magyarfutball.hu

Veszprém FC - Tatabányai FC 1 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.12.29, 15:50
    Veszprém SC - Tatabánya FC 1-1 (1-1)
    Veszprém, 300 néző, vezette: Fodor.
    TFC: Vámos-Pánczél, Fogarasi, Ócsai, Matics, Duró, Bálint, Simon, Besenyei, Willie, Iddi. Edző: P. Nagy László.
    A 2. percben Simon a jobbösszekötő helyéről 18 méterről leadott szabadrúgását Varga kapus bravúrral öklözte ki a bal felső sarok elől. A 8. percben jobb oldali szögletrúgásból Simon ívelte a labdát a hosszú oldalra, s a jókor érkező Fogarasi fejelhetett kapura, de a kapu közepébe tartó labdát Varga védte. A 17. percben Matics indította Iddit, ő két védőt kicselezett, a kifutó kapus mellett is elhúzta a labdát, de az elkaszálta őt, s a jogosan megítélt büntetőt Simon biztosan rúgta a bal alsó sarokba, 0-1.
    A 24. percben Csornai indította Gersicset, akinek 'll méterről leadott lövése a felső kapufa tetejéről pattant ki.
    A 36. percben a pálya közepén Besenyei szerzett egy labdát, de Laurentzi kíméletlenül felrúgta, Fodor játékvezető azonnal kiállította a veszprémi játékost.
    A 43. percben Besenyei buktatta az előre futó Törököt a 26- oson belül, és a jogosan megítélt büntetőt Varga a kapu bal oldalába lőtte, 1-1. A 66. percben Pánczél - Bálint akció futott a jobb oldalon. Utóbbi éles beadását Besenyei a rövid saroknál centiméterekkel a kapu mellé pörgette.
    A 83. percben Fogarasit a játékvezető kiállította. A 84. percben Ócsai ment el a jobb oldalon remekül, keresztbe ívelt Magosi elé, aki centiméterekkel a jobb kapufa mellé lőtt.
    P. Nagy László: - Igazságos döntetlen született.

    Forrás: 24 Óra, 1996-06-24