magyarfutball.hu

Szeged-Dorozsma FC - Salgótarjáni BTC 2 : 1

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.12.02, 14:57
    Kenesei kétszer mattolta csapatunkat
    Szeged-Dorozsma - Salgótarjáni BTC 2-1 (0-0)
    Szeged, 1000 néző, vezette: Tóth V. (Varga L., Csorba)
    Szeged-Dorozsma: Csehó 0 - Szabó T. 6 - Tóth-Kovács 6, Kovács P. 6 - Szentmiklósi 6 - Süli 6, Polonkai 7, Stefanov 6, Udvari 6 - Kenesei 8, Molnár 6. Edző: Pataki Tamás
    Salgótarjáni BTC: Szabó I. Cs. 4 - Kecskés 6, Sági 6-2=4, Gyetvai 6, Nagy P. 7 - Gubán 5, Németh 5, Kajli 5, Forgó 6-2=4 - Győri 5, Szabó II. Cs. 6. Edző: Kis Károly
    Csere: Szabó II. Cs. helyett Csatlós (-) a 62., Süli helyett Szamosi (-) a 65., Győri helyett Hadusovszki (-) a 84., Kenesei helyett Barna (-) a 86. percben
    Gólszerző: Forgó (11-esből) az 50., Kenesei az 54. és a 81. percben
    Sárga lap: Molnár a 13., Süli a 32., Nagy P. a 45., Szabó T. az 50., Kajli a 63., Gyetvai a 67., Forgó a 69. percben
    Kiállítva: Forgó, Sági.
    15. perc: Kenesei átadásával Süli ugrott ki, de nagyon kisodródott és nehéz szögből leadott lövését a tarjáni kapus bravúrosan lábbal védte.
    35. perc: Közvetett szabadrúgáshoz jutott a Dorozsma, a vendégek kapujától mintegy 17 méterre. A labdát Molnár Kenesei elé gurította, akinek erős lövése a jobb kapufáról pattant a mezőnybe.
    40. perc: Győri beadását Szabó II. Cs. kapura fejelte, de Kovács P. a gólvonalról mentett.
    50. perc: Nagy P. húzott el a bal oldalon Tóth-Kovács mellett, már a 16-oson belül járt, amikor Szabó T. hátulról felvágta. A megítélt jogos 11-est Forgó magabiztosan értékesítette. 0-1.
    54. perc: Egy ellentámadás után Stefanov lőtt kapura, a labda a kapusról Kenesei elé pattant, aki közelről kiegyenlített. 1-1.
    59. perc: Egy vendégszöglet végén mindenkin átszállt a labda, az érkező Kecskés egyből kapura fejelt, de Kovács P. ezúttal fejjel tisztázott.
    81. perc: Kenesei olyan ravaszul csavarta szögletből kapura a labdát, hogy az az ellenkező sarokban kötött ki. 2-1.
    Roppant idegesen kezdett mind a két csapat, különösen a hazai gárda. A vendégek ezúttal is megszokott taktikájukat al
    kalmazták: szorosan, tömören védekeztek, majd a megszerzett labdákkal ellentámadásba lendültek. Mindent egybevetve a hazaiak megérdemelten jutottak a három pont birtokába, mivel a mérkőzés nagy részében irányították a játékot.
    Pataki Tamás: - Minden tekintetben felülmúltuk ellenfelünket.
    Kis Károly: - Több éves munkát tettek tönkre harminc perc alatt. El kell gondolkodni, hogy érdemes-e keményen dolgozni, edzeni?

    Elkeseredett nyilatkozat
    - A szegedi hétközi másodosztályú fordulót követő nyilatkozatában öntől eddig soha nem hallott stílusban kommentálta a történteket...
    - Azzal kezdeném, hogy a Nemzeti Sportban megjelenő nyilatkozatom egyáltalán nem az, amit én elmondtam. Enyhén szólva némi csúsztatást érzek benne. A meccs lefújását követően ugyanis a következő hangzott el a számból: "Fél óra alatt több év munkáját tették tönkre, ezek után el kell gondolkodni azon, hogy érdemes-e keményen dolgozni az edzéseken?” Ez pedig azt jelenti, hogy valakik tehetnek a kialakult helyzetért, s hogy ezen az összecsapáson távolról sem voltak meg az esélyegyenlőség feltételei. Nem szeretném sem játékosaimat, sem pedig magamat felmenteni a kudarc felelőssége alól, de régen találkoztam ilyen elfogult, egyoldalú játékvezetéssel. (Úgy érezzük, a helyi tudósító által hatosra értékelt játékvezetői működés is enged sejtetni valamit Tóth Vencel működéséről. - a szerk.)
    -Elkeseredésem nem csupán a vereség ténye és annak körülményei miatt ilyen nagy, hiszen gondjaim tovább szaporítja, hogy két kiállított játékosomra, Ságira és Forgóra eltiltás vár. Ráadásul Nagy és Kajli a begyűjtött harmadik sárga lapja miatt ugyancsak kényszerpihenőre lesz kárhoztatva, s ha ehhez még hozzáteszem, hogy Szoboszlai és Szabó II. Csaba sérüléssel bajlódnak, azt hiszem mindent elárultam...
    - Természetesen a kialakult körülmények, s az elszenvedett vereség okozta elkeseredés ellenére is ígérhetem, mindent meg fogunk tenni a további sikeres szereplés érdekében - fejezte be Kis Károly vehető edző.

    Forrás: Nógrád Megyei Hírlap, 1998-03-20