magyarfutball.hu

Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 4 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2019
  2. Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2019
  3. Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2019
  4. Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2019
  5. Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2019
  6. Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2019
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.08.26, 07:56 (szerk.: 2019.08.28, 12:17)
    Sajna mindig minden csapatnak vannak és lesznek hullámvölgyei. Ilyenkor fontosak azok az egyéniségek, akik képesek felrázni a csapatot és visszaadni a hitet. Az edző ebből a szempontból nem játszik, mert a kudarc reá is vetül: "mindent úgy csináltunk, ahogy a mester mondta - szopás lett a vége, nem is jó edző".
    Miután két lelkes támadó, közülük egy ikon elment az edző miatt , most különlegesen nagy a vákum. És maga Rwbrov is a karakter hiányáról kezd beszélni, meg ellene irányuló haragról. Ez Magyarország. Itt vannak és kellenek a pótolhatatlan emberek.

    A kis Flóri mondta TV - adásban a múlt heti meccsnézést követően, hogy katonacsapat lettünk. Ja. Akarom mondani DA. Egy katonacsapatban nyikto nyet otszuztvujet. Csütörtökön alig lesz magyar a keretben, az ukrán harcosokkal megverjük a litvánokat. Ők értik és viselik Rebrov viselkedését. A baj, attól még úgy baj, ahogy Gabor Marton írta.

    A bajnokságban eddig 2 fordulót játszottunk le és fanatikus Fradistaként ( 50 éve vagyok ott minden meccsen) látom, hogy hatalmas bajban vagyunk. Nem az eredmények miatt, hanem a kilátástalanság miatt. Elveszítettünk számtalan olyan játékost, akikért érdemes volt meccsre járni. Akik karaktert adtak a játékunknak. Senki nincs a teljes keretben, aki képes lenne irányítani, váratlant húzni, karmesterként játszani. Nincsenek már cselezni tudó, életveszélyes csatáraink, akik folyamatosan gólveszélyt jelentenek. Nando, Dani, Lanza sem villogott minden meccsen, de nélkülük a mai Fradi elveszítette a karakterét. Egy szektorban ültem Zubkovval és Blaziccal. a szemük nem rebbent a meccsen. Annak idején ültem vesztes meccsen Vincze Ottóval, Lipcsei Petivel stb és ha nem játszottak, szinte belehaltak a lelátón a tehetetlenségbe. Ez a keret ugródeszkának és pénzkeresetnek tekinti a csapatunkat. Soha, de soha nem lesznek igazi Fradi szívű játékosok. Szergej biztosan jó edző, hiszen ért el szép eredményeket, de pedagógusként nagyon "vargazolis". Tudjuk, hogy mit jelent, ha egy csapat sem a szurkolókért, sem az edzőjükért nem tudnak tűzbe menni. Kudarcok sora. Teljes szívemből fogok szurkolni a csütörtöki meccsen a szentélyünkben, de tele vagyok félelelmmel. És nem azért, mert egyénileg nem vagyunk százszor jobbak a szerény képességű ellenfélnél. a szívet és a kreativitást nem érzem magunkban. Kívánom valamennyi kedves szurkolótársamnak, hogy már csütörtökön cáfoljon rám a csapat egy nagyszerű teljesítménnyel. Örökké FERENCVÁROS!!!!!

    Én is, 11 éves korom óta szurkolok a Fradinak. Csak az a baj, hogy ez a mostani meccs nagyon gáz volt. 4-1-re kikapunk a Felcsúttól? Hol volt a kezdeményezés, a küzdés, a lelkesedés? Ha Lanzafame elment, akkor senki nem tud gólt rúgni?
    Verjük ki a Suduvát, és menjünk utána is a meccsekre...

    Picit aggódom azért a csütörtök miatt. Még mindig túl nagy hurrá optimizus van itt, pedig ez a vereség nagyon sok mindenre figyelmeztethet. Ne becsüld le az ellenfelet. Ezt megtettük az elmúlt két mérkőzésen Rebrovostol, a játékosokon át a szurkolókig. A PAF egy erős csapat lett jó kerete van, ellene nem elég egy B csapatot felküldeni. A litván bajnok nem egy világverő, de amit csinál azt maximális precizitással csinálja. A 0-0 egy borzasztóan veszélyes eredmény, mert ha ezek találnak egy gólt, hát ott aztán vért kell szar-nunk, hogy továbbjussunk.

    Amugy kurva veszelyes kombo ez a balfasz M4-es riporter a hulye kerdeseivel es total fogalmatlan csavo, aki mindent felrefordit. Ujsagok mar kapjak is fel a kiragadott felmondatokat, es lehet uszitani Rebrov ellen (pl. haragszik ra a csapat...)

    Látom sokan Rebrovra vernék a balhét. Ha valamiben hibázott az az, hogy bízott a játékosai profizmusában. Vannak bizony jó páran akik nem azok.

    Ha az a feltetelezes, hogy a mai meccs megnyerese nagyon fontos volt, akkor hibazott. Teljesen egyertelmu volt, hogy ez a csapat uj jatekrendszerrel nem fog nyerni, ha a PUFLA hozza a legjobbjat. Feladta a mai meccset a csutortokiert, ez a helyzet. Es en meg is ertem, mert anelkul, hogy nyomast akarnek helyezni barkire, iszonyatosan fontos lesz a csutortoki meccs.

    Feladta!?!? Mért, a mai bagázsból - nem csapatból,nekünk olyan nincs- ki fog csütörtökön játszani? Ekkora hülyeséget már rég nem hallottam!

    Miiért volt ez az új játékrendszer egy fontos bajnokin? Még a felkészülési meccseken is nagyjából ugyanazt játszottuk, most meg hirtelen bekavar mindent..

    A mai meccs után azt gondolom, hogy ha bejutunk a csoportkörbe, bukjuk a bajnokságot, mert a rotálás az eredményesség rovására megy. Nem tudom szakmai hiba e vagy más van mögötte, de túl sokan vannak formán kívül és most nem csak a ma játszókra gondoltam.

    "19:58 Lovrencsics megy ki a szurkolókhoz
    Rövid eszmecsere zajlott a lelátó előtti lépcsőn, utána pedig felzúgott a “Mindent bele!”."

    Vajon mi hangzott el? "Bocs srácok, de a kertből jött az utasítás"

    Rebrov hibázott, alábecsülte a Gyakadémiát, és túl a csapatát. A játékosoknak meg szét kellett volna szakítani a mezt magukon, úgy kellett volna hajtaniuk, hiszen most bizonyíthatták volna, miért valók az "A" csapatba. Mentálisan hulladék volt a legtöbb ma pályára lépő játékosunk.

    Mondjuk Endi és Frimpi mentek rendesen.

    Egy 7-8 hónapos kihagyás után melyik értelmes edző rakná kezdőbe a játékosát? Danilo kuka. Minek erőlteti? Leo nyugdíj, sajna. Ez a kezdő 11 egy katasztrófa volt. Még el sem kezdődött a meccs már fogam a fejem.

    Mégis az első félidő még rendben volt, aztán nem tudni mi történt az öltözőben, h az lett, ami lett.

    Ezt mondtam egész végig, hogy a félidőben történnie kellett valaminek, így nem esik szét egy komplett csapat, főleg nem egy csút ellen, vagy épp hogy pont az ellen kellett szétesni..

    Nem hinném ,hogy azt kérte lélektelenül játszanak.
    Rebrov sara a túl sok csereember volt a pályán, de fene tudja ha nem is megy a játék, én széttépnék mindenkit hogy bizonyítsak ha pályán lehetek kezdőként, fene érti nálunk miért nem ez megy.
    Itt volt a lehetőség néhány játékosnak.

    Nesze, itt van az Orosz által istenített poroszos focisuli, csak a kezdő 11 elégedett, a többiek haragszanak, es basznak futballozni.

    Kiba--ta a csapat két lelkes tagját, osztán hiányolja a karaktert. Csütörtök előtt erről többet nem szólok.

    Igantenkot gyorsan visszaküldeném a csapatához. Inkább Csonka legyen a csapatban, ha már rotálunk.

    Mas 1-1 embert behozni cserekent, mint a komplett B csapattal kiallni, raadasul 3 vedos rendszerben, amit elesben meg nem igazan jatszottunk.

    Rebrov elegánsan mindent a játékosokra kent. Ez a nyilatkozat is mutatja, milyen jellem és mennyire becsüli a Fradit. Csak a saját karrierje érdekli, ahogy viselkedik a klubban mindenkivel, most már elhiszem, amiket hallottam róla, hogy mindenkin átnéz, bunkó módon viselkedik, nagyképű. Ez nem rotálás, amit művel, eszetlenül felküld a pályára egy másik csapatot, amely soha nem játszott ebben a felállásban. És magyarázza, hogy nincs karakter, sértődött játékosok, meg miegymás. Csak ő nem hibás. Egyébként ha így volt, annak vajon mi az oka? Egy edzőnek tudni kell kezelni a 23 fős keretet. Ha ennyi sértődött antikarakter van, abban ő is hibás. Valami nem stimmel itt.

    Nem Priskinnel volt a legnagyobb gond egyébként.
    Szokás szerint a csatárig el se jutott a labda...
    Volt pár szar beadásunk, és ennyi.
    Nem is dolgoztunk ki helyzeteket.

    Nézd meg az utolsó helyzetünket még nem is volt hajlandó futni. Minek is ha a pénz amúgy is megvan.

    Amugy meg ha lenne is 22 egyforma kepessegu jatekos, akkor is kurva nehez ugy rotalni, hogy kicserelsz mindenkit, meg uj jatekrendszert is nyomsz. Sztem sok olyan jatekos van a mai csapatbol, akik ha az alapcsapatba allnak be cserekent, akkor rendben vannak, de teljes B csapat az mas teszta. Felejtsuk el ezt a mai fostengert, es szurkoljunk csutortokon. Az elmult 10-15 ev legfontosabb meccse jon.
    Nekem leginkabb Isaelnel valik lassan egyertelmuve, hogy (kulonosen ar-ertek aranyban) az egy nem jol sikerult igazolas volt. Van ilyen, sztem az utobbi idok igazolasai azert eleg nagy %-ban bevaltak.

    80.perc tájékán volt egy kapu felé lövése Isaelnek, ami mellé ment. Rezignáltan konstatálta, hogy mellé és megfordult és sétált unott arccal visszafelé
    Nem felvett egy védekező pozíciót vagy valami, hanem a labdának háttal sétált. Nem idegesítette, hogy vazze mellément, áh dehogy ...
    Mondom még egyszer, ma nem volt szabd focizni!

    Tudom itt mindenki politikát csinál a Puskás akadémiából. De az észre kell venni, hogy jó csapat. Láttam a Mol elleni meccsüket is ott nem használták ki a helyzeteiket, pedig nagyon sok volt. Több mint most ellenünk, és nagy ziccerek. Mégis nyert a Mol. Ma jobbak voltak nálunk ezt a vak is látta. A második félidőben gyors pontos passzokkal szétzilálták a középpályánkat. Látványosan szépen játszottak és a helyzeteiket könyörtelenül kihasználták. Ma, és nem csak ma, megmutatták a Fradi ellen hogy kell lelkesen futballozni. Nem volt náluk elveszett labda. Fejben, gyorsaságban, és ami még fontosabb labdabiztonságban is felülmúltak. Ennyi történt ma , se nem több, se nem kevesebb.

    Ezt mondtam én is...a mol ellen a helyzetek alapján nyerniük kellett volna.Jó játékosokat találtak,meg egy nem balfax edzőt történetük során először..szimán 3.-4.ek lehetnek szerintem..

    Hogy egy huszonéves profi játékos alapozás után, szezon elején ne tudjon két meccset játszani tiszta vicc.
    Tokmak 50 perc után KO. Mi ez valami lánynevelde, tornából felmentett nyúlbélák?
    Egy biztos, a rotáció nem fog működni.

    Biztos vagyok benne, hogy Fradi-drukker vagy. Akkor tudod, hogy meg kell nyernünk a csütörtöki meccset. Az a cél, hogy Tokmac, Heister, Zubkov és Skravka minél jobb állapotban legyen. Nem arról van szó, hogy van-e miért ócsárolnunk őket, előre. Sok a gond, a helyzet nehezebb, mint gondoltuk. Bírjuk ki valahogy csütörtökig. Még mindig komoly esélyünk van, ha tudunk összpontosítani a litvánokra.

    Lecopyztuk a dinamo elleni meccset. Egyéni hibákkal tönkrevertük a csapatjátékot. Lássunk tisztán. Ekkora egyéni hibákat nem lehet elviselni! Ma egy borzasztó mákos csapat nyert. Ennyi.

    11-es, 3 eladott labda a 16-oson belül. Elmaradt prios.

    Rebrov nem a terheléstől óvta a csapatát, hanem a kiszámíthatatlan sérülésektől. Ezért játszott ez a light csapat ma. Győzelemmel nem kalkulálhatott Ő sem, de ekkora vereségre nem számíthatott. Ezért kockáztatott és variált mára. A mai csatát megbukta, de ha a csütörtökit behúzza akkor én elfogadom a mai húzását. A tét ugyanis sokkal nagyobb lesz csütörtökön.Aki nem így csinált volna az sose játsszon nagy tétben.

    Egyetértek,plusz fölhozónak szánta Szpirovszki és Isael számára.Nem ezzel volt baj,hanem "egyesek" beleszarós" hozzá álásával,illetve képességbeli hiányaival,amit rossz volt látni.

    Aludva egyet a tegnapira, nézzük a dolog jó oldalát. Botka kiválóan játszott, bizonyítva, hogy lehet rá számítani és szerintem fogunk is. Frimpong megbízható csere. Szerető első 45 perce nagyon bíztató volt, van jövője. Isael végre felépült és mozgott egy kicsit, akárcsak Szpirovszki, aki szintén az első 45 percben nagyon bíztató volt. Varga Roli nagyon akart, küzdött, de még nem fekszik neki ez a tükörszélső poszt, viszont így is minden meccsen, pont a tükörszélső szerep miatt van helyzete jobbal a kapuval szemben, ha ezeket végre kihasználja rendben lesz.
    Ők azok, akiket a rotálásban alkalmazni lehet majd, remélem Rebrovnak elég volt ez a két meccs, hogy ezt leszűrje. A többiek maradék percemberek, időhúzó cserének jók.
    Ezt a teljes rotálást pedig el kell felejteni végleg.

    Szerető a 40.perc táján csípőre tett kézzel kapkodott levegő után.

    Első felnőtt meccse volt kezdőként, szoknia kell még, de az ahogy mert cselezni, betörni, nagyon bíztató volt, sajnos még nem bírja ezt egy félidőnél tovább, de abszolút megvan benne a potenciál.

    teljesen más egy ifi meccs és egy felnőtt, máshogy kell az erőnlétet felhasználni, ráadásul 3 védős rendszerben, neki egyszerre kellett támadnia és jobbhátvédet játszania, ez kimerítő

    Akik tegnap pàlyàn voltak tegnap azok közül bàrmelyik 3 megàllta volna a helyèt az alapcsapatban. De ìgy együtt nem. Ès egy jòl felkèszìtett csapatnak igenis bìrnia kell heti 2 meccset. Nem lehet őket fèlteni, mint a hìmestojàst.
    Ezt most Rebrov baszta el. De remèljük, hogy tudja ès többet ilyet nem csinàl. Azèrt eddig nem sokat hibàzott nem kell a fejèt követelni. De ez az ő veresège volt most.

    Aki menni akart, elment. A pályán voltak olyan játékosok, akik már nagyon sok csatát megéltek már, mégis a játékunk a második félidő elejáre szétesett, a tartásunk elveszett. Senki se tudott lenni úgy hatással a többiekre, hogy azok elsősorban mentálisan összeszedjék, felszívják magukat.

    Mert egyik sem vezér, senki sem tudja űzni hajtani a csapatot, esetleg saját teljesítményével kitűnni az átlagból, ebben a csapatban senki sem az, Lovre sem.

    A Bőle Isael csere kb fix volt.
    Szerető a második félidőben sajnos katasztrofa volt, de eleve 5 védőnél szélre nem is értem minek tesz be egy 19 éves taktikailag éretlen szertelen gyereket. Szóval az ő cseréje is indokolt volt, de akár ott is visszaállhattunk volna 4 védőre.
    A harmadik csere meg indokolt volt, bár rejtély, hogy miért egy plusz tamadót cseréltünk, amikor kb az 50. perctől az volt a baj, és azon ment el a meccs, hogy nincs középpálya, és nincs aki megjátssza a 3 támadót.
    Összességében ha naiv és jóhiszemű vagyok azt mondom, olyan volt ez a meccs, mintha Rebrov be lett volna baszva egész nap.

    Hát igen, egyáltalán miért volt ilyen szerkezetű a felállás, nem is játszottunk még 5 védővel. 5! védő, és még így is négyet kapunk, áá.. agyrém.

    Ez a forum kb. a kisstilu percemberek foruma lett. Az olyanoke, akik kussolnak, ha dicserni kell, bezzeg patkanykent vonyitanak, es vilagveget vizionalnak az elso kis rosszra. Akik sosem ismernek el semmit es senkit, ellenben fikaznak renduletlenul. Nem azt mondom h a mai produktumot meg kell tapsolni. Nem, dehogy. Szar volt? Szar volt. Megy a munka, probal Rebrov egy olyan helyzetre mukodo modszert talalni, amiben 15 eve nem voltunk, vagyis h europaban is mutassunk valamit, es itthon is tartsuk a szintet. Kiprobalt valamit, nem jott be. Kijavit hibakat, kiprobal mast. Errol szol az elet is baszki. Nincs allando tokeletesseg: tanulni, fejlodni, akkor tudunk, ha hibazunk, ha elbaszunk valamit. Ezt most elbasztuk. Biztos vagyok benne h par fordulo utan mar latszani fog valami fele megoldas. Nem leszunk hibatlanok, de igy mennek a dolgok. Akik ezt nem ertik, azok kb. azzal nincsenek tisztaban, amiben vannak, a sajat kibaszott eletukkel, annak mukodesevel es kivancsi lennek h azt hogy kepesek mukodtetni. En a magam reszerol nem jovok tobbet ide, szanalmas netes kupleraj lett ez a forum, kibaszott megkeseredett emberek frusztracioinak elvezeto csatornaja. Nem hittem volna par eve h ide jut, szerettem idejarni, sok normalis ember volt, de ez kurvara nem fog hianyozni. A normalisak kozuletek vigyazzanak magukra, a hulyek meg baszodjanak meg.

    4 kimeríthetetlen téma, ami dominálni fog idén (is):
    - szükség lenne-e Bödére és Lanzára
    - Lovre jobb hátvéd vagy sem
    - Isaura tud-e focizni
    - Magyarok vagy légiósok kellenek-e a csapatba?

    Azért volt ilyen a "tábor" teljesítménye, mert kb. nem volt ott senki. A szokásos kapu mögötti arcok közül szerintem max 50 fő volt (fele csoporttag), a többiek inkább oldallelátósok voltak. Így nem is igazán ment a szurkolás. Ez a fos felcsút senkit nem érdekel, talán még Pakson szokott lenni ilyen szar szurkolás részünkről.

    Bántóan kevesen voltunk és a többség is csak matinézett.

    Nem lehetett feltüzelni a népet.

    van 150 vendégjegy, összesen 3500 kb, ha előre megkapják az ultrák azt a pár százat, akkor megy a sírás, hogy ők kedvezményezettebbek. Most, hogy alig voltak, mert online pikkpakkra elfogyott, mert az oldal lelátósok is vettek, az a baj, hogy nincsenek ott

    Ez volt az első meccse a Fradi ellen, ez minden edző életében egy kiemelkedő pillanat, szarrá készülte magát és atomra motiválta a játékosait. Utólag, az eredmény ismeretében könnyen mondja, hogy szünetben azt kérte a játékosaitól, hogy focizzák le a Ferencvárost. Nehezen hihető, mert az elsőben nem mutatkozott arra utaló jel, hogy itt minket lefocizhatnak. Kövesden meg kikapott a csapatával, ami egyébként ráadásul simán egy felsőházas keret (ha Hentynek kedve lesz focizni, akár dobogóért is harcban lehet). Élvezze ki a sikert, neki sem sok ilyen lesz. De ettől ő még nem lett egy nagy mágus.

    Nem fogyott el, még meccsnapon is volt 100 körüli jegy. Inkább az a sokatmondó, hogy a meghirdetés napján rögtön elfogytak a jegyek, majd valahonnan megint lett 200 db egy héttel később. Mehettem volna, de én is inkább otthon lazáztam.

    Amúgy 15 éve a csoportkör idején is visszaesett a nézőszám a bajnokikon, az emberek hozzászoktak a jóhoz, ez várható most is. A Kaposvár elleni 6000 azért furcsa, mert ha valamikor, akkor szezonnyitányon mindig sokan voltak. De talán a sok hazai EL volt a nyitány.

    Valoszinuleg a tabornak fenntartott jegyek lehettek, aztan amikor nem volt ra igeny akkor piacra dobtak.

    lehet, nem tudom. Ez is egy opció.

    A "töltelék" részéről voltak bántóan kevesen, persze ide csak kocsikkal lehet eljutni, de azért nem lehetetlen feladat.

    kép
    A 49:53 tiszta játékidejű meccsen 58%-ban birtokoltuk a labdát, némileg pontosabban passzoltunk (84%-82%) és több párharcot nyertünk, de a hazai csapat lényegesen több helyzetet alakított ki a mérkőzésen – ezeket ki is használta a második félidőben.

    Az InStat-rangsor TOP5 közé a harmadik helyre futott be Szpirovszki (294), a negyedikre pedig Botka (289), elöl nem meglepő módon Knezevic és Urblík található 300 feletti értékekkel.

    A meccsen Szergej Rebrov egy teljesen új, egy 3-4-3-as felállással kísérletezett, három belső védővel, a Botka-Frimpong-Leo hármassal, előttük a két szélen az először kezdő Szerető és Civic játszott “wingbacket” (a szélső és a szélsővédő közti pozíciót), a három hazai belsőközéppályással csak Ignyatenko és a visszatérő Szpirovszki vette fel a harcot, a center Priskintől jobbra és balra, a ‘félterekben’ pedig Varga és Bőle kapott helyett. Ez a felállás meglepte a hazai edzőt és a Felcsút fiatal játékosát, Radicsot, akit 23 perc után le is kapott Hornyák Zsolt. Az első félórában okoztunk is problémákat a hazaiaknak, a második félidőben helyzetbe sem nagyon kerültünk, miközben átfutottak rajtunk.

    Ezt igazolja az xG alakulása is. Az első félidő kiegyenlített volt. 0.35-0.38 a hazaiak javára (Vanacek helyzete 0.22, Vargáé 0.11, Priskiné 0.1). A második félidőben ez 0.07-1.2 volt… Ami az xcG-t illeti, Gróf kapujára 2.61 xcG-nyi lövés veszélyeztette. A négy gólból három óriási bravúrt követelt volna (0.76, 0.81, 0.75), az első találat xcG értéke pedig 0.29. Nálunk az xcG 0.2 volt, egy kaput eltaláló lövésünkből, Stefan szép góljából.

    Tanulságos még, hogy átlagosan 24.75 méterről lőttünk kapura, ami általában szintén mutatja, hogy mennyi kidolgozott akciónk volt. Ez a Rebrov-korszak legrosszabb értéke, összehasonlításképp a DVTK elleni 7-0-nál ez 13.75m, a Felcsút elleni hazai 4-0-nál pedig 18.52m volt, a MOL elleni 4-1-nél 17.38m, a Zágráb elleni idegenbeli meccsen 20.31m, a hazain pedig 23.12m.

    Gróf kapujára 7 lövés érkezett (2.61 xcG), ebből 4 gól lett, a 3 védés egyike sem volt reflexvédés. 2-szer kellett kijönnie a kapujából 19 passzából 17, 4 hosszú labdájából 2 volt jó. 15-ször passzoltunk neki haza.

    Botka 87 akciójának 82%-a volt jó, 88%-kal passzolt, 13 hosszú labdájából 9 volt pontos, 19 párharcból 12-t nyert meg. 8 labdavesztés mellett 17-szer szerezte azt vissza, 3 passzlopással.

    Frimpong 76 akciójának 87%-a volt jó, 97%-kal passzolt, 6-ból 4 hossző labdája volt jó. 15 párharcból 9-et nyert, 7 fejpárbajból 5-öt. 5 labdavesztés mellett 9-et szerzett vissza, egy passzlopással.

    Leandro 77 perc alatti 78 akciójának 73%-a volt jó. 79%-kal passzolt, 12 hosszú labdájából mindössze 4 volt jó. 14 párharcból 10-et nyert meg. 7 labdaszerzése volt, de sajnos 16-szor adta el a labdát. 4 passzt lopott le.

    Szerető 66 percet volt a pályán, 59 akciójának 71%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.07%). 73%-kal passzolt, 6 hosszú labdájából 4, 4 beadásából 3 volt jó. 13 cseléből 12 volt jó, 23 párharcból 18-at nyert meg. 6 labdavesztés mellett 5-ször szerezte azt vissza

    Szpirovszki 61 akciójának 72%-a volt sikeres. 2 lövésből 1 gólja volt (0.06), 88%-kal passzolt, 11 párharcból 7-et nyert. 5 labdavesztés mellett 4-szer szerezte azt vissza, 1 passzt lopott le.

    Ignyatenko 75 akciójának 75%-a volt sikeres. 92%-kal passzolt, 21 párharcból 10-et nyert meg. 4 labdavesztés mellett 9-szer szerezte azt vissza, 3 passzt lopott le.

    Civic 82 akciójának 73%-a volt jó. 1 lövése volt (0.04), 83%-kal passzolt, 8 beadásából 3 volt jó. 17 párharcból 10-et nyert, 12 labdavesztés mellett 9-szer szerezte azt vissza, két passzlopása volt. 1 lövést készített elő (0.07).

    Bőle 63 percet volt a pályán, 50 akciójának 34%-a volt sikeres, két lövése volt (0.04). 65%-kal passzolt, 17 párharcból 6-ot nyert.

    Varga 55 akciójának 62%-a volt jó. 1 lövése volt (0.11). 96%-kal passzolt, 2 beadásából 2 volt jó. 19 párharcból 11-et nyert meg. 1 lövést készített elő (0.1).

    Priskin 51 akciójának 47%-a volt sikeres. Gólpasszán kívül egy másik lövést készített elő (0.1) és egy lövése volt (0.1). 85%-kal passzolt, 18 párharcból 6-ot nyert meg.

    Isael 31 perc alatt 26 akcióban vett részt, 65%-a volt sikeres. 1 lövése volt (<0.01), 13 passzából 10 volt jó, 12 párharcból 7-et nyert. Lovrencsics 28 percet volt a pályán, 20 akciójának 65%-a volt sikeres, 13 passzából 9. 4 párharcból 2-t nyert, 3 labdát vesztett, egyszer szerezte vissza.

    Bolinak 17 perc alatt 1 akciója volt, az sikertelen, 1 párharcot vesztett el, a labda nem jutott el hozzá.

    https://ulloi129.hu/2019/08/25/elo-a-felcsut-elleni-bajnokirol-10/
    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131&token=7dbebe57668814aac83ab9acd734792f
    https://ulloi129.hu/2019/08/27/igy-teljesitettunk-a-felcsut-ellen-9/