magyarfutball.hu

Mohács Véméndi TE - Soproni SE 2 : 0 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.12, 20:21
    Mohács-Véméndi TE—Sopron 2:0 (1:0)
    Mohács, 3000 néző. V.: Kovács L.
    MVTE: Perjési — Farkas, Rott, Hancz, Alsóvölgyi — Dárdai L, dr. Zsolt (Kiss, a 71. percben). Berki — Schwarczkopf (Komli, a 71. percben), Lingl, Jónás. Edző: Gyévai István
    Sopron: Horváth Gy. — Tremmel, Drázsnyák, Kiss — Nagy, Németh I., Németh II., Horváth IV. — Varga, Deák, Trischler (Poór, a 65. percben). Edző: Mathesz Imre.
    A 16. percben Farkas—Rott— dr. Zsolt háromszögelés után az utóbbi a jobbra futó Lingl elé játszott, aki a kifutó kapus mellett a jobb alsó sarokba pofozta a labdát (1:0). A 20. percben Varga belőtt labdáját Deák félfordulatból kapu fölé lőtte. Az 54. percben dr. Zsolt a felezővonaltól megindult a labdával, cselekkel otthagyta a védőket, de a kaputól 22 méterre szabálytalanul megállították. A megítélt szabadrúgást Rótt nagy erővel a jobb oldali kapufa mellé bombázta. A 65. percben Horváth IV. Vargához játszott, akinek a lövése a felső kapufát súrolva hagyta el a játékteret. A 67. percben Dárdai L. hosszú átadással ugratta ki Berkit, akit a 16-oson belül a védők elsodortak, és a jogosan megítélt 11-est Rótt biztosan lőtte a jobb alsó sarokba (2:0).
    Jó iramú mérkőzésen jól játszottak a hazaiak, és akár több góllal is megterhelhették volna a vendégek hálóját. Jók: Alsóvölgyi, Hancz, Dárdai L., Lingl, ill. Horváth Gy., Drázsnyák, Varga.

    Forrás: Dunántúli Napló, 1980-04-14