magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - MOL Vidi FC 1 : 2 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Budapest Honvéd FC - MOL Vidi FC 2019
  2. Budapest Honvéd FC - MOL Vidi FC 2019
  3. Budapest Honvéd FC - MOL Vidi FC 2019
  4. Budapest Honvéd FC - MOL Vidi FC 2019
  5. Budapest Honvéd FC - MOL Vidi FC 2019
  6. Budapest Honvéd FC - MOL Vidi FC 2019
  7. Budapest Honvéd FC - MOL Vidi FC 2019
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.25 (4 szavazat)

játékvezető: 1.5 (4 szavazat)

hangulat: 4.25 (4 szavazat)

1...5
Magyar Kupa 2018-2019, döntő
játékvezető : Iványi Zoltán
nézőszámok:
  1. honvedfc.hu: -
  2. molvidi.hu: -
  3. nso.hu: 12.777

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.05.26, 18:04
    Videoton drukkerkocsma:
    Első félidő Nincs elalibizve akkor ez egy nagyon sima meccs. .

    Második félidőben sehol nem volt a Honvéd, végig a Vidi nyomott. Meg nem adott gól, 3-4 nagy Gróf védés stb..

    Köszönjük az RBD-nek is. Õk voltak a 12. játékos.

    Azért az is szégyen, hogy ekkora bírói hibákkal vezet a szezon játékvezetője egy sorsdöntő meccset....akkor milyen lehet a többi spori?

    A szabadrúgást megítéli a bíró. A partjelző bemegy a játéktérre és kb. 2 méterre benn megáll, hogy onnan kell elvégezni a szabadrúgást. Tehát benn áll és nem a lesvonalat figyeli helyezkedésével. A szabadrúgást kb. három méterrel beljebbről és pár méterrel előrébbről végzik el, miközben a partjelző ugyanott áll. A bíró a labda útját követi és csak később jut el a tudatáig a partjelző beszólása a kommunikációs rendszeren, hogy nem onnan végezték el a szabadrúgást, ahova a partjelző tetette volna a labdát. Szvsz helyesen visszafújja az akciót. Amúgy Stopirát simán kiállítottam volna a belépőjéért az első félidőben. A nagy bajotok ott lesz, hogy az európai kupákban a sporik ezt simán meg is teszik.

    Ettől függetlenül jobb volt a Vidi és megérdemelten nyert, mert lényegesen többet tett a győzelemért.

    Tegnap az első félidőben nullák voltunk, a másodikban atomjaira szedtük a Kispestet, és a bírói ellenszél ellenére behúztuk a meccset. Utánunk lehet csinálni! Mármint annak, aki eljut oda!
    Igen, helyenként kemény meccs volt - és igen, Stopi belépője érhetett volna akár pirosat is, egy szavunk nem lehet, ha az az ítélet. Node emberek, jónapot kívánok, ez egy kupadöntő volt, itt a csapat minden egy lapra feltett. A meg nem adott gól minden észérvvel együtt is röhej - de szerencsére ebből is mi tudtunk több mentális erőt szerezni.
    A második félidőben kb. csak Gróf tartotta meccsben a csapatát - extrát hozott, de végül ez sem volt elég, le lettek mosva. Ráadásul kifejezetten okos, tudatos gólokkal - nálunk meg ott volt az extra.

    Egy normális világban a többség ilyenkor gratulálhatna is, elismerve, hogy a jobb győzött, teljesen megérdemelten - de akinek az északbalkáni színvonal tetszik, hát csak fröcsögjön, lelke rajta. Annál kerekebb nekünk a dolog. smiley)

    Volt a Grófnak két nagy védése, a többi olyan, ha bekapja, potyának minősül. Két nagy védés egy kapustól még nem azt tükrözi, hogy le lett mosva az egyik csapat.

    A Vidinek alig volt kidolgozott akcióból helyzete, talán kettő összesen.

    A Honvéd játékosai egyszerűen elhitték, hgoy ki tudják bekkelni a meccset, ennyi történt. Az egyenlítés után azonban megint kiegyenlítették vált a meccs, ha Danilo gyorsabban fordul le, vagy Batik fejese csak 1 méterrel arrébb megy, lehet, más eredmény születik...

    Köze nem volt ennek a lemosáshoz.

    11-es

    Ez pl európában 10-ből 7 alkalommal néma síp. Megjátszhatatlan labda volt, Vini vállal lök Hollanderen, aki nagyon könnyen esik el... aztán majd a nemzetközi porondon, vagy svájcban néz majd, mint a lukinyúl

    Stopira esete:

    láttunk már -itthon- ilyenért pirosat, de itt Stopira egyértelműen a labdát éri el, majd akad bele a honvédosba. Csúnya volt, a sárga jogos

    Meg nem adott gól:

    Igen, benn áll a partjelző, Iványi nem jelez, higy várni kell a sípszóra,elvégzi a Vidi a szabadot, Iványi nem figyel, az alapvonali bíró, a partjelző semmit nem jelez, a zászlót nem emeli, majd miután a hálóba kerül a labda, akkor rendeli vissza

    Ha jelezte volna a zászlóval, és Iványi belefúj az akcióba, az korrekt.... megvárták mi lesz, aztán beavatkoztak

    Egész szezonban kapta a Vidi, hogy túl kemény, sőt, néha durva. Szerintem vissza kéne nézni a nk meccseket is, megnézni a bajnokok ligája selejtezőket, meg a csoportkör statjait, hogy állt a Vidi a faultokkal, lapokkal a riválisokhoz képest

    Szerintem a honi labdarugdosásnak kéne felkeményednie a jó értelemben, és a bíráskodásnak is fel kellene vennie azt a színvonalat. Meg a tempót is

    Én is azt gondolom, hogy jobb volt a Vidi, visszanéztem már a meccset, és nem tudom, milyen nagy helyzetekről halucinál Supka az első félidőben. A Vidi szarul játszott, volt egy tizi, de egész meccsen 1 Hollander lövés, Danilo meg Batik volt valóban veszélyes. A Vidi a második félidőben nagy tempót ment, lőtt 3 gólt, 2 szabályosat,úgy, hogy Gróf fogott 3-4 nehezebbet.

    A jobb csapaté lett a kupa

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177&token=6d5e7c4519a07a5932b080b7d96b09c7
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.05.26, 17:54
    Csak a Kispest Drukkerkocsma:
    így nagyon szar elveszíteni egy kupadöntőt

    Jobb játékosokból állt az ellenfél, erősebb csapat.

    Viszont nem vagyok benne biztos, hogy ezen a meccsen nem látszott, hogy már a NERhez tartozunk...

    Ez elkeserítő. A 2.félidőben nagyon lassúnak láttam magunkat. A szurkolótábor nagyon jól szólt. Viszont az oldalsó szektorok érthetetlenül csendben reagálták le a mérközést. Volt kb 50 emberke aki a szomszédba mutogatott folyamat a tömeg meg csak szimla néző volt sálakban mezekben. Ez azért csalódás volt.

    A második félidőhöz közünk nem volt sajnos. Ellenben mókás hogy a a benzinkutasok fikázzák iványit, miközben stopira nem lett lezavarva a picsába.

    Ilyet sem láttam még...

    A hivatalos honlapon Iványi-Honvédnak hívják az amúgy legyőzött ellenfelet.

    A játékvezető valóban hibázott, mikor nem állított ki két Vidi játékost, viszont a nemzetközi kupában az ottani bíró meg fogja tenni...

    Kint voltam én is.
    Corteo hmmm érdekes volt. Nem volt jól szervezve. A hanggránátot egyszerűen nem értem. Rossi meg még mindig egy nagy arc, hogy elérzékenyült.
    A stadionban azt az elválasztó hálót hogy a francba gondolták komolyan?! Mi konkrétan a pálya felét szarul láttuk és persze mind a kétszer az izgalmas térfél a szarul látható volt.
    A meccsről én is csak azt tudom írni, hogy szar így veszíteni. A Vidi meg hát nagyon nem lesz szimpatikus, mondjuk ez őket se rázza meg. Bírózásról meg talán annyi is elég, ha az ember a kedves és szimpatikus fekete fiatalemberre gondol. Õ mit is keresett a pályán? Az Iványi-Honvédozás meg egyszerűen rendszertünet.

    Összességében egy emlékezetes szezon volt, szerintem a szerencse nagyon nem állt mellettünk, sem a luxemburgiak, sem most a vidisek ellen és a bajnokságban sem. Voltak Supkának is kisebb hibái, szinte minden játékosnak voltak gyenge meccsei, de összességében elfogadható idény volt. Szerintem mind a legtöbb játékos, mind az edzői stáb részéről.

    ugy jutottunk a kupadontobe, hogy egy komoly csapattal se kellett jatszanunk (nezzuk meg a masik agat...), igy is inkabb szenvedve semmint magabiztosan jutottunk be - az eletben ilyen konnyen nem osztanak meg egyszer kupadontot

    - a dontoben kaptunk egy teljesen jogos 11-est, de a Vidi ellen altalaban nem fujnak be ilyet... ezt is a szerencses tenyezok koze sorolom, mikor lesz megint ilyen? lathattuk az ev soran, hany hasonlo szabalytalansag maradt megtorlatlanul, ha a vidista kovette el... (az mas kerdes, hogy 2 fehervarit is ki kEllett volna szornia Ivanyinak, de az a jelenlegi rendszerbe nem fert volna be...)

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387&token=02d70abe5925a2ab0bcc2824e8c64a46
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2019.05.20, 16:10
    kép
    molvidi.hu