidőben rendkívül alacsony (25.3), a másodikban kiemelkedően magas volt (5.8), az utolsó negyedóra 3.2-es értéke pedig – emlékezetem szerint – a Fradi 2015 óta legjobb negyedórás értéke. Így jött ki az átlaggal (11.2) gyakorlatilag teljesen megegyező 11.4-es érték.

    https://ulloi129.hu/2021/05/08/elo-a-honved-elleni-bajnokirol-20/
    https://ulloi129.hu/2021/05/11/igy-teljesitettunk-a-honved-ellen-17/
     
  2. avatar: fgymat
    2021.05.08, 20:32
    A 79. percben Horváth Ferenc sárga lapot kapott.