magyarfutball.hu

Jászberényi SE - Maglódi TC 0 : 3 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB III Mátra Csoport 2009/2010, 26. forduló
helyszín : ?

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2020.01.22, 14:22
    JÁSZBERÉNY-MAGLÓD 0-3 (0-0) Jászberény, 200 n., vezette: Olasz Richárd.
    Jászberény: Papp — Gál, Bárkányi, Krajcsek, Lukácsi, Móczó, Tatár, Csőke, Szilágyi (Tövisháti, 87.), Hamar, Tóth (Tar, 60.). Edző: Pesti József.
    Maglód: RETEZI - Kiss A. (Budafai, 10.), SZŐKE, Pólyák, Csirinyi, Pozder, Németh, Bornemissza (BERKI, 61.), Baranyai, Weisz, MICHEL (Tabányi, 81.). Edző: Nahóczky Attila.
    9. perc: Michel 10 méteres lövését lábbal hárította Papp.
    35. pere: Michelt a hazai védők lesre akarták állítani, de nem sikerült. A partjelző továbbot intett, a csatár félfordulatból leadott lövése a bal kapufáról pattant a mezőnybe.
    49. perc: Baranyai az oldalvonal mellől ívelt szabadrúgását a kapu elé, a védők csak nézték, amint Michel a bal alsó sarokba csúsztatta a labdát, 0-1.
    74. perc: Hamar 25 méteres szabadrúgását üggyel-bajjal tolta szögletre a vendégek kapusa.
    77. perc: Szőke remekül tálalt a kilépő Berki elé, aki úgy rúgta el a labdát Papp Tamás mellett, hogy a kapus beleért a lövésbe, ám így is a hálóban kötött ki, 0-2.
    80. perc: Hamar közeli fejesét nagy'bravúrral, lábbal hárította Retezi.
    86. perc: Az egyik jászberényi védő elcselezte magát, Berki egyedül tört kapura, majd Papp Tamást is kicselezve, a hálóba gurított, 0-3.
    A nagyobb játékerőt képviselő vendégek ragadták magukhoz a kezdeményezést. Sokkal többet birtokolták a labdát, pontosan passzoltak, és igaz, hogy gólokat csak a második félidőben rúgtak, de megérdemelt győzelmet arattak.
    Pesti József: - Jelenlegi helyzetünkben csak az az öröm, hogy vége a bajnokságnak.
    Nahóczky Attila: - Gratulálok csapatomnak egész éves teljesítményéhez, illetve a mai mérkőzésen nyújtott eredményes játékához.


    Forrás: Új Néplap 2010-06-07