magyarfutball.hu

Budafoki LC - Mohácsi FC 1 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1994/1995, 29. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 300
  2. Új Dunántúli Napló: 300

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.04, 21:34
    Budafoki LC -Mohácsi FC 1-1 (1-0)
    Budafok, 300 néző. V.: Sóthy.
    Budafok: Jeszenszky - Stróbl, Króner, Takó - Bősze, Vanicsek, Carlos (Babai 83. p.), Szamosi, Somogyi - Nagy S., Mundi. Edző: Krivitz Tamás.
    Mohács: Kovácsevics- Tomka, Márkus, Rigó - Becker, Pest, Tóth, Takács, Vincze - Lovász, Horváth (Kósa 64. p.). Edző: Botos Antal.
    G.: Takó (33. p.), ill. Lovász (82. p.)
    Kezdés előtt fél órával hatalmas jégeső hullott, s az időjárás később is szerepet játszott. A szakadó jég miatt Sóthy játékvezető 3 perces szünetet rendelt el negyedórányi játék után. A talaj állapota is „belejátszott” a hazaiak vezető góljába, mert az íveléskor Kovácsevics képtelen volt elrugaszkodni. A végig kiegyenlített, küzdelmes találkozón végül is a döntetlen megfelelt a játék képének és a csapatok által nyújtott teljesítménynek, akik az irreális talajon is becsületesen küzdöttek.
    Krivitz Tamás: - Egy óriási védelmi hibából kapott góllal elestünk a dobogótól, bár a mai NB II-ben minden megtörténhet.
    Botos Antal: - A döntetlent igazságos eredménynek tartom. Nem kell félni a fiataloktól, bátran be lehet vetni őket a csapatban tétmérkőzésen is. Gratulálok a hazaiaknak egész évi teljesítményükért.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 1995-06-12