magyarfutball.hu

Kispest FC - Újpest FC 0 : 0 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2015.08.10, 11:20
    1940. június 2. Kispest FC- Újpest FC 0:0
    Kispest, 6.000 néző V:Palásti

    Kispest: Boldizsár-Olajkár I.,Ónodi-Olajkár II.,Zalai,Rátkay-Kincses,Cseh,Nemes,Déri,Kalocsay.
    Edző: Purczeld Ferenc
    Újpest:Sziklai-Futó,Joós-Szalay,Szűcs,Balogh-Ádám,Vincze,Zsengellér,Kállai,Tóth.
    Edző: Mészáros István

    A két csapat erős küzdelmet vívott a győzelemért, amelyet azonban egyiknek sem sikerült megszereznie. Szünet előtt a Kispest, szünet után az Ujpest támadott többet, úgyhogy az eredmény igazságosnak mondható. A Kispest együttesében a közvetlen védelem, valamint Nemes és Kincses, az Ujpest csapatában Sziklai, Futó és Zsengellér játszott jól.

    Mezőnyjátékkal kezdődött a mérkőzés. A 11. percben Kispest támadásánál Kincses beadását Nemes háttal a kapunak állva alig fejelte mellé. A 15. percben az Ujpest támadásánál Kállai 16 méteres lövése jutott kapu fölé. A 22. percben gyors ujpesti támadás során Boldizsárnak az utolsó pillanatban Kállai lábáról kellett a labdát leszednie, utána pedig Vinczének hatalmas bombáját védeni. A 32. percben Zalai szép lövését fogta Sziklai. A félidő hátralévő részében inkább a Kispest vezetett támadásokat, melyek azonban eredménytelenek maradtak.

    Szünet után az Ujpest rohamozott, de Vincze, Kállai és Ádám lövése a kapus zsákmánya lett. A 21. percben Kállai pörgő labdáját Boldizsár kiejtette, de a ráfutó Kállai lövése elkerülte a kaput. A Kispest Kalocsay révén több eredménytelen sarokrúgásra tett szert. A 39. percben Kalocsay hatalmas bombája a befutó Futóról pattant vissza. A 43. percben Olajkár II. lövését Sziklai kiejtette, de a befutó Kalocsay a labdát kapu fölé rúgta.

    hmgy