magyarfutball.hu

MUE - BSC 4 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
I. osztály 1901
játékvezető : Klebersberg Géza
meccstörténelem
  1. 1902.03.02 MUE - BSC 5-0
  2. 1901.11.30 BSC - MUE 2-4
  3. 1901.06.06 MUE - BSC 4-0
...részletek, összes mérkőzes »

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: seamandarin
    2021.09.02, 18:51
    Csütörtök délután a Magyar Uszó Egyesület játszotta le bajnoki mérkőzését a Budapesti Sport Clubbal.Közönség, tekintve a meleget, de meg az atléták nemzetközi versenyét és az alagi lóversenyt, kevés számmal jelent meg a millennáris versenypá­lyán. Előzőleg a második csapatok mérkőztek. Az első félidő 1 : 0 végződött a M. U. E. javára. Második félidőben a M. U. E. 2, a Sport Club 1 goalt csinált. A győztes csapatban Vidor, Péczely és Ka­zár játszottak kimagaslóan a többi fölött.
    Az első csapatok mérkőzése 6 órakor vette kezdetét. A játék első negyedórája csupa fütty volt, Klebersberg biró az erős és fault-os játékot meggátlandó, a legcsekélyebb hibát sem nézte el. Valakinek engednie kellett. Ezek a játékosok voltak. A további játékban már csak nagyon ritkán fordult elő holmi gáncsolás, stb. Csak a játékosok egymást fi­gyelmeztető szózatai adtak néha okot birói beavat­kozásra.
    Első félidőben, dacára az ellenszélnek és a szembe sütő napnak, a M. U, E. csapata két goalt ér el Halmay,illetve Csam révén. Második félidő­ben, dacára a kedvezőtlen helyzetnek, a B. S. C. igen sokszor támad s veszélyezteti a M. U. E. ka­puját. De a backeknek kitűnő játéka meghiúsít min­den erőlködést.
    A félidő közepén a M. U. E. veszi át a tá­madó szerepét s két alkalommal Csam és Centerforward utján goalt ért el. Végeredménytehát 4: 0 a M. U. E. javára.

    Pesti Hírlap 1901 június 7.
     
  2. avatar: heimo
    2017.04.19, 20:07
    MUE: Aschner-Bodor,Fehéry-Klein,Pozsonyi,Kiss-Fischer,Halmay,Ray,Friedmann,Sábián.
    BSC: Ugró-Giszinger,Szedlyár-Steiner,Fantos,Kertész-Müller,Oláh,Kolhanek,Klein G.,Fülöp.