magyarfutball.hu

Vidi FC - Chelsea FC 2 : 2 18:55

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Vidi FC - Chelsea FC 2018
  2. Vidi FC - Chelsea FC 2018
  3. Vidi FC - Chelsea FC 2018
  4. Vidi FC - Chelsea FC 2018
  5. Vidi FC - Chelsea FC 2018
  6. Vidi FC - Chelsea FC 2018
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (4 szavazat)

játékvezető: 2.75 (4 szavazat)

hangulat: 3.75 (4 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 0 (1)
  2. 0 : 2 (1)
  3. 1 : 2 (1)
  4. 9 : 0 (1)
UEFA Európa Liga csoportkör 6. forduló
játékvezető : Stavrev Aleksandar (Macedónia)
nézőszámok:
  1. molvidi.hu: 19.242
  2. nso.hu: 21.000
Telt ház!

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.12.14, 11:42
    Marko Nikolics: Gratulálok a játékosaimnak. Tegnap tettem egy ígéretet a nevükben, hogy az utolsó leheletükig küzdeni, harcolni fognak, mindent beleadnak majd és ez így is lett. Büszkék lehetünk, hiszen egyedül mi vettünk el pontokat a Chelsea-től a csoportkör során és külön örülök az utolsó 10 percben mutatott teljesítménynek, amikor a játékosok már tudták, hogy a másik mérkőzés hogy áll, mégis hajtottak, még ha haszontalannak tűnt is az erőbefektetés. Akár nyerhettünk is volna. A másik találkozón irreálisnak mondható eredmény született, de talán ugyanez elmondható a Vidi-Chelsea-re is - ilyen a futball. Szintén büszke vagyok az egész nemzetközi szereplésre, arra, amit július óta letettünk az asztalra. Óriási dolog ez nekünk és a magyar futballnak is, példát mutattunk, hogy igenis lehetséges ezt elérnie egy hasonló kaliberű gárdának. Teljesen elégedett természetesen nem lehetek, mivel a továbbjutás nem lett meg, de lépésről lépésre igyekszünk előrelépni minden évben. Az őszi szezonnak még nincsen vége, hiszen vasárnap nagyon fontos rangadó elé nézünk - a válogatott szünet óta egyébként már az ötödiket játsszuk, illetve a Magyar Kupában is érdekeltek voltunk, pokoli nehéz ritmusban léptünk pályára az év végén. Mit gondolok arról, hogy hol tart az egész klubépítés? Boldog vagyok, hogy itt lehetek és a Vidi vezetőedzője lehetek. A megállapodáskor hároméves projektet tűztünk ki, melynek végén a csoportkör elérése volt a cél, de ez nagyon gyorsan, egyből a bajnoki címet követően sikerült, emellett szintén fontos momentum, hogy a stadionunk is elkészült. Úgy vélem, most nagyon óvatos döntéseket kell meghoznunk, hogy továbbra is biztosan a jó irányba haladjunk. A terv az, hogy minden öt évben három-négyszer csoportkörösök legyünk. Ehhez remek kiindulóalap, hogy a szezon eleji 4 UEFA koefficiens-pontunkat több mint megdupláztuk és már 9-nél járunk. Összességében szerintem jó irányba tart a klub

    Maurizio Sarri: Összességében elégedett vagyok a mai teljesítményünkkel, különösen a fiatalokéval. Ampadunak az öngól ellenére is jó meccse volt, nem ő volt a hibás abban a szituációban. Zónát védekeztünk és az ellenfél tudott elsőként labdához érni, az volt az igazi probléma. Szintén remekül játszott Hudson-Odoi is, bár természetesen mindkettejüknek sokat kell még fejlődniük taktikailag és technikailag is. Jó úton járnak. Könnyebb dolguk lett volna, ha az alapcsapatba kerülnek be és nem egy 10 helyen megváltoztatott együttesbe. A második gól után igazi karaktert mutatott a csapat, nem volt könnyű jól reagálnunk, de sikerült. Taktikailag rengeteg hibát vétettünk, sok labdát veszítettünk. A MOL Vidi FC-ről az a véleményem, hogy jó csapat, remekül védekeznek, de csak akkor, ha ezt mélyen teszik - amennyiben feljebb lépnek, vannak már hibák. Ha egy játékost kell kiemelnem, még a londoni találkozó előtt Kovácsot említettem, de ő a mai napon mindössze 10 percet töltött a pályán.

    https://www.molvidi.hu/2018/12/13/marko-nikolics-buszkek-lehetunk-hogy-egyedul-mi-vettunk-el-pontokat-a-chelsea-tol-.html
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.12.14, 10:36 (szerk.: 2018.12.14, 11:40)
    Hát ennyi. Nagy meccs volt, gyönyörű Nego góllal. Szép volt fiúk.

    Megemelem a kalapomat elottetek, amit ma veghezvittetek, az nem semmi. Es nem egy kiszenvedett 0:0 lett...

    Nego gólja Vadász Imi 33 évvel ezelőtti kapáslövése óta a legnagyobb dugó, amit Vidi-kupameccsen láttam. Az nagyon rendben volt.

    7 pont egy európai kupa főtábláján. Két győzelem, döntetlen a Chelsea-vel. A selejtezőben bolgár, svéd, görög csapatokkal partiban lenni, vagy kiütni ezeket, a csoportban oda-vissza verni egy görög élcsapatot kapott gól nélkül. Ha bárki szerint ezek egy magyar csapattól elvárható, nem pedig megsüvegelendő dolgok, az nem tudom, melyik bolygón él. Baromira örülnünk kell, hogy ilyet láttunk, mert még ha folytatódik is, és Nikolics szavainak megfelelően okosan, megfontoltan folytatódik az építkezés, akkor sincs semmi garancia rá, hogy ennél többe tudunk a következő években elérni. (Pláne, miután majd már az EL-ből is kitessékelik a kisebb országokat.)

    Óriási gratula a fiúknak és Nikolicsnak, A miért is, hatalmasat harcoltak egy nyilvánvalóan (még tartalékos, dekoncentrált állapotban is) sokkal erősebb ellenféllel. Akciógólt nem kaptunk, ahhoz nem is volt igazi helyzetük, a védekezésből megint kihoztuk a maximumot. És közben a nagy, már tét nélküli rohanásban egy tök jó, élvezhető meccs lett, látványos gólokkal, húszezer nézővel egy nagy nevű csapat ellen. Ugyanaz, mint fent: nem biztos, hogy hamar lesz ilyen megint.

    Pedig baromi jó lenne, ha az lenne, amit Nikolics mond, és mostantól öt évből háromszor csoportkörben lennénk. Majd az EL2-ben biztos könnyebb is lesz, de nem tudom, adhat-e az hasonló élményt. Nem mintha egy magyar csapatnak ne kellene már annak is örülni, ha oda bejut, csak hát ott nem lesznek Chelsea-k.

    (Szerintem nem ironikus, hogy az egyetlen ellenfél nyár óta, melyikkel nem tudtunk mit kezdeni, a BATE volt. Jó csapat, és pont abban jó, ami a mi játékunk is volt, csak még magasabb szinten, az ellen pedig nekünk nincs más. És hát való igaz, hazai játékosokkal tudják ezt. Ha valamiért sokat adnék, az pár tehetség a Vidi utánpótlásból, akikben benne van, hogy pár év múlva itt tartanak - de ez illúzió. Marad a pénz, mint csapatépítő. Csak akkor már ne nyugdíjas magyarokat hozzunk haza levezetni)

    A három csoportellenfélből kettő ellen kihozta a maximumot a párharcból a Vidi (sőt, többet, mert a PAOK ellen sztem senki nem kalkulált 6 ponttal), innen nézve ironikus, hogy a harmadik elleni minimum miatt nem jutott tovább (pedig itt meg fordítva volt: a BATE ellen gondolták a legtöbben, hogy akár 4-6 pont is lehet), valóban az van, hogy a BATE-vel nem tud mit kezdeni egy magyar csapat, mert kb. ugyanazt játssza, mit mi, csak jobban. Mindegy, jó kaland volt, majd meglátjuk, tényleg beleszokunk-e, vagy most megint 5 évig ezt emlegeti mindenki. ))

    Gratulálok. Szép eredmények, szép menetelés. Milyen kár, hogy nem VIDEOTON néven, és nem a VIDEOTON B-Közép ünneplése közepette.

    Le a kalappal a fehérváriak előtt. Átverekedték magukat a nem könnyű selejtezőkön és az utolsó csoportmeccsen is esélyük volt a továbbjutásra. Szerintem ilyen remek szereplésre senki nem számított. A csapatvédekezés magas szintű, támadójátékban kéne fejlődniük és lassan fiatalításban gondolkodniuk. A bajnoki teljesítményük azért megsínylette a kupaszereplést, de ha jövőre nem a BL-ben indulnak, hanem egyből az EL-ben, az sem tragédiasmiley

    Abból indulj ki, mi lett volna az eredmény, ha ezen a meccsen múlt volna a Chelsea továbbjutása, nem véletlen, hogy néhány jobb játékusokat pihentették.

    Múltkor azokat bíráltam, akik a vereség ellenére kvázi hurráhangulatban voltak, most viszont nem értem azokat, akik pl. azon kattognak, hogy a Chelsea tartalékcsapattal jött. OK, ez tényleg nem a legerősebb összeállításuk volt, de könyörgöm: Így is három VB győztes volt náluk, ezen kívül még olyanok léptek pályára, mint Willian, Barkley, Loftus-Cheek. És kétségtelen, hogy egy Zappacosta vagy egy Emerson nem vagy alig léptek pályára idén a PL-ben, ettől függetlenül azért olasz válogatottakról van szó, tehát igenis nagy szó a pontszerzés. Úgyhogy grat a Vidinek, és igen, erre TÉNYLEG lehet építeni!

    A Vidi becsülettel helytállt, gratulálok nekik! Zárójelben jegyzem meg, Husztinak továbbra is baj van az idegeivel, köszönje a bírünak, hogy a pályán maradhatott!

    Egyet értek azzal, hogy Kovácsik q zarul helyezkedett, ennyire nem szabad bízni a sorfalban, középre kell állni.A sorfal is soxor csak zavaró, túl későn látja meg a kapus a labdát.Valamire való rúgó játékos úgyis ellövi a sorfal mellett fölött, alatt...

    összehoztuk középeurópa legszebb gyepét, erre azt mondja, ilyen vacak pályán képtelenség játszani
    teltházzal akartunk rájuk ijeszteni, ők meg nevedgéltek, hogy ilyen kis pályán még sose léptek pályára
    háát, ja, az egy másik szint

    Nem tudom, ez a tök Fiola mekkora, hány centi, de ha karonülő, miért ő megy a kapufa mellé?Lazán ki kellett volna fejelni, kár érte.

    Nego az egyetlen épkézláb futballistája a Vidinek,de talán az egész mezőnynek idehaza.
    Biztos vagyok benne hogy megkeresik nevesebb csapatok és nem fogják tudni itt tartani.
    Amit az interjúban mondott azért meg le a kalappal.

    7 pont, na erre nem számítottam! Azigen! A Paok meg elmehet a fenébe, mert ha megveri a Bate-t, és érdeke lett volna neki is, ráadásul otthon, akkor a Vidi továbbmegy! Lehet, hogy most néhány drukker megy a Paok oldalára

    Ezt a mérkőzést a Vidi játékosai közelről tudták követni,hogyan is kellene egy kicsit is játszani a labdával,remélem valami ragad rájuk ebből a labda szeretetéből,mert a Chelsi játékosai,jó barátságban vannak ezzel a csodálatos játékszerrel,ettől eltekintve a Negó kapás gólja az szép volt,az eredmény is elfogatható,mert a másik mérkőzésen,biztosan győzött a Bate.

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2674135
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2018.09.15, 15:05
    Szeptember 15-én indult a mindenki számára nyílt jegyvásárlási időszak a Vidi őszi Európa Liga-csoportmeccseire. Bérleteket eredetileg szeptember 20-ig lehetett vásárolni.

    Szombaton reggel kígyózó sorok voltak Székesfehérváron és Budapesten is a jegyárusító helyeken, néhány óra alatt pedig a bérletek és a Vidi - Chelsea mérkőzésre szóló jegyek is elfogytak, így a továbbiakban már csak a BATE és a PAOK elleni hazai találkozókra, valamint a Chelsea elleni idegenbeli összecsapásra tudnak külön-külön jegyeket venni!

    https://www.molvidi.hu/2018/09/15/elfogytak-az-europa-liga-berletek-es-a-vidi-chelsea-meccsre-szolo-jegyek-.html