magyarfutball.hu

FK Kukësi - Debreceni VSC 1 : 1 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör 2. mérkőzés
helyszín : Elbasan, Elbasan Arena
játékvezető : Todorov Stanislav (Bulgária)
nézőszámok:
  1. fk-kukesi.al: -
  2. dvsc.hu: 1.000
  3. nso.hu: 1.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.07.19, 12:02
    Herczeg András: Az első tizenöt percben hiába volt nekünk nagy helyzetünk, ekkor nehezen tudtuk lereagálni az ellenfél játékát. Nagyon veszélyesek voltak a mélységi beindulásai, készültünk erre, érdekes, hogy pont ebből kaptunk gólt. Ezt követően már meg tudták oldani ezt a srácok, igaz így is volt egy-két helyzete az ellenfélnek, de mi is veszélyesebbek tudtunk volna lenni az ellentámadásainknál, ha jobban megindulunk. Összességében a csapat jól teljesített az összecsapáson, fegyelmezett, szervezett volt, nagyon elszántan léptek pályára, gratulálok nekik a továbbjutáshoz. Az elején a játékosok tudat alatt is kevesebbet kockáztatnak, de a kapott gól után érezték, hogy változtatni kell a felfogáson. Ezt követően bátrabban játszottunk, jobb volt a játékunk. Nagyon az albán ellenfélre készültünk, hiszen tetemes volt az előny, de azért úgy voltunk vele, nem lehet hátradőlni, most már azonban kezdhetünk készülni a Torino ellen.

    http://www.csakfoci.hu/nemzetkozi-foci/europa-liga/nikolic-nem-volt-a-legjobb-a-hozzaallas-ennel-tobb-kell-herczeg-erdekes-hogy-pont-ebbol-kaptunk-golt-el-nyilatkozatok
    Ernest Gjoka: ?
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.07.19, 11:15 (szerk.: 2019.07.19, 12:25)
    Hasonlót vártam, itthon sem voltunk igazából jobbak, nagyon szerencsésen alakult az első meccs.

    Azért Bódi nagyon hiányzik ebből a csapatból...

    hajtós jó kis csapat a Kukesi! És keményen szurkolnak is még az egyenlítés után is....... Szimpatikus csapat!

    Kíváncsi vagyok a statisztikára, különösen a sikeres passzokra. Az valami botrányos volt, ennél több kell hazai szinten is. Védőinket egy-egy csellel remekül ki lehetett mozgatni, azon is javítani kell. De legalább Garba jól mozog, ott egyértelműen erősödtünk. Majd meglátjuk, mi lesz ebből, tegnap végül is az eredménytartás volt a cél, az meg sikerült.

    A debreceni meccs után abban reménykedtem, hogy a fiatal játékosok már nem lesznek megilletődöttek. Sajnos a tegnapi teljesítménye sem volt egyáltalán meggyőző. Nem volt különösebben szervezett a csapat, a labdatartás is nagyon rossz volt. Amit továbbra sem értek, az a bedobássok. Hogy lehet, hogy számos edobás rögtön az ellenfélhez megy? Ez is egy rögzített helyzet, erre is bőven lehetne gyakorolni. Egyelőre nem látom, hogy a Torino ellen hogyan tudunk egy acélos védelmet felépíteni prezentálni.

    Azt azért szögezzük le, hogy 3-0val mentünk oda. Szégyen nem szégyen, láthattuk nagy csapatoknak sem megy ilyen előny után a 100%-os koncentráció. Pont annyit csináltunk amennyire szükség volt. Nem azt mondom, hogy kiütjük a Torinot, mert arról csak álmodozni lehet, de ahhoz nyilván nem így fogunk hozzáállni.

    Én szerintem abszolút vállalható volt a meccs, eléggé idény eleji forma van még, ez volt a második tétmeccs. Nem kaptunk ki,
    de valljuk be Nagy Sanyi volt a legjobb a csapatban, ha nem így véd lehet kikapunk. Garba minőségi igazolás, minden mozdulatán látszik, Trujiæ meg két meccs két gólpassz.

    Szerintem ez az albán csapat benne lenne itthon az első hatban.

    Faszák vagytok srácok, streamről kell nézni, mert hiába van kiírva műsorba ti brazil-kínai párbajtőrt adtok. Akkor adnátok át más csatornának a közvetítési jogot ha nem vagytok hajlandóak közvetíteni egyik meccset sem.

    Sajnos a védekezésünk továbbra is katasztrofális. Nem hiszem el, hogy ez tetszene Bandibának. De miért tesz rendet a hátsó alakzatban? Egy Torino ellen más dolgunk nem lesz, mint számolni az ellenfél góljait.
    Hajrá LOKI!

    Nem ájultam el a színvonaltól. Inkább a számtalan hibától!

    Tele fiatal magyar focistával, gratula Debrecen!! Gratula Bandi bá!!

    Gratulálok a továbbjutáshoz. Sajnos a játékhoz már kevésbé. A védelmünk eléggé lyukas volt, a két jól fejelő belső védőnk nagyon bizonytalanul játszott, a beívelések rendre túljutottak rajtuk. Hogy 1-0-al mentünk a szünetre az az albán csatároknak, no meg Nagy Sanyinak volt köszönhető. A középpályán a mérkőzés több szakaszában nem tudtuk megőrizni vagy megszerezni a labdákat. Nagy kár, hogy Haris támadás ellen be van oltva. Ha az ellenfél 16-osa környékén tudna rendesen passzolni, vagy legalább úgy lőni, hogy kaput találjon, sokkal hasznosabb lenne. Nekem is Szécsi volt a mérkőzés leggyengébbe. Rengeteg labdát eladott, ma semmi nem sikerült neki.
    Viszont mindenki küzdött, hajtott, s meg is lett az eredménye. De a Torino ellen idegenben ennél jóval több kell, hogy esélyünk legyen otthon egy jó meccset játszani.

    Örülök a továbbjutásnak, azonban rendesen kidühöngtem magamat. Ahogy sikerült a 16-osig felvinni a labdát, ott valaki biztos valamivel elcseszte. Rengeteg olyan támadás volt, amiből a végén egy pontos passzal gólhelyzetet érettünk volna el. PL. Haris, Szécsi. Nekem Kusnyír játéka sem tetszett annyira, előrefelé ő sem tud egy értelmes labdát adni. A Trujic és a Garba viszont nagyon pozitív. Kezdeném jövő héten mindkettőt.

    Örültem, hogy Zsóri kezdett smiley Tetszett a játéka, szemmel látható a különbség közte és Takács között. Egy apró momentum az 1. félidőben, a bal szélen már majdnem kigurult a labda, Zsóri méterekre volt tőle, mégis befutotta még a vonal előtt, na azért a labdáért Takács el se indult volna... Szécsi sokat volt játékban, de sokat is hibázott, Trujic 2 tétmeccs, 2 gólpassz! nagy értéke lesz a csapatnak, ahogy Garba is, aki ismét jól állt be, lendületet vitt a támadójátékba, szép volt a beindulása, kár, hogy nem lett belőle gól, azért az látszik, ha nála a labda, nemigen lehet tőle elvenni, ezt tudja hozni az nb1-ben nagy ász lesz smiley Nagy Sándor pedig egyértelműen a meccs embere volt, utóbbi évek legjobb kapusa, ha így folytatja, lassan megüti Novakovic szintjét issmiley viszont hogy valami negatívumot is írjak... smiley a két belső védőnk roppant bizonytalannak tűnt, még mindig azt gondolom, a Kinyik, Pávkovics páros jobb.

    Jár az elismerés a csapatnak, és egy-két - ezen a szinten, persze - jó egyéni teljesítményt is láthattunk. Nem sorolom őket, a kartársak már megtették lentebb. Lehet erre építeni. Úgy tűnik, a két új igazolással és Zsórival elől meglennénk, a középpályánk mindig is rendben volt (ismét csak: ezen a szinten), hátul kellene még valami kis fejlődés. No persze, nem kell elszállni: ez a Kukesi ezúttal nem volt egy komoly kihívás, és durván nagy mákunk volt, hogy az egész csatársoruk csupa Takácsból állt.

    Még nagyobb elismerés jár annak a pár száz (mármint a szpíker szerint) Loki-szurkolónak akik bevállalták Elbasán-t.

    Viszont, Csibu, hogy mit láttál 3-as, azaz közepes szintűnek ezen a meccsen, azt elképzelni se tudom... Nekem eszembe se jutott volna nézni, ha nem a Loki játszott volna...

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=82369c0aa9e36f330114a30056c81414
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2712031
    http://lokiblog.eu/archives/2019/07/18/johet-a-torino/