magyarfutball.hu

Balatonlelle SE - Budaörsi SC 0 : 3* 18:00 * Félbeszakadt

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: bbsz
    2022.10.29, 20:46 (szerk.: 2022.10.29, 23:40)
    ...
    A találkozót a 92. percben verekedés miatt lefújta a játékvezető. A mérkőzés végeredményéről a kedden döntenek.
    ...

    Somogyi Hírlap, 2007. június 18
    ...
    - A fene sem érti ezt; abszolút tét nélküli a találkozó, ehhez képest rengeteg volt a szabálytalanság, az alattomos tüske. Az volt az ember érzése, mintha időnként igazi harakiri folyna a pályán - mondta Nagy Lajos, a Balatonlelle SE technikai vezetője.
    - Már a 92. percben jártunk, amikor a mezénél fogva lerántották Graszl Norbertet, aki gyorsan talpra ugrott, s hanyatt lökte az ellenfelét. Pillanatok alatt tumultus támadt a pályán, de meggyőződésem, hogy nem lett volna különösebb gond; a játékvezető és az asszisztensei ugyanis gyorsan szétválasztották egymástól a küzdő feleket. Ekkor egy „néző” átugrott a korláton, s leütötte a budaörsiek játékosát.
    A mérkőzés után aztán a játékvezető annak rendje és módja szerint a jegyzőkönyvben akarta rögzíteni a szurkolói incidenst.
    Ekkor helyesbített az egyébként somogyi ellenőr, aki felismerte a „nézőt”; nem szurkoló volt az, hanem bizony az egyik lellei játékos. Nevezetesen a testvér, Graszl Károly, aki három sárga lapja miatt volt kénytelen kihagyni a hazai évadzárót. S miután visszaesőnek számít - többször is kiállították és eltiltották már -, most alighanem rendesen „elmeszelik”.
    ...

    Somogyi Hírlap, 2007. június 19
    Játékosverés

    A Balatonlelle-Budaörs mérkőzésen a hazaiak 1-0-s vezetésénél az utolsó percben az egyik néző (szemtanúk szerint a hazaiak eltiltott játékosa) a pályára rohant, majd fellökte Bálint Csabát, a budaörsiek labdarúgóját. A futballista hanyatt esett, Ursprung Csaba játékvezető pedig az öltözőbe küldte a csapatokat.

    Nemzeti Sport, 2007. június 18