magyarfutball.hu

Nagybátonyi Bányász - Budafoki MTE-Kinizsi 2 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.06, 09:40
    Nagybátony—Budafok 2:1 (0:0)
    Nagybátony, 1500 néző, v.: Bana.
    NAGYBÁTONYI BÁNYÁSZ: Bulyovszki — Romhányi, Kovács I„ Szalai _ Kupcsulik, Salgó — Sántha, László, Szarvas. Veres (Kovács II. a szünetben), Kozik. EDZŐ: Dávid Róbert.
    BUDAFOKI MTE: Viktorik - Nagy K.. Kótaj, Demeter — Wolf, Nagy Gy. — Patai, Haraszti, Verebes, Potykievicz (Dinnyés 69. n.) Heilinger. EDZŐ: Haász Sándor.
    Az 5. percben Szarvas beadását az utolsó pillanatban mentették szögletre. A 12. percben Kupcsulik bal oldali beadása elsuhant a léc mellett. Ellentámadás után Potykievicz gyengén Jött, és Buiyovszki védett. A 31. percben Kupcsulik alig gurított a jobb kapufa mellé. Közben a földbe rúgott, és négy percig ápolták. A 48. percben Kovács II. a bal szélen Szarvast izüktette, aki elhúzott a védője mellett, és a beívelt labdát Kovács I. nehéz szögből a jobb kapufa mellett csúsztatta a hálóba. 1:0. Az 58. percben Haraszti elől meleg helyzetben tisz-. tázott Szalai. A 61. percben Salgó a saját térfeléről Kovács II-t indította, aki a balszélsö helyén elfutott. A l6-os sarkáról remek labdát tálalt a fedezetlenül hagyott Kozik elé. aki 12 méterről a hálóba bombázott. 2:0, A 85. percben Patai az alapvonalig cselezte magát, vlsszagurított Verebesnek, de a középcsatár nem találta el a labdát. A 70. percben Dinnyés a hazai védők hibájából kapura húzott, a kifutó Bulyovszki elől visszaemelt a 18-osra, és Verebes az Üres kapuba fejelt. 2:1. A 75. percben Patai elől Kovács I. meleg helyzetben szabálytalanul, de tisztázott.
    A lanyha iramú első félidőben csaknem egykapura játszott a hazai csapat. Szünet után élénkebb lett a játék, a két hazai gól korszerű akciókból született. Ezután meglepetésre a Budafok vette át a játék irányítását, és nem sok hiányzott a döntetlen kiharcolásához.

    Forrás: Nógrád, 1968-06-25