magyarfutball.hu

Veszprém FC - Siófoki Bányász FC 0 : 5 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1995/1996, 23. forduló
nézőszámok:
  1. benaktibor.gportal.hu: 600
  2. Nemzeti Sport: 800

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.12.29, 15:47
    Siófoki gólözön Veszprémben
    Veszprém FC-Siófoki Bányász 0-5 (0-0)
    Veszprém, 800 néző. V.: Cserna (Koch, Radvánszky).
    Veszprém FC: Varga — Gersics, Pálfi, Guti, Kasler — Bognár, Csornai, Koltai — Szegletes (Bényi a 69. percben), Czvetkó (Koszorús a 69. percben), Zsoldos. Edző: Kiss József.
    Siófoki Bányász: Brakszató- risz — Kriston, Bimbó, Kolovics, Perger — Fisseas (Tóth a 46. percben), Csák (Bulatovics a 65. percben), Kirchmayer — Szabó, Földes, Ruskó (Szabadi a 62. percben). Edző: Keszei Ferenc.
    Sárga lap: Kirchmayer a 29., Gersics a 35., Zsoldos a 39., Pálfi az 53., Kolovics a- 74. percben.
    Piros lap: Pálfi (a második sárga lap után) a 75. percben.
    Az 53. percben Ruskó egy csellel be akart tömi a 16-osra, Pálfi azonban buktatta. A jogosan megítélt büntetőt Kirchmayer a kapu közepébe lőtte (1-0).
    Az 59. percben a veszprémi kaputól mintegy 35 méterre szabadrúgáshoz jutott a Bányász: Kirchmayer úgy futott neki a labdának, mintha rá akarná rúgná, ehelyett azonban Földeshez ívelt, ő pedig futtában a kapu jobb alsó sarkába fejelt (2—0).
    A 68. percben Szabadi szép cselekkel ment le az alapvonalig; a beadását röviden vágták ki a védők, Szabó startolt a labdára, s nyolc méterről kilőtte a jobb alsó sarkot (3-0).
    A 70. percben Kirchmayer tért ölelő labdájával Szabó tört kapura, majd az őt támadó védő mellett középre adott, az érkező Tóth pedig 12 méterről a kapu jobb alsó sarkába bombázott (4-0).
    A 79. percben Kirchmayert szabálytalanul szerelték a 16- os előtt. A labda azonban Földes elé pattant, aki egy csellel lerázta védőjét, és a kifutó kapus mellett a jobb alsó sarokba gurított (5-0).
    Megszakadt végre a bajnokjelölt három hete tartó rossz szériája. Az első félideji játékuk még felejthető volt ugyan, de a második 45 percben már az történt a pályán, amit a vendég siófokiak akartak. A nagyrészt ifjúsági korú veszprémi gárda a 11-est követően összeroppant, s innentől kezdve a Balaton-parti együttes szinte tetszés szerint érte el góljait.
    Jók: Gersics, Guti, illetve Kolovics, Kirchmayer, Földes, Bulatovics.
    Kiss József: — Az első félidőben kitűnően játszottunk, de a gólhelyzeteink sajnos kimaradtak. A második játékrészben a 11-es után nem tudott talpra állni fiatal csapatom.
    Keszei Ferenc: — Újra a kezünkben a fonal vége...

    Forrás: Somogyi Hírlap, 1996-05-06