magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - RCD Espanyol 2 : 2 18:55

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - RCD Espanyol 2019
  2. Ferencvárosi TC - RCD Espanyol 2019
  3. Ferencvárosi TC - RCD Espanyol 2019
  4. Ferencvárosi TC - RCD Espanyol 2019
  5. Ferencvárosi TC - RCD Espanyol 2019
  6. Ferencvárosi TC - RCD Espanyol 2019
  7. Ferencvárosi TC - RCD Espanyol 2019
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4.29 (7 szavazat)

játékvezető: 2.71 (7 szavazat)

hangulat: 4.57 (7 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 1 (1)
UEFA Európa Liga csoportkör 5. forduló
játékvezető : Martins Tiago (Portugália)
nézőszámok:
  1. fradi.hu: -
  2. rcdespanyol.com: -
  3. nso.hu: 19.111
Telt ház!
  1. 12' Ćivić Eldar sárga lap
    23' Sigér Dávid 1 - 0
    25' Boli Franck sárga lap
    1 - 1 31' Melendo Óscar
    35' Frimpong Abraham sárga lap
    sárga lap 43' Lluís López
    sárga lap 76' Calero Fernando
    sárga lap 76' Dídac Vilà
    sárga lap 78' Ezzarfani Mohamed
    sárga lap 90' Iturraspe Ander
    90+1' Škvarka Michal (11-es) 2 - 1
    90+4' Ćivić Eldar sárga-piros lap
    2 - 2 90+6' Darder Sergi

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.11.29, 11:54 (szerk.: 2019.11.30, 10:12)
    Nincs semmi baj! Ez a csoportkör bárhogy is alakul a vége, már most többet adott a Fradinak és nekünk, mint vártuk. És ha a szerencsefaktor is egy kicsit többet enged, ha itthon sikerül elkapni a Moszkvát, vagy nem kapjuk most be a gólt az utolsó percben az plusz 4 pont, de akkor is ki-ki meccset kell játszani a Ludo ellen, mert az a meccs nem lesz döntetlen az biztos, és ezért pont ott vagyunk ahol a maximális szerencsefaktorral lennénk. Kezünkben a sorsunk és ez jó az utolsó forduló előtt! Hajrá Fradi!

    Sosem jó utolsó percben gólt kapni, de attól még 91percig nagyon jók voltunk.
    Szerintem akik most a csapatot szidják, gondolkozzanak el azon, hogy 1-2 éve még egy zseljo vagy albán partizán ellen szoptunk kilátástalan játékkal, most pedig a csoportkörben bosszankodunk, hogy megint csak ikszeltünk az espanollal. ...úgy, hogy közben lefociztuk őket. smiley
    Rengeteget fejlődött a csapat, és óriási dolog, hogy az utolsó kör előtt még mindig esélyünk van tovább menni.

    Manchester United oda tudott ajándékozni gyözelmet egy Astananak, ezek a rohadékok meg kieső helyen állnak spanyol bajnokságban és még 96. percben is életükért küzdenek egy olyan sorozatban ahol már továbbjutottak. Remélem kiesnek spanyol másodosztályba...

    Felemás érzéseim vannak,mert ezt a meccset simán nyerni kellett volna.Sokkal jobbak voltunk,a második félidőben alig jöttek át a félpályán Zubkov beállása után. Óriási lehetőséget szalasztottunk el,de attól függetlenül minden dicséretet megérdemel a csapat,és a hangulat is szuper volt itt a stadionban.A katalán szurkolok is nagyon sportszerűen megtapsolták a mieinket is a végén, annak ellenére,hogy sokan kifütyülték őket az egyenlítő góljuk utáni örömük miatt.Nincs mese Razgradban valahogy győzni kell.

    Varga mindig is hullámvasút volt. Jó játékos, de neki bizalom kell. Én ma pl. tuti nem hoztam volna le, de hát szerencsére nem én vagyok az edző.
    Varga kell, csak szerintem lelkileg instabil vagy mi.

    Ki hagyott ki egymás után két 11est? Ugye nem Varga.
    Volt szar szögelete, ja Isaelnek is volt. Tocmacnak is vannak szerencsétlenkedései, Bolinak is.

    Én kibaszott büszke vagyok a csapatra! Sajnálom, hogy az utolsó pillanatban kicsúszott a győzelem a kezünkből. Jól játszottunk. Isaelt sem lehet bántani, mert mindent kiadott magából, így alakult, a 11-est kihagyta. Dráma és büszkeség.

    Aki most spanyol b csapatozik, meg szapulja a csapatot, az ... Inkább nem mondok semmit.
    Hatalmas meccs volt, óriásit játszottunk, szenzációs hangulatban. Ez a Fradi!
    Razgradban nyerni fogunk!

    9 játékos a maibol , 2 hete egy hatost vagott a ludonak.

    Nehéz ezt a meccset értékelni. Szívvel azt mondom, hogy parádés meccset játszottunk, az eszemmel viszont Kemenes Szabival èrtek egyet, egyszerűen az eddig (és nem csak a ma) látottak alapján, már túl jó csapat vagyunk ahhoz, hogy igazából örülni tudjunk egy ilyen 2:2-nek.
    Kicsit Fradi-Vasas feelingje volt a dolognak, nyilván a szint az ég és föld, de mi kellene más egy győzelemhez, mint két tizi, egy kellemes és tartalékos ellenfél és telt házas hazai pálya?
    Ettől függetlenül a csapatra büszkék lehetünk, az első 95. percből lehet erőt meríteni és önbizalmat szerezni, szükségünk lesz rá.
    Mindent bele Razgradban, ez a csapat képes nyerni Bulgáriában, csak higgye el végre!

    Igen, ez a kettősség a vicc, hogy én is itt bosszankodok egy Espanyol elleni x miatt, miközben kurva nagy szám, csak mikor ott volt a kezünkben a győzelem, és csak 1-2 percet kellett volna kibírni, így azért akaratlanul is ott van a csalódottság érzése. Persze ettől nagyobb bajunk sose legyen az életben és akkor nagyon fasza hátralevő évek állnak előttünk, de azért csak ott van az a de...

    Hááát, a végén káromkodtam egy félórát, de végül higgadtan arra jutottam, hogy a sorsolás után, ha tudom hogy a cszka és a la ligás espanyol sem tud nem hogy elverni, de megverni sem minket, akkor simán hátradőlve vigyorogtam volna. AZ MEG CSAK A PLUSZ GYÖNYÖRŰSÉG, HOGY MÉG ÍGY IS TOVÁBBJUTHATUNK.

    Qrva nagyot mentünk! A 2. Félidő teljesen a miénk volt.
    És végre a hangulat is rendben volt.

    Engem az egyenlítés sem érdekelt,mert olyat láttam a csapattól,ami nagyon biztató a jövőre nézve.Az,hogy egy ilyen szintű csapatot lejátszunk a második félidőben,nekem elég.Fejlődünk,és jó az irány!

    Azért Szihnevich a tizi előtt mekkora lasztit adott.

    Boli ma megint jól játszott. Nagyon jól tartotta és játszotta meg a labdákat. Civic is nagyot melózott, és a kihagyott tizi és gyengébb védekezése ellenére nálam Isael is dobogós.

    Mindent egybevéve ez egy jó meccs volt, amit uraltunk és nyerhettünk volna. Büszke vagyok a csapatra. De a jó k.rva életbe bele, hát nem hiszem el, hogy néhány ember itt most bűnbakokat keres és csak a hibákat emlegeti! Mi a f.szom ez nálunk, Magyaroknál? Nemzeti sport lett a hibáztatás? Miért lényeges nekünk? Emelje ki Rebrov a holnapi megbeszélésen és javítsák ki a következő meccsre. De mi nem tudunk változtatni a végeredményen utólag és ők sem. Miért jó az, hogy ekézünk játékosokat egy espanyol elleni x után. Valljuk be, bármelyikünk aláírta volna a sorsolás után ezeket az eredményeket és mégis elégedetlenek vagyunk.

    Leesett az állam, nagyon jó volt látni, hogy tudtunk dominálni. Még akkor is, ha a spanyolok egy kicsit határozottabb játékkal túlon túl könnyedén rúghattak volna még alsóhangon hármat.

    Az, hogy a végén mégsem sikerült győzni? Ma olyan Fradit láttam, amire az első perctől az utólsóig büszke vagyok! Nyerni kell Bulgáriában! Nyerni is fogunk! Ha nem? Kezetek szívetekre! Ennél jobbat vártatok? Nyammogjatok tovább!

    Sajnos ez Dibuszé volt.
    Az 5-ös vonalára érkezett beadást minimum ki kellett volna öklöznie, vagy inkább lehúznia. Bent állt a vonalon. Mind1, ez van.
    Lehet jobb is, hogy így alakult. Ha úgy utaztunk volna ki Razgradba, hogy bunkerre állva várjuk őket, az tuti vereség szerintem.
    Sok gólos meccsre számítok, ami minden lesz, csak X nem.

    Dibusznak Konkrétan két bravúrja mentett meg minket két tuti góltól. Ő sem hibátlan nyilván, de egyértelműen a csapat egyik nagy erőssége már jó ideje.

    Édes Istenem. Fogalmam sincs, hogy sírjak, vagy nevessek. Kurva jók voltunk, nagyot mentünk....

    1 db futballista van a keretünkben, akit a Jóisten is fodballra teremtett......... Erre kihagyja a tizit. Beszarok bazmeg. Hihetetlen.

    Szép volt fiúk, mert igazából szép volt. De borzasztó mérges vagyok magunkra. Na mindegy, iszok egy sört

    Amúgy szerintem ez volt az idény legjobb teljesítménye, vagyis inkább úgy mondom, hogy ez állt a legközelebb ahhoz amit egy Ferencvárosnak képviselnie kell. Igazi megalkuvás nélküli foci volt, főleg a 2.félidőben.

    Ez a mérkőzés is megmutatta, sajnos Lovrencic lassu, körülményes. Nem csak ezen a meccsen nem ment neki, de ezek a hibák a válogatott meccsein is kijöttek. Az NB1 ben tökéletes, ide kevés.

    Nem ezt mutatta meg, hanem azt, hogy számára nem ez az ideális poszt.

    Sokan a kapott gólokat Civic és Lovrencic nyakába varrják és azt mondják, hogy rajtuk ment el a győzelem. A gól valamilyen hibából születik. Civic az egész meccsen jól tolta, az első sárgája, olyan mérkőzést megfogó, túlzottan szigorú sárga volt. Erőszakosan, végig jól játszott. Lovrének valógan nem ez volt élete mérkőzése. A gól előtt valóban hibázott. De ez a játékos végignyomta szinte az összes bajnokit, válogatott meccset és El. mérkőzést. Sokszor sérülten óriási akarással lépett a pályára. Sokan a fejét követelik egy valóban nagy hiba és az utána lévő indiszponált játék miatt. Ő a Ferencváros kapitánya. Egy Zubkov aki szinte még semmit nem rakott le az asztalra, felmentést kap- mondván fáradt szegény. ( Most is egy taccsra kimenő lövéssel vétette magát észre). Egy Lovrencsics aki szívét, lelkét kiteszi a Ferencvárosért bűnbak lesz.

    Azert azt tegyuk hozza egy tartalekos la liga 19. helyezettrol beszelunk... Egyszeruen elkepeszto, hogy egy perccel a vege elott kapunk egy ilyen golt.Hogy lehetunk ilyen amatorok?

    Úgy, hogy hozzájuk képest valóban amatőrök vagyunk és ez a realitás, nem pedig kritika vagy negatív értékítélet. Úgy, ahogy mi simán (nem szerencsével) megfordítottuk a meccset Zalaegerszegen, ők megrázták magukat és egyenlítettek. Ebben áll a topbajnokságok klubjai és a többiek közötti különbség lényege. Ők ezt (is) tudják, ha kell és fordított helyzetben a rutinjukkal meg a tudásukkal megtartják a vezetést. Isaelnek minden tisztelet, nagyon bírom és jól is játszott, de a gól előtt úgy ment el mellette az, aki beadta a labdát, mintha ott se lenne. Isán látszott, hogy hulla fáradt és ezt kihasználta. Bosszantó, hogy nem nyertünk, de én továbbra is optimistán azt mondom, hogy az egészet kell nézni összességében és Razgradban pedig nyerni!

    A tartalék csapat értéke, amely a spanyolok részéről a pályán volt, 30 milla ...
    Szerintem jó játék, élvezetes mérkőzés volt, olyan meg nincs, hogy valaki ne hibázzon, ez is a játék része. A végeredmény miatt talán lehet búsulni, de csak azért mert tudjuk, hogy alakult ki. Szeretném, ha a bolgár meccsre tényleg úgy mennénk ki, hogy az már csak örömjáték legyen, nem kell belefeszülni, hogy most vagy soha ... focizzunk egy jót és ha nyerünk az meg csak hab a tortán ...

    Oké ,hogy Dibusz sokszor nagyokat véd/védett ,de azért az ötösön belülről ne kapjunk már fejes gólt .... pláne ne a 96.percben ! Csupán kettőt kellett volna lépnie és elütni a labdát ha kell a saját és az ellenfél fejével együtt !
    Sebaj ! Ettől nagyobb bajunk sose legyen ... csak el fog tartani pár napig míg feldolgozom a tegnapi drámát !

    Teljesen másképp éltem meg ezt a meccset úgy, hogy kint voltam, mint amikor otthonról nézem. A tv előtt szétvetett volna az ideg, így meg óriási meccsélményben volt részem, és nem haragszom a srácokra. Csak így tovább!

    Sajnálom higy Isaelnek nem jön össze a gól EL be 3 kapufa 11es nincs szerencséje. Remélem vissszadja neki a sors Bulgàriàba ès ver kettőt

    Örökre visszük magunkkal ezt a meccset, mindannyian akik kint tudtunk lenni óriási élménnyel gazdagodtunk. A B-Közép nagyot ment.

    Dibusz>Gula

    Az egész csapatnak grat

    Ez egy nagy élmény volt. Régen voltam ilyen fantasztikus meccsen. Köszönöm a csapatnak !!!
    Felszabadultan játszott a csapat. Isael eszméletlen zsugás, annak ellenére is hogy hibázott a tizinél.
    Ezzel a játékkal verhető az ludo.
    Hajrá Zöldek !!!

    Előben nem tűnt fel, hogy ráadásul a mi emberünkön pattant meg a fránya góljuk...
    De az igen, hogy a 2eske úgy ment el az alapvonalon, mint kb. Marcelo.
    És jó, hogy mindkét tizi jogos volt, de Sigér szituját is betehették volna az összefoglalóba. (vele volt még a rejlamált tizigyanús eset?)

    Nagyon jó meccs volt,jobbak voltunk.Ez nem bunker foci kérem szépen!Óriási sebesség különbség van az nb1 és a el között.És ez a csapat most felvette az el ritmusát.Köszönöm gyerekek

    Nagyon komoly volt a hangerő, és mintha egy picit jobban összhangban lett volna a tábor a pályán történtekkel.

    Hiányérzet: talán egy fokkal komolyabb lett volna az eufória, ha 1 perccel rövidebb a meccs smiley

    Ez az Espanyol ha a magyar bajnokságban indulna, nem biztos, hogy sokszor szenvedne vereséget. Látszott, hogy ők megkapták az alapokat (50 méteres keresztpasszok, hibátlan labdakezelés, lendületes cselezés). Szóval az eredmények teljesen rendben vannak, talán csak az itthoni Ludo csoportmeccs lóg ki a sorból, de ott csúnyán elb...tuk az elejét és az rá is nyomta a bélyegét az egész meccsre.

    Hajrá Fradi!

    A tegnapi Európa Liga-meccsen csupán 41:51 volt a tiszta játékidő, ennek ellenére rendkívül intenzív volt a játék, a vendégek nagyon agresszív letámadást mutattak be az egész meccsen, csak a második félidő második negyedórájában engedtek ki ebből, alighanem fáradtságuk okán: az Espanyol PPDA értéke 5.32 volt, a miénk 8.16.

    Bár több és nagyobb lehetőségünk mindkét félidőben nekünk volt (0.84-0.42 és 2.17-1.62), az első félidő nagy részében nem tudtunk mit kezdeni ezzel a letámadással, a vendégek birtokolták a labdát kétharmad arányban, és a párharcok 58%-a is az övék volt (59-41), valamint a passzpontosságunk is az ellenfelünké alatt volt (76-86%).

    A második félidőben sokkal jobban teljesítettünk minden téren. Ekkor már nálunk volt többet a labda (56-44%), pontosabban is passzoltunk (82-79%) és a párharcok is sokkal kiegyenlítettebbek voltak (54-58). Érdemes megjegyezni, hogy ebben a játékrészben az Espanyol 19-szer vesztette el a labdát a védekező harmadában, mi pedig csak 7-szer, ahogy a támadóharmadban is jóval több labdát szereztünk (9-3). A támadások aránya is megfordult, míg az első félidőben ebben vendégfölény volt (10+2 ill. 21+1), addig a második játékrész magasan a miénk volt (19 ill 7+1). A támadópárharcokban is sokkal jobbak voltunk (48/17 ill. 24/6).

    Rebrov védekezésben ezúttal is 4-4-2-es felállást választott, Isaellel és Vargával a középpálya két szélén, támadásban pedig 4-2-3-1 volt a felállás.

    https://ulloi129.hu/2019/11/28/elo-az-espanyol-elleni-europa-liga-csoportmeccsrol-2/
    https://ulloi129.hu/2019/11/29/igy-teljesitettunk-az-espanyol-ellen-2/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2019.11.28, 16:29
    Mintegy 100 jegy van fél háromkor a C3-D4 szektorokban. Egész pontosan 113 a fél hármas állás szerint, emellett a VIP-szektorokban is vannak jegyek. A C3-D4-es jegyek árai 13800 Ft és 7200 Ft közt mozognak, a VIP Goldba egységesen 68800 Ft a belépő. Online érdemes megvenni a jegyeket, aztán lassan el is lehet indulni, szurkold ki a Ferencváros első hazai sikerét az Európa Liga (és Bajnokok Ligája)-csoportkörben!

    A jegyek fogyásának az alakulását, mint mindig, GraboPress aloldalunkon követheted.

    https://ulloi129.hu/2019/11/28/rovidhir-meg-van-nehany-szabad-hely/