magyarfutball.hu

Oroszlányi Bányász SK - Volán SC 1 : 0 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.02.12, 11:39
    Oroszlányi Bányász—Volán SC 1:0 (0:0)
    Oroszlány, 1500 néző, vezette : Tompa.
    OBSK: Papp L„ Horváth, Vízkeleti, Sárosi, Sipos. Papp M., Kovács, Babai, Rinnbacher (53. perctől Viczián), Dákai, Szlobodics. Edző: Mészáros Imre.
    Mezőnyjátékkal Telt az első 15 perc, majd feljött a Volán. A17. percben Hajdú szögletét emelte ollózva kapu mellé az előre törő Ebedli. A 25. percben Sárosi a jobb oldalon felfutó Horváth-hoz játszott. A jobbhátvéd beadása a védők lába között suhant el, a. bal oldalon Szlobodics még elérte, az ő beadását öze mentette. Két perc múlva Bartosik lőtt, de Papp L. remek védéssel megszerezte a labdát. Élénkült a játék, a Volán fölényét újabb szögletek jelezték. A 31. percben Hajdú beadását Bartosik ismét egyből lőtte kapura, de Papp L. lábbal hárított. A 36. percben Horváth beadását Szepesi vágta ki a befutó Papp M. elől. A 43. percben Dákai perdített az üresen hagyott Szlobodics elé, aki elhamarkodva mellé lőtt.
    A második. játékrész első percei eseménytelen mezőny
    játékkal teltek. Rinnbacher megsérült, helyére Viczián állt. Az 58. percben Babai labdáé ját. Viczián adta be, a labda alig kerülte el az ellenkező sarkot. Egy ideig kevés történt a pályán, mintha a két csapat elégedett lett volna az eredménnyel. A 66. percben Dákai játszott Papp M-hez. A csatár erős, lapos lövését a kapus csak másodszorra tudta megfogni A 81. percben Papp M. 30 méterről felső kapufára lőtt. A labda a kapufáról úgy pattant le, hogy Dákai a jobb oldalon a kapus felett a hálóba tudta fejelni: 1:0. Lendületbe jött a Bányász, mégis a saját kapuja előtt adódott veszélyes helyzet. Az utolsó percekben Kránicz éles lövése zúgott el a bal felső sarok mellett.
    A mérkőzés végén a hazai játékosok boldogan ölelkeztek össze, hiszen megtört a jég, és hosszú eredménytelenség után a számos volt NB I-.es játékost felvonultató Volánt sikerült legyőzni. A korszerűbb labdarúgást a vendégek játszották, de már javult az OBSK csapatjátéka és a lelkesedéssel sem volt baj. Egy-két kiemelkedő teljesítményt is láthattak a nézők.

    Forrás: Dolgozók Lapja, 1976-04-21