magyarfutball.hu

Paksi SE-Atomerőmű SE - Siófoki Bányász FC 0 : 3 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.09.25, 15:13 (szerk.: 2017.09.25, 16:25)
    Paksi SE-Atomerőmű SE - Siófoki Bányász FC 0-3 (0-2)
    Paks, 900 néző. V: Vágner (Ring, Tompos)
    Siófok: Posza - Kriston (Köves 69. p), Bimbó, Soós, Szabadi (Juhász 46. p), - Tóth, Bulatovics, Perger - Szabó (Fisseas 59. p), Földes, Kirchmayer. Edző: Keszei Ferenc.
    Paksi Atom: Zele - Nagyfalusi (Fejes 29. p), Jenei, Éger, Barna - Neudl, Kovács B., Búzás, Orosz (Csinovics 56. p) - Kádár, Horváth (Vayer 56 p.). Edző: Pusztai László

    Sárga lap: Nagyfalusi a 6, Szabadi 14, Csinovics a 86. percben.

    7. perc: Szabó Z. egy jó csel után betörni készült a 16-osra, ahol Nagyfalusi buktatta. A jogosan megítélt büntetőt Kirchmayer higgadtan helyezte a kapu jobb oldalába. (0-1)
    44. perc: Bulatovics labdájával Szabó Z. kiugrott a jobbszélen, rávezette az elé rosszul kifutó kapusra a labdát, majd 14 méterről felette higgadtan a hálóba emelt. (0-2)
    52. perc: A paksi kapu előtt ide-oda pattogott a labda, a nagy kavarodásban Földes jó helyzetfelismeréssel a háló bal alsó sarkába lőtt. (0-3)

    A gyorsan szerzett gól megnyugtatta a Siófokot és az egész félidőben irányította a játékot. Nem volt túlságosan nagy az iram, de ez inkább a házigazdák bűne volt, hisz nekik kellett volna felpörgetni a játékot, küzdeni az egyenlítésért. Próbálkoztak ugyan, de a Bányász védelme nagyon jól zárt, minden támadást már csirájában elfojtott.
    A második félidő sem sokban különbözött az elsőtől: gyors gól az elején, majd nyomasztó siófoki mezőnyfölény. A paksiaknak mindössze két nagy lehetőségük volt, Posza azonban mindkétszer bravúrral mentett. Lehet, hogy a Paks lélekben már a szerdai M K nyolcasdöntőre készült, de ez sem von le semmit abból a tényből, hogy a Bányász ezen a délutánon minden tekintetben jobb volt ellenfelénél.

    Jók: Posza, Bimbó, Földes, Szabó, Kirchmayer illetve Fejes.

    Keszéi Ferenc: Ma stílusosan, eredményesen és jól is játszottunk, minden dicséret megilleti a fiúkat.
    Pusztai László: Ma nem voltunk egy súlycsoportban a Siófokkal, győzelmük ilyen arányban is megérdemelt. További sok sikert kívánok nekik.

    Forrás: Somogyi Hírlap, 1996-04-01

    Megjegyzés: A paksiak Csinovics néven szereplő játékosa valószínűleg Dzsinovics