magyarfutball.hu

Újpest FC - Paksi FC 1 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 0 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.03.15, 14:18
    Nembaj vignjevic szerint a fiúk ismételten k... jók voltak! De levetítenék neki egy jó meccset neki a 80' évekből! Ez egy idióta báb barom! Paks fölényben volt, máramennyit láttam a meccsből.

    Én nem láttam komoly küzdést és mindent elsöprő (lebíró) akaratot. („Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot” Talán kérni kellett volna kis lekvárt, ha enélkül nem megy!) Ha láttam volna, hogy megszakadnak elhiszem, de nem tették. Még közepes színvonalon sem küzdöttek. Vagy, ha ez a maximum, akkor amatőrnek elmennek, de profinak még a harmadosztályban sem.

    Szóval motiválni alacsony színvonalunk tud Vignyevics. Talán ezért tesz úgy, mintha az levesztett pontokon kívül minden rendben lenne.

    Most semmi sem jó, semmi sem tetszik mert gyenge, motiválatlan a csapat, a vezetést meg megutáltuk, mert nincsen, nem jönnek a jó eredmények, már nem a dobogóért küzdünk hanem a bent maradásért. Szép lassan elfogynak a szurkolók is. Szép lassan csak a vírusban bízunk, hogy szüneteljen a bajnokság, és a szünet alatt rendbe tegyék a fejeket, hogy ismét meghatározó részei legyünk ennek az NB1nek.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155&token=8fef067faf7b4879b505ab6f6af000d0
     
  2. avatar: fgymat
    2020.03.14, 20:40
    A 90+5. percben a paksi Gévay Zsolt a kispadon, a 90+7. percben Nebojsa Vignjevic sárga lapot kapott.
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2020.03.11, 20:44 (szerk.: 2020.03.11, 20:54)
    A Magyar Labdarúgó Szövetség a kormány mai rendkívüli döntését követően csütörtöktől visszavonásig az összes magyarországi labdarúgó-mérkőzés zártkapus megrendezését rendelte el. A helyszínen nem, de a televízióban követhetőek lesznek a mérkőzések.

    A korlátozás azt jelenti, hogy a szűk körű rendezőgárda mellett kizárólag a játékosok és a stábtagok lehetnek jelen, az M4 Sport és az m4sport.hu ugyanakkor továbbra is műsorára tűzi a mérkőzéseket. Az MLSZ szerdán délután levélben részletesen tájékoztatta a klubokat, hogy az egészség megőrzése érdekében milyen feltételekkel kell megrendezni a professzionális és amatőrmérkőzéseket.

    A szövetség emellett határozatlan ideig felfüggesztette grassroots-programjainak (OTP Bank Bozsik-program, Fair Play Cup, szociális programok) rendezvényeit, tornáit és fesztiváljait.

    2020.03.11
    https://szovetseg.mlsz.hu/hir/zart-kapusak-a-magyarorszagi-merkozesek
    Határozott az MLSZ

    Csütörtöktől zárt kapuk mögött rendezhetők meg a mérkőzések.
    A mai napon, délután 14 órakor, a magyar Kormány országos vészhelyzetet rendelt el. Ennek egyik legfontosabb intézkedése, hogy az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket betiltják. Mivel ez érinti az OTP Bank Liga bajnoki mérkőzéseit, így az MLSZ döntése alapján, a koronavírus-járvány terjedése miatt csütörtöktől zárt kapuk mögött rendezik meg az összecsapásokat, tehát a szombaton 17 órától kezdődő Újpest FC – Paksi FC találkozót is.

    https://ujpestfc.hu/article?id=9671
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2020.02.27, 16:22 (szerk.: 2020.02.27, 16:23)
    Megvan a következő két „hazai” mérkőzés helyszíne.
    Ahogy bizonyára tudjátok, a kialakult helyzet miatt még mindig kénytelenek vagyunk „albérletben” megrendezni soron következő meccseinket a PAFC és Paks csapata ellen.

    Bár minden igyekezetünk ellenére, hogy minél közelebb legyen szimpatizánsainknak a helyszín, a zalaegerszegi stadion maradt egyedül a választható opció, ami az MLSZ követelményeinek megfelel és az adott időpontban szabad is.

    A félreértések és a pletykák elkerülése végett, megkerestünk minden szóba jöhető pályát üzemeltető klubot (NB2-t is, mint például a Vasas FC), de általánosságban kijelenthető, hogy a bajnoki találkozók ütközésére (Az NB2-es mérkőzések március 15-e miatt szintén 14-én kerülnek megrendezésre), vagy egyéb okokra hivatkozva nem tudtak a segítségünkre lenni. Kaposváron tudtak volna fogadni még minket, de ott a pálya minősége nem felelt meg a szakmai stáb elvárásainak. Így a február 29-én Újpest FC-Puskás Akadémia FC, illetve a március 14-én Újpest FC-Paksi FC rendezendő összecsapás a ZTE Arénában kerül lebonyolításra.

    Minden szurkolói információt, a jeggyel, illetve az utazással kapcsolatban, hamarosan közzé teszünk.

    2020.02.25
    https://ujpestfc.hu/article?id=9402