magyarfutball.hu

Budafoki MTE - Kisvárda-Master Good 2 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.08.18, 08:45
    Nem sokkal 17 óra után az utolsó jegyek is gazdára találtak a hazai szektorokba, így csapatunk telt ház előtt lépett pályára a megszépült BMTE Stadionban. Kétezren töltötték meg a lelátókat és bár az égen vihafelhők gyülekeztek a kezdés előtt, szurkolóink az NB I-hez méltó hangulatot varázsoltak.

    http://budafokimte.hu/hu/elo_bmte_kisvarda_20200817
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.08.18, 08:44
    Az egy dolog, hogy az első félidőre szétázott, majd a szünetben edzésszerelésre cserélt díszöltönyét Csizmadia Csabának, a Budafok élvonalban debütáló edzőjének nem is a tisztítóba kell vinnie, hanem valószínűleg egyenesen a kukába dobnia, de kérdés, mekkora kár keletkezett a BMTE öltözőépületében.

    A lefújás után a pályához vezető játékosfolyosóban hömpölygött a víz, ami magával hozott nem kevés sarat, a vendégöltöző felé tartva pedig egy Niagara nagyságú vízesésen kellett áthámozniuk magukat a kisvárdaiaknak. A sajtószoba felé vezető folyosón is cipőtalpig állt a víz, a környező utcákon pedig úgy hömpölygött, hogy az ember abban bokáig süllyedt. Ítéletidő övezte tehát a bajnoki bemutatkozásunkat, azt sem tudtuk, hogy az időjárás vagy az eredmény miatt bosszankodjunk jobban. Persze, beértük volna azzal, ha az esőben kellett volna győzelmi dalt énekelni a szurkolóinkkal.

    Apropó, szurkolók. A vendégszektor vélhetően nemcsak kisvárdai érzelmű szurkolókkal telt meg, így amikor a Várkerti Vitézek nem sokkal a kezdés előtt megérkeztek a létesítményhez, azzal szembesültek, hogy már nincs eladó jegy. A Vitézek aztán – hála a budafokiak rugalmasságának – néhány perc késéssel elfoglalhatták helyüket a lelátón, és szerencsére abból sem lett baj, hogy az eső miatt alaposan össze kellett húzniuk magukat a drukkereknek, így aztán keveredett egymással a vendég- és a magát csak vendégnek tartó szurkoló. Kiderült, hogy sok jó ember a fedett részen is elfér...

    http://kisvardafc.hu/hir/vizesesen-at-vezetett-az-ut/2977