magyarfutball.hu

Eger SE - Debreceni VSC 1 : 0 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.02.01, 10:42
    Eger SE — Debreceni VSC 1-0 (1-0)
    Eger, 500 néző. V: Kurmai.
    ESE: Bodolai — Rácz, Csendes, Parhomenko, Jávorszki — Vojtekovszki, Lengyel, Nagy A.,- Stark — Berecz, Kanyok. Edző: Zsidai József.
    DVSC: Mező — Lajkovics, Nagy L., Sándor Cs., Balogh — Dombi, Raducu, Tulba, Pető — Sándor T., Marginean. Edző: Ebedli Ferenc.
    Csere: Sándor T. helyett Váczi, Sándor Cs. helyett Nagy Cs. mindkettő a szünetben, Lengyel helyett Csató a 80., Kanyok helyett Nagy G. a 90. percben.
    Gólszerző: Lajkovics (öngól) a 43. percben.
    Sárgalap: Rácz a 32., Váczi a 89., Mező a 91. percben.
    10. perc: Vojtekovszki jó ütemben futott el a jobb oldalon, átívelte a labdát a hosszú oldalra, de Nagy A. hat méterről pontosan Mező kezébe fejelt.
    30. perc: Nagy L. fellökte a 16-oson belül Kanyokot, amiért a bíró 11-est ítélt. A büntetőt Kanyok félmagasan helyezte a jobb sarokra, de a debreceni kapus szögletre ütötte a labdát.
    40. perc: Raducu 22 méteres lövését bokszolta ki a jobb saroknál Bodolai.
    43. perc: Vojtekovszki lőtte be jobbról a labdát, és az a menteni akaró Lajkovics lábáról perdült a hálóba, 1-0.
    61. perc: Vojtekovszki szögletét Kanyok csukafejessel küldte kapura, de Mező elcsípte a labdát.
    62. perc: Nagy L. hazaadását rosszul rúgta ki a mezőnybe Mező, a labda Bereczhez került, aki akár kapura is emelhetett volna, de a cselezést választotta és odalett az ígéretes helyzet.
    Mindjárt a kezdést követően a három debreceni szöglet jelezte, hogy a vendégek nem szívesen utaznának haza a két pont nélkül. Az Eger csak tíz perc után tudott kijönni a DVSC szorításából, de ezt követően is jobbára csak a rombolásra tellett az erejéből. A debreceniek sem jelentettek komoly veszélyt a kapura, hiszen hiába voltak mezőnyfölényben, igazi gólhelyzetet nem sikerült kialalutaniuk az egri kapunál. Az első félidő hajrájában ajándékba kapott gól szemmel láthatóan megnyugtatta az egri futballistákat. A szünet után kiegyenlítettebb lett a játék, s ahogy fogyott az idő, úgy fogyott a DVSC labdarúgóinak türelme is. Ezt próbálta kihasználni az ESE, több formás támadást is vezetett, de csatárai ezúttal sem tudtak élni a kínálkozó lehetőségekkel.
    Jók: Jávorszki, Parhomenkó, Vojtekovszki, illetve Marginean, Raducu.
    Zsidai József: — Keserves, de megérdemelt győzelmet arattunk.
    Ebedli Ferenc: — Ezen a mérkőzésen rettentő sokat vesztettünk úgy erkölcsileg, mint anyagilag.

    Forrás: Heves Megyei Hírlap, 1992-11-23