magyarfutball.hu

Baktalórántháza VSE - Kecskeméti TE 3 : 0 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.22, 15:26
    A futballt gólra játsszák
    BAKTALÓRÁNTHÁZA- KECSKEMÉTI TE 3-0(l-0)
    Baktalórántháza, 500 néző. Vezette: Berettyán.
    Baktalórántháza: Petranics - Szenes, Deák, Bodnár, Kozma A., Márkus, Karkusz, Rákóczi (Molnár 91.), Ignácz (Szilágyi 61.), Szabó R., Kozma J. (Illés 61.). Edző: Kovács János.
    KTE: Balázsy - Rádi (Mojzes 69.), Szamosszegi, Kurucsai, Farkas, Lázár, Uchino, Sola (Sinkó 75.), Nagy A. (Kása 75.), Tóth Gy., Balla M. Edző: loan Patrascu.
    30. perc: Ignácz balról keresztbelőtt labdája a kivetődő Balázsy kezéből kiperdült. Kozma J. lecsapott rá és egy lövőcsel után 7 méterről a kapu közepébe lőtt, 1-0.
    71. p.: Illés L. jobbról középre adott, Szabó R. továbbcsúsztatta a labdát, Karkusz átvette, és egy pattanás után 10 méterről, jobb külsővel a jobb felső sarokba emelte, 2-0.
    91. p.: A frissen beállt Molnár szerzett labdát, a felezővonaltól meginduló Szabót szöktette, aki az egyedül kapu felé törő Szilágyit hozta játékba. A cserecsatár 10 méterről higgadtan a bal alsó sarokba gurított, 3-0.
    A z első játékrészben a kecskemétiek kezdeményeztek többet, de a hajrában megélénkült a hazaiak futballja, és ez gólban is megmutatkozott. A második félidőben a vendégek nagy erőket mozgósítottak az egyenlítésért - mindez tálcán kínálta a lehetőséget a veszélyes baktai ellentámadásokhoz. Balla sarkazása után Petranics nagy bravúrral védett. A hosszú sérülés után a kezdőcsapatba jelölt Karkusz pazar góllal tette emlékezetessé visszatérését. Onnantól kezdve már az eső sem vette el a házigazda játékkedvét, és a teljesen kinyíló kecskemétiekkel szemben Szilágyi bizonyította, hogy a kispadról bevetve is képes a kapuba találni.
    loan Patrascu: - Mi játszottuk a futballt, az ellenfél pedig lőtte a gólokat.

    Forrás: Petőfi Népe, 2005-10-24