magyarfutball.hu

PFC Ludogorets Razgrad - Ferencvárosi TC 2 : 3 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (2 szavazat)

játékvezető: 3.5 (2 szavazat)

hangulat: 3 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 2 (1)
UEFA Bajnokok Ligája 1. selejtezőkör 2. mérkőzés
helyszín : Razgrad, Ludogorets Arena
játékvezető : Rumšas Donatas (Litvánia)
nézőszámok:
  1. fradi.hu: -
  2. nso.hu: 8.000
  3. ludogorets.com: 9.000
  1. 0 - 1 17' Kharatin Igor
    0 - 2 21' Škvarka Michal
    24' Terziev Georgi 1 - 2
    sárga lap 26' Ihnatenko Danylo
    sárga lap 28' Lovrencsics Gergő
    sárga lap 29' Dibusz Dénes
    1 - 3 48' Nguen Tokmac
    69' Heister Marcel (öngól) 2 - 3
    82' Moţi Cosmin piros lap
    85' Keșerü Claudiu sárga lap
Továbbjutott a Ferencváros, 5–3-as összesítéssel.
Ott voltak:
  1. megyesi_mate

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.07.18, 15:42
    Szergej Rebrov: Ez egy igazi csapatmunka volt. Nem kell kiemelnem senkit, az egész keret együtt érte el ezt a sikert. Nem gondolom, hogy a Ludogorec feljebb jött volna ránk, ha berúgja a 11-est. Persze fontos volt Dibusz védése, ha az nem jött volna, akkor 2-2-vel folytatódik a meccs. De én láttam a meccs előtt a játékosok szemét, azt a koncentráltságot. Ismerem a futballistáimat, tudom, mire képesek, ezért a párharc első percétől kezdve hittem a továbbjutásban. Igen, már foglalkoznunk kell a Valletta elleni párharccal is. Több edzőnk is látta a keddi meccsüket például, és én is megnéztem. De a játékosok első feladata, hogy pihenjenek, csak azután kell figyelniük a máltaiakra. Azért örülök a továbbjutásnak, mert boldoggá tettük a Fradi-szurkolókat. Nagyon elégedett vagyok a csapattal, és azzal, hogy most ennyien örülnek a Ferencváros sikerének. A Ludogorec nagyon jó csapat, komoly tett, hogy kettős győzelemmel mentünk tovább.

    Sztojcso Sztojev: Az első gólt rögzített helyzetből kaptuk, annak ellenére, hogy ezekre sokat készültünk, a második gól előtt több hibát is elkövettünk, valamint ott volt a kimaradt büntető, ha ott egyenlítünk, akkor abból önbizalmat meríthettünk volna. A harmadik gólt pedig nagyon gyorsan kaptuk meg a második félidőben. Ezek mind kulcspillanatok voltak. Sajnos ez történt ma velünk, a hozzáállásra nem lehet panaszom, megvoltak a helyzeteink, csak nem értékesítettük őket, a Ferencváros viszont élt a lehetőségeivel. A védekezésünkkel voltak problémák, hiába szerzünk gólt, ha több találatot engedünk az ellenfélnek. Świerczokot a kihagyott büntető miatt cseréltem le, utána lehetett látni rajta, hogy nem volt ott már fejben, Marcelinho pedig annyit játszott, amennyit bírt erővel, ezt előre megbeszéltem vele, ezért is cseréltem le, ez volt a döntésem. Nehéz lesz összerakni a védekezésünket, de nem szeghetjük le a fejünket, igaz, hogy most kiestünk a Ferencváros ellen, de jönnek még további mérkőzések is, ahol bizonyíthatunk.

    https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/rebrov-nem-kell-megijedni-csak-jol-teljesiteni
    https://ulloi129.hu/2019/07/17/sztojev-megvoltak-a-helyzeteink-csak-nem-ertekesitettuk-oket-a-ferencvaros-viszont-elt-a-lehetosegeivel/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.07.18, 15:04 (szerk.: 2019.07.21, 13:00)
    Én csak egyszerűen razgradi csodaként aposztrofálom! Óriási gratula a SRÁCOKNAK!

    Köszönet a CSAPATNAK!!! Végre nem a lèlektelen tili-tolit làttuk...

    Azért látszott a csapat és a zsoldos közötti különbség. A 70. perctől - mikor már érezték, hogy innen lehetetlen visszajönni - egykedvűen ült pár Ludogoretz játékos, néhányan mosolyogtak, a pályán pedig enyhült a nyomás, pontatlanabbak lettek a passzok, csökkent a koncentráció. Mintha úgy lettek volna vele, hogy minek hajtsunk tovább...

    Marcelinho nevű meg még röhögcsélt is lecserélésekor a kispadon. Baromira fájna, ha ezt látnám a saját padunknál, ha az ellenfél vezet.

    Nagy Doll fan vagyok, de be kell ismernem, hogy Rebrov kellett ahhoz, hogy ilyen tartása legyen a csapatnak, le a kalap!

    Remélem erre a selejtezősorozatra megvolt a szokásos 11-es és öngól, és innen egyenes lesz az út a Csoportkörbe

    Skvarka micsoda gólt rúgott!!!

    Eszméletlen kapushiba.
    Dibuszt egy ilyen után kikergetné a nép a világból.
    Persze a mi szempontunkból szép volt.

    Látszott, hogy készültek Zubira. De nem segített rajtuk.

    Mondjuk Zubkov egy klasszissal jobb volt itthon. (Szerintem.)

    Két gólpassz, meg kiszórtak róla egy szőrös talpút. Nem rossz azért.

    Azért büszkévé tesz, hogy nem "behúzott farokkal" jutottunk tovább, mint a kula fc.

    Marcel a kihagyott büntető után kajak szét ordította a gyereket

    A két csapat között van különbség, a bolgárok javára. Lehet küzdeni minden játékosnak, de Rebrov ezt nagyon összevarázsolta.

    " A büntetőnél a lengyel Jacub Swierczok „panyenkázva”, azaz a labdát lazán meglőve, a kapus felett átpörgetve próbált túljárni Dibusz Dénes eszén, aki a földről felállva tornázta ki a léc alá hulló labdát. Néhány bolgár újságíró dühkitörése emlékezetes volt, egyikőjük eltört egy széket, majd felállt a helyéről, és – hazament..."

    " A három idegenbeli gólról pedig csak annyit, a helyi arénában legutóbb kilenc hónappal ezelőtt kapott három gólt a Ludogorec, akkor az Európa-liga csoportkörében a Bayern Leverkusen (2–3) talált ennyiszer a kapuba." - NSO

    Basszus... Azért Igiben benne van a hiba

    Nem játszott jól összességében a két meccsen, de sajnos Sigér sem. Persze a bizalmam továbbra is él feléjük, de a teljes gyógyulása után Szpirót próbálnám beépíteni Hara mellé.

    Román Kocsg azért bátor volt Zsubkovnak így oda mert lépni:
    Szerintem jobban járt, hogy leküldték

    n hülye a saját kezdőmből meg kihagytam Skvarkát, aztán mekkorát játszott... Megfogtuk az Isten lábát vele. Nandónál sokkal hasznosabb lesz, még akkor is, ha azért nekem hiányzik a kicsi uru.

    Bravó!
    2 momentum: a tizi védés és a kiállítás. Az egyiknél megnyugodtunk, a másiknál végképp eldőlt smiley

    Mondjuk a tizi az kurva nagy homály volt. Dobta magát a paraszt.

    Ezen a szinten Varga és Sigér már kevés ahogy láttam, de jó, hogy ilyen bő a keret, a máltai csapat nem lehet ellenfél.

    Nem értek egyet. Ignya lógott ki lefelé egy picit (kapott gól, egy elbohóckodott labda az első félidőben), Vargával és Sigérrel semmi gond nem volt.

    Szöglet variáció azért nem rossz... Haratin jól csinálja... Vidi is tudna erről mesélni

    Tudom hogy meg nem csoportkör de nekem a mai nap a grasshopers elleni győzelmere emlékeztet !!!smiley szép volt fiúk !

    Nekem is eszembe jutott. Tizit fog a kapus, lélektani pillanat volt rendesen. A kiállítás már később jött, de hajazott. Nagyon vártunk erre és a legjobbkor fordult a kocka és nagyon jól alakult minden a jovőre nézve.

    Ja, és köszönjük Dini! Talán a sors üzenete, hogy épp egy panyenkás tizivel!

    Csodálatos, nagyszerű győzelem és továbbjutás, 5 rúgott góllal!
    Ez két hasonló erejű csapat: náluk több technikás, ügyes játékos van, a mi csapatunk viszont valódi csapat, összerakva, felépítve. Ragyogó játékosokat is tudtunk megint hozni (Zubkov, Skvarka is jó volt). Rebrov előtt le a kalappal! (Amellett, hogy a fordulópontokból ma mi jöttünk ki jól, főleg Dibusz 11-es védése).
    Amiben még lehetne fejlődni: védekező középpályán megtalálni Haratin párját.

    Az ünneplés előtt azért Heistert még seggberúgnám az öngól miatt, de összességében ő az egyik legjobbunk szerintem hátul. Van hova fejlődni, de őszintén szólva a Valetta ellen már nem érzem annyira esélytelennek magunkat. Főleg nem ezek után.

    Nagyon szimpatikus vonás, hogy nem a Videoton-féle célfutballal mentünk tovább, hanem volt bőven támadás is, és egyértelműen jobbak voltunk a két meccs alapján.

    Nem nagyon tehetett az öngólról, kb. ráesett a lábára a labda, szerencsére már nem osztott, nem szorzott.

    Rebrov nem csak beszélt róla, hogy a munkában van az eredmény. Tett érte. Amikor nálunk széles e országban elkezdődött a nyavalygás, hogy kár a bekapott gólért. Minden szakértést elkerültem. Mert csak az eredményt látták a meccset nem. Rebrov azt mondta, hogy jó az itthoni 2:1 . Na, Ő megmutatta, hogy mi a valóság. Aki azt mondta hogy mákkal nyertünk kétszer, az nézze vissza a leforrázott bolgár kispad arcait. És nem csak a meccs végén.

    Reálisan nézve, ez a Ludogorecz jobb csapat, mint a Fradi, én örülnék, ha játékban/jatektudasban 2-3 éven belül itt járna egy magyar csapat. A két meccsen viszont a Fradinak sokkal jobban összejöttek a dolgok és el tudta tüntetni a tudásban lévő különbséget és ez hatalmas teljesítmény. Kövessük meg Kubatov Gábort is, bizony ki lettek kattintva a bolgárok.

    A kiállításkor nyugodtam meg, ott már tudtam, hogy nem rúgnak hármat. Félelmetes, hogy Rebrov fejben hogy rendbe tette a társaságot. A döntő helyzetekből mindig mi jöttünk ki győztesen.

    Ez nagyon szép volt.
    Rebrovot megkövezem (megkövetem smiley), innentől egy szót nem szólok rá.
    Bizonyított.
    Egészen UEFA kompatibilis játékot húzott rá a Fradira.
    Hiányzók és öngól, plusz kamutizit is elbírtunk a legerősebb riválissal szemben.
    Gratulálok FERENCVÁROS, gratulálok REBROV!

    Amúgy nagyon bírom Rebrov mestert, hogy kiejtjük kettős győzelemmel a Ludogorecet, és ugyanúgy rezzenéstelen arccal néz a meccs végén. smiley)

    Rebrov nézte, nézte a bolgár edzőt, de az baszott jönni gratulálni. Csak állt ott, és azon gondolkozott, hogy már a hétvégén sem ő lesz az edző, vagy csak jövő héttől.

    Nagy volt a góloknál is. Haász és Csaba pacsiznak nagyba, mennek Rebrovra. Szergej pedig szokásosan hűvösen konstatál. Nagy edző, igazolja!

    Hihetetlen! Tavaly amikor kiesett ez a bolgár csapat megerősítették a keretet. Akkor a vidistáknak törte a háló a hátukat, mi meg ennek az elvileg erősebb csapatnak két meccsen vágunk ötöt? Álmodom? Akik savanyú kommenteket írnak egy ilyen továbbjutás után azok szálljanak már magukba!

    Olyan okosan játszottunk, amit nagyon rég láttam. Ez most az ész diadala volt, nem a szívé, de ez a végerdményt tekintve mindegy.

    A bolgárok hiába mondogatták, hogy nem becsülnek le minket, még is a nagyarcuk lett a vesztük.
    Az a lengyel csóka szerintem többet nem lő tizit.

    Szerencsére helyettük Szergej értékeli mad a fiúk teljesítményét. Ebben a párharcban volt malac bőven. De meg dolgoztunk érte ez tény. Nem mi játszottuk a jobb focit. De eredményesebbek voltunk és ugye ezt mérik majd a történelem könyvek. Én szentül hiszek abban, hogy tavasszal is állni fogunk. Nem vicc, tényleg. Kell egy nagy siker már!

    milyen malac...? Mi berúgtuk, nekik meg igazán kapura menő veszélyes nem is volt, gólt is mi rúgtunk helyettük, a 11-est elnagyképűsködte, megszakadtunk a pályán a győzelemért, az nem malac....

    Azért Heisternek nagyon jót tett, hogy van konkurenciája. Tanári volt ma még a gólja ellenére is. Nálam a meccs embere.

    Heister a szünetig 10-es skálán 59-esre játszott. A második félidő végére ez 29-esre módosult (szintén 10-es skálán).

    Óriási teljesítmény. Bravó Marcel!

    Azért most a szerencsétől visszakaptuk az elmúlt éveket és még a következő 5-öt is . + a két spori is jó volt. Első meccs oké volt. Most viszont volt olyan periódus nem egy, hogy ha ők lőnek gólt , akkor fel tudnak pörögni szerencsére nem így lett.pl. Két szabadrúgás /szerintem 10 ből 9-et onnan belő a srác, kihagyták a tizenegyest még az öngól is belefért, sokat hibáztunk ma is , Ignatenko továbbra is kérdés nekem... Ami egy kicsit hiányérzet, hogy nem tudunk kivégezni a végén, még két gólt lőhettünk volna ha higgadtabb a kontra..

    Jobban össze kell szokni. Ez sokszor egy rossz passzon, labdaatvetelen mulott. Ha ez a csapat minden jatekosaval mar legalabb egy eve együtt jatszik, ma kivegezzük a Ludot.

    Egyedül Roli teljesítményét nem tudom hova tenni, mintha lámpalázas lett volna, csak rohangált, mint pók a falon, labdát visszaszerezni, jól megjátszani nem nagyon tudott, viszont elég sokat elvesztett, iszonyatosan kilógott lefelé. Jelen forma alapján, Varga Kevint jobban elnézném helyette, ha magyart kellene választani.

    De Roli vagy 2-3 ütemmel is le volt maradva általában az aktuális emberéről. Nem láttad Dibusz is hogy üvöltött vele a bravúrja után?

    Legyünk tisztában vele, Európa keleti felének az egyik legerősebb keretű csapatát győzte le kétszer is (!) a Ferencváros, ez a magyar futball jelenének az egyik legnagyobb bravúrja, amelyet klubcsapat elért. Elsősorban annak köszönhető a győzelem, hogy a Lovrencsics, Blazic, Dvali, Heister védelem felnőtt az térség középszintjéhez. Plusz ezúttal Dibusz is hibátlanul védett, a 11-es hárításával hatalmas mértékben járult hozzá a továbbjutáshoz.
    A probléma a Haratyin, Ignatyenko szűrő párossal van, egyik sem méltó a védelem magas szintjéhez, de nem látom, kik léphetnének helyükre. Aztán szívfájdalom volt látni Varga Rolandot is. Ez a gyerek lassú, darabos, technikailag durván képzetlen, már a mozgása sem emlékeztet labdarúgóra. Nem értem, Bőle vagy Ruis Pedro miért nem kap a helyén bizalmat. (, Ptrjak vagy Paintsil fájóan hiányzik.)
    Az előre játék nagyjából rendben van Tocmackal és Zubkovval, csak egy tank szerű center hiányzik elöl, olyan, mint a fiatal Böde volt. Priskin nem az, Lanza meg nem center. Szihnyevicsre várok, remélem nem okoz csalódást.
    Skvarka erősítésnek tűnik, van feje a játékhoz, a góljánál higgadtan értékesítette a helyzetet és az első félidőben okosan irányított. Sügérnek sajnos ez a topja, már 29 éves. Csonka, Kundrák és Szerető esetében azonban van remény ugrásszerű fejlődésre. Gratula a továbbjutáshoz , játékban azért több kell ennél a késöbbiekben.

    Rebrov irgalmatlan profi.
    Elmondta,hogy sokkal több infóhoz jutottak az első meccsből,mint a videókból és így könnyebb dolguk lesz.Ez nem csak üres frázis volt,végig a meccsen visszaköszönt,hogy kielemezték és meg is találták a helyes taktikát.

    Kíváncsi lennék, milyen szerepet szánt Szergej Priskának? Kontrázni? Vele? Labdát sem tudott tartani, mert meg sem tudta szerezni.Kell ő, de meg kell találni azt a szerepkőrt amire alkalmas. Kapott egy olyan "forintos" labdát, hogy ő is a labda is a kapuhoz közelebb, a védő a másik oldalon kizárt helyzetben. Csak nem tudta megállítani a labdát. Ajtó-ablak lett volna.

    Rebrovnál nem az a lényeg, hogy a csatár lője a gólt, hanem hogy a csapat működjön és megtudják csinálni amit gyakoroltak és akkor majd valaki úgyis gól helyzetbe kerül.

    Nem szeretnék bírózni ezen a szép reggelen, de úgy érzem, muszáj.
    Mindkét meccsen nagyon jól vezettek, csak kisebb hibák voltak. Ezt nevezem játékvezetésnek.

    Ihnatenko mind a két meccsen NAGYON bizonytalan volt, mondhatni életveszély, lehet kezdeti bizonytalankodás és feljavul.
    Sigér itthon nagyon jó, de gyorsabb tempónál sajnos ő is hibázik.
    Így itt ezen a poszton kéne még erősítés, ha úgy alakul.
    Varga 30 percet kapott, azt hittem ő majd erőt hoz, de sajnos nem, csalódás.
    Priskin hozta ami várni lehetett tőle, harcos, de ő inkább NB1ben lesz jó.
    A többiek erőn felül és nagyon jól mentek, a két meccsen ráadásul !!

    A románt leszámítva ellenfelünk szimpatikusan játszott, nem rugdalóztak.
    Az ajtó félig nyitva van, máltaiak esetleges kiverésével a BL 3. kör és ezzel az EL 4. kör adott.
    Előre !!

    Dibusz kurva nagyot fogott akkor, és valószínűleg azért van, mert személyre szóló felkészítést kapott a lengyelbol. Ez a stáb sikere is, Dénes félisten lett ma. Óriási védés volt!

    Őrület volt a tegnapi meccs, ennyi labdát a középpályán még tán sosem szórtunk el, összehoztunk egy buta tizenegyest és egy öngólt, visszasegítettük a meccsbe az ellenfelet - és ennek ellenére végül simán továbbjutottunk

    Sok jóra nem számítottam előzetesen, de a stadion nagyon kulturált volt és a bejutás is simán ment, a szektorból pedig 10/10 a kilátás.

    Sziasztok! Ez egy felejthetetlen túra volt, a sírás tört rám a második gólnál, de bekönnyztek mellettem is sokan, nem találok szavakat, KÖSZÖNÖM SZÉPEN FERENCVÁROS! KÖSZÖNÖM REBROV ! ÚJRA ITT VAGYUNK EURÓPA!

    Nagy csata volt. Örülök, hogy kevés sárgával és sérülés nélkül hoztuk le. Jól elfáradt a csapat

    Én mind a 2 Ludo meccsen úgy éreztem, hogy a kemény felkészülés miatt még nem vagyunk elég frissek. Szerintem jobban fogjuk bírni 2-3 hét múlva. Aztán egy csoportkör esetén már kellene rendesen rotálni a bajnokságban, de szerencsére a mély keret adott is hozzá.

    Jaja. Töki, Zsubkov se bírják/bírták végig a közel száz perceket. Én nagyon örültem, hogy nem volt hosszabbítás - bár a bolgárok is nagyon kihajtották magukat, úgy tűnt, hogy egy hosszabbításban nem pukkantunk volna ki hamarabb, mint ők.

    Látszik és a stáb remélem már dolgozik rajta, hogy a 3 / 4 hét múlva esedékes 3. körre már csúcsközeli fizikai állapotban kell lenni (meg persze az esetleges playoff körben).

    Viszont az látszódik sajnos, hogy az utóbbi években nem értünk el komoly eredményeket a NK-ban, mert a csapat a tegnapi meccsen sok helyzetben rutintalanság miatt okozott saját magának kellemetlen perceket.
    Meg kell tanulnunk azt is gyorsan, hogy mit kell játszanunk,hogyan kell viselkednünk 2-0-ás előny birtokában, mert az amit át kellett élni a 20-30. perc között, az maga volt egy rosszabb horrorfilm.

    Ez a Tchibota piszkosul jó játékos. És volt jó pár játékosuk, akik posztjukon erősebbek voltak, mint mi. Pont semmit nem értek ezzel, csapatként egyértelműen jobbak voltunk és emiatt (is) teljesen megérdemelt a továbbjutásunk!

    Rebrov higgadtsága és nyugalma átragad a játékosokra is és elhiszik az edzőnek,hogy esélyesek egy jobb csapat ellen is akár.
    A két rúgott gólunk mintha minket lepett volna meg,pedig csak működött a Mester által kitalált taktika.Kell még fejben erősödni,mert volt olyan periódus amikor kicsit megzavarodtunk,igaz tagnap az is belefért.
    Ignatenko helyére kell találni valakit,mert sem Ő sem Sigér nem megoldás oda,esetleg Szpiró ha felépül vagy Csonka,illetve Frimpong is már játszott vkp-t.Tokmac sokkal hasznosabb mint volt Petrjak,sporóltunk egy csomó pénzt,hogy nem maradt itt az áruló.

    Szerintem 400-500 fradista lehetett Razgradban.

    Számolgattam a GM képei alapján, mikor random haladtam a fejekkel, akkor se jött ki a 300. Ez amúgy nem kritika, én se voltam, pedig megtehettem volna, hogy megyek. A stadionjuk is csalóka, kíváncsi lennék, az elmúlt 10 évben hányan voltak ennyien vendégszurkolók náluk, akár belföldön, akár külföldről. A túrarészt csak amiatt írtam, hogy ha nem lehet busz/autó, csökken az indulási szám, repülőn sose fog annyi ember menni, mint mehetne szervezetten busszal. (Amúgy ezt a társaságok miért hagyják figyelmen kívül? Magánrepülőn 100-200 fős táborokba belehalnának?) Lásd Prága, 2004. Vagy voltak GM-esek Máltán 5 éve, akkor 10-en, vagy ki tudja, hányan, akiknek a sztoriját kellett olvasni, talán ketten mentek vonattal tartós kenyérrel zacskóban. Sorsolástól függ, kit kapunk, nem mindegy, hogy ciprusi, amszterdami vagy koppenhágai jön.

    Mi is adunk bárkinek 1200 jegyet az E-szektorba, csak ide is kéne jönniük. A Ludogorets nem jött, a Valletta se fog, utána meg meglátjuk. Ajax simán jön 1500 emberrel, Köbenhavn nem biztos. Zagreb már nem is számfüggő lenne, ott egyéb érdekességek lennének.

    Razgradban azert a tribunon is volt eleg sok fradista.

    Dibusz 9 - Lovrencsics 6, Blazic 7, Dvali 7, Heister 8 - Kharatin 7, Iganatyenko 5 - Zsubkob 6, Skvarka 7, Tokmac 7 - Priskin 5

    Lanza 5, Sigér 5

    Csapat 10 !!!

    Dibusz 9 - Lovre7, Blazic 7, Dvali 7, Heister 9 - Haratin 8, Ihgnatyenko 5 - Zubkov 7, Skvarka 7, Priskin 7, Tokmac 7

    Dibusz 8
    Lovrencsics 6
    Blazic 6
    Dvali 6
    Heister 7
    Ihnatenko 5
    Haratin 6
    Zubkov 6
    Skvarka 7
    Tocmac 7
    Priskin 5

    Mindenki kurva jó volt, kivéve Priskint, szerintem háromnál többet nem
    ért labdához. De ő is megtette a magáét, csatár híján ott kellett lenni a
    pályán, néha lekötött egy embert. Mindenesetre remélem ezzel megtette a
    kötelességét és mostantól csak az MK-ban látjuk.

    10-szer passzolt (9-szer jól) és 32 párharca volt a meccsen, 9-cel több, mint bárki másnak a meccsen

    Dibusz 9 - Lovrencsics 5, Blazsics 6, Dvali 7, Heister 9 - Ignatenko 5, Haratin 7 - Zubkov 6, Skvarka 7, Tocmac 7 - Priskin 5
    REBROV 10, A CSAPAT 10, a tábor 11

    "Azoknál, akik mindenben csak a rosszat keresik, és akik képteleekn tiszta szívből örülni egy-egy sikernek, a fiatal ukrán most slágertéma, mert rengeteget hibázott, és még a honfitársa is lecserélte relatíve korán. Rossz hírem van nekik, a 22 éves ukránunk nem volt annyira rossz, mint az a felületes szemlélődőnek tűnik. Az első meccsen is felemás félidőket produkált, most is az első sikerült bűnrosszra, de ne ítélkezzünk túl elhamarkodottan. A posztja erényeit is vizsgáljuk, ne csak a hibáit! Rengeteg labdát szerzett, amellett, hogy sokat eladott, remekül zárta a pálya középső részét Harlekinnel, akivel mintha ikertestvérek lennének, remélem hosszú távon meg tudjuk tartani őket, mivel az ő kapcsolatuk a csapat centrumában hatalmas erősségünk lehet(ne) hosszútávon. Most azonban még korainak tűnik a játszatása, mintha a kora miatt is drukkmejszter lenne még, de Rebrov bízik benne, ami önbizalmat adhat neki. Igen, valóban benne volt a két Ludó elleni meccs két góljában is, azonban azt se feledjük el, hogy hazai pályán mindkét gólunkban szerepet vállalt, míg a kinti meccsen Harlekin válláról vett le hatalmas terhet. Rebrov az első adandó alkalommal le is cserélte, igaz, ennek inkább taktikai oka volt, mintsem elégedetlenségi. Sigért dicséri (micsoda mentalitás!), hogy egyszer sem húzta száját, mikor a kispadra szorult, majd, amikor szükség volt rá beleadott apait-anyait. Igazi Fradi mentalitás!" (BeLelátó)

    Dibusz: 9 (8 + 1)
    Lovrencsics,: 6 (7 - 1)
    Blažič: 7
    Dvali: 7
    Heister: 8 (9 - 1)
    Haratin: 8 (7 + 1)
    Ignatenko: 3 (4 -1)
    Skvarka: 7 (6 + 1)
    Tokmac: 7 (6 + 1)
    Zubkov: 7 (6 + 0,5 + 0,5)
    Priskin: 5

    https://ulloi129.hu/2019/07/17/elo-a-ludogorec-elleni-bl-selejtezorol-2/
    Nem tudom,hogy csak nekem tűnt-e fel,de a második és harmadik gólunknál is 3 játékosunk labdaérintése után szereztünk gólt.A második gólnál Dibusz-Zubkov-Skvarka,a harmadiknál pedig Lovrencsics-Skvarka-Tokmac volt a labda útja.Nagyon gyorsan tudunk ellentámadásba lendülni,és helyzetet kialakítani,gólt szerezni.Jó úton járunk...

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131&token=641a2ad4ca3a36ee7c23f294305e6f40
    https://ulloi129.hu/2019/07/19/osztalyozd-a-ludogorec-elleni-teljesitmenyt-2/