magyarfutball.hu

Csepel-Auto Trader - FC Eger 0 : 1 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB I/B Keleti Csoport 2001/2002, 22. forduló
nézőszámok:
  1. Heves Megyei Hírlap: 400
  2. Nemzeti Sport: 400

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.02, 20:26 (szerk.: 2017.10.02, 21:14)
    Csepel-Auto Trader - FC Eger 0-1 (0-0)
    Csepel, 400 néző. V.: Megyebíró (Gyarmati, Tompos).

    CSEPEL: Lipták - Szirtesi, Mogyorósi, Koller - Radnics (Biai, a szünetben), Ughy, Vejmola, Weisz (Papp, 65.), Semsei - Lukács, Malesa (Magashwa, a szünetben). Edző: Török József.
    EGER: Kirí - Katona, Földvári, Kellner, Domik - Máté, Deme, Zahorecz - Szarvas (László, 65.), Balázs (Truczka, 56.) - Balla (Kasza, 90.). Edző: Hannich Péter.

    A gól története: A 83. percben Balla szöktette a védők között kiugró Zahoreczet, aki a kiinduló kapus mellett 10 m-ről ballal a bal sarokba gurított, 0-1.
    Sárga lap: Weisz az 50., Vejmola az 51., Katona a 75., Zahorecz a 80. percben.
    Szögletarány: 9:3 (5:1).

    Csepelen sem töri magát a nép a futballért, ezért a házigazdák ökörsütést rendeztek nézőcsalogatónak, a meccs előtt pom pom lányok csalogatták a közönséget a lelátóra. Mindennek tetejébe a csepeli játékosok mindegyike egy- egy labdát rúgott ki a lelátókra a kezdés előtt.
    Az első veszélyes akciót a hazaiak vezették a 10. percben, de Ughy fölé lőtt. Többnyire kiegyenlítődött mezőnyjáték jellemezte az első negyedórát. A 17. percben 25 m-ről végzett el szabadrúgást Lukács, Kirí vetődve hárította szögletre a lapos lövést. A csepeliek a mezőnyben jobban meg tudták becsülni a labdát, tervszerűbben szőtték támadásaikat, az egri védők inkább csak a tisztázásra összpontosítottak. Előbbiek meg is határozták a játék képét az első félidő közepén. A 24. percben ismét Lukács jutott szabadrúgáshoz, és Kirí ugyancsak jól vetődve fogta meg a labdát. ígéretes egri akció végén Ballát úgy szerelték, hogy a védő kézzel is ért a labdához, de a játékvezető nem látott szándékosságot. A 30. percben Deme ment el a bal oldalon, középre gurított, de Balázs elől az utolsó pillanatban szögletre tisztáztak a védők. A 32. percben Kirí éles szögből küldött lapos lövést védett szögletre. A 38. percben Máté távolról bombázott kapu fölé, majd ugyancsak így tett Balázs is. A megszerzett labdákat viszonylag könnyen adták el az egriek, a támadásokból hiányzott a pontosabb összjáték.
    A szünetben kettős cserét eszközölt a hazai edző, de ez nem használt. Az 51. percben Lipták elhagyta kapuját, Zahoreczhez került a labda, Vejmola azonban letalpalta.
    Az 54. percben Kirí rosszul rúgta ki a haza adott labdát, amiből származott némi izgalom, de a hazaiak nem tudtak élni a lehetőséggel. A 64. percben lendületes egri akció végén Balla elhamarkodottan emelt a kapus kezébe, a 68. percben Kiri a léc alól tornázott szögletre egy veszélyes fejest, egyébként meglehetős unalom közepette folydogált a mérkőzés. Sok volt a pontatlanság mindkét oldalon, ami okot adott a bosszankodásra. Váratlan volt az egriek gólja, de szép akció végén született. Ez egyben azt is jelentette, hogy Zahorecz a harmadik tavaszi mérkőzésen is eredményesnek bizonyult. Szűk tíz perc volt még hátra a hosszabbítással együtt, és azért kellett szorítani, hogy már ne változzon az eredmény. Nem is változott. Mérsékelt színvonalú mérkőzés az első félidőben a hazaiak támadtak veszélyesebben, de eredmény nélkül. Szünet után úgy tűnt, hogy mindkét csapatnak jó a döntetlen, ám egy villanás elég volt a győzelemhez. Ez a fényjel az egrieknél mutatkozott, ami egyben 3 pontot jelentett. A vendégek így visszavágtak az őszi fájó vereségért, és a 7. helyen fejezték be az alapszakasz küzdelmeit.
    Egyénileg Kirí egyetlen hibától eltekintve jó benyomást keltett, a védők biztosan romboltak. A mezőnyben váltakozó sikerű harcot vívtak az egri játékosok, Zahoreczet a gólja, Ballát pedig a találat előkészítése dicséri.

    Török József: - Borzasztóan szégyellem magam a csapatunk teljesítménye okán.
    Hannich Péter: - Taktikusan játszottunk, úgy érzem megérdemelten nyertünk. Ezzel folytatódott az idegenbeli pontszerzés.

    Forrás: Heves Megyei Hírlap, 2002-03-18