magyarfutball.hu

MÁV Nagykanizsai TE - Szekszárdi Dózsa SC 0 : 0 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.12, 20:24
    MÁV NTE - Szekszárd 0:0
    Nagykanizsa, Vasutas pálya, 1000 néző. V.: Kiss G. MÁV NTE: Szalai — Markán, Gondos, Sulyok T., Doszpoth — Söjtör, Karádi, Sulyok Gy. — Molnár, Csordás (Kiss, a 64. perctől), Németh (Győrvári, a 46. perctől). Edző: Németh Lajos
    Szekszárd: Polyák — Tóth, Szlovák, Somodi, Varga — Weitner, Walter (Lauer, a 64. perctől), Adorján — Pölöskei, Koroknai, Landek (Pásztor, a 75. perctől). Edző: Magasházi József.
    ügyesen kezdtek a vendégek. A 12. percben elsőként Karádi veszélyeztetett a hazaiak részéről, de 10 méterről fölé bombázott, majd Söjtör 11 méteres szabadrúgását bravúrral ütötte ki Polyák. A 21. percben Csordás közelről hibázott, majd két perccel később Németh ügyetlenkedett el nagy helyzetet. A 37. percben Tóth 40 méteres nagy lövését Szalai a bal felsősorok elől ütötte szögletre.
    Szünet után keményedett a játék. Előbb Sulyok Gy., majd Walter kapott sárga lapot, később ugyanilyen figyelmeztetésben részesült Győrvári és Pölöskei. Az 53. percben Pölöskei húzott el a szélen, akinek pontos beadását az üresen hagyott Koroknai 8 méterről mellé fejelte. Azután Landek közeli lövését csípte el a kanizsai kapus. A mérkőzés hajrájában Söjtör szabadrúgását Győrvári pergette kapura, amely a kapufáról kipattant, majd a védők felszabadítottak.
    Jóiramú, kemény mérkőzésen igazságos eredmény született. Jók: Markán, Doszpoth. Karádi, ill. Szlovák, Tóth, Adorján.

    Forrás: Dunántúli Napló, 1980-04-14