magyarfutball.hu

Szekszárdi Dózsa SC - Ganz Danubius 1 : 1 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1991/1992 , 14. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 500
  2. Tolnai Népújság: 500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.11, 11:08
    Szekszárdi Dózsa-Ganz Danubius 1-1 (1-1)
    Szekszárd, 500 néző. V: László J. Szekszárd: Mausz- Koller, Dzsinovics, Kalmár, Nagyfalusi - Farsang, Bozsér, Horváth, Kvanduk - Nagy (Bóka a 64. percben), Jelusics (Pilisi a 76. percben). Edző: Teszler Vendel
    Ganz Danubius: Gáspár - Kovács, Szöllősi, Waszner, Koziorovsky - Harasztia (Szabó a 79. percben), Csernák, Kenesei, Arató - Markóczi (Borostyán a 74. percben), Kajdy Edző: Szokolai László
    A 4. percben Kajdy indította Koziorovskyt, aki elől Koller a 11 -es pontnál a lövés pillanatában mentett. A 10. percben Horváth húzott el, az alapvonal közeléből lágyan Nagy elé csúsztatott, aki kapásból mellé lőtt. Újabb nagy ziccer kínálkozott a Dózsa előtt, Horváth lövését Gáspár röviden mentette, de Farsang lekésett a labdáról. Ezután Jelusics beadására Bozsér vetődött előre, a labda arasznyira elcsúszott a feje előtt. A 19. percben nagy Horváth szóló után a csatár 16 méterről emelt a léc fölé. A 22. percben Koller ívelt előre, Jelusics rácsapott a labdára, már a 16-oson belül járt, amikor Gáspár ellökte, 11 -es. A büntetőt Kalmár értékesítette. 1-0. Kezdés után Kalmár 20 méteres kapáslövése suhant el a jobb felső sarok mellet. A 27. percben a Dózsa-védők tétovázását használták ki a vendégek: Kajdy két csel után 12 méterről a jobb alsó sarokba helyezett. 1-1. A folytatásban a másik oldalon Bozsér beadását Kvanduk 15 méterről bombázta léc fölé, majd a 43. percben Kalmár nagy lövése a kapufán csattant.
    Szünet után a 47. percben Harasztia beadására Mausz rossz ütemben lépett ki, Kalmár a kapu torkában fejjel mentett. Az 57. percben Kenesei 18 méteres kapáslövése zúgott el a jobb sarok mellett. A 68. percben Bóka 25 méteres lövése kiperdült a vetődő Gáspárról, de nem volt közelben hazai játékos. A 77. percben a csereként beállt Pilisi remek egyéni akció végén az alapvonal közeléből az ötösre emelt, de a társak lekéstek. Nagy sárdagasztást hozott a nyiltsisakos hajrá.
    A mély talaj ellenére a találkozó iramára, a csapatok akarására nem lehetett panasz, ám a játék színvonala a táblázaton elfoglalt pozíciókról tanúskodott. A hazaiak kezdeti lendülete arra utalt, gyors döntésre törekszenek. Ehhez a helyzeteik is adottak voltak, csak azokat rendre elhibázták. Szünet után a fővárosiak kitámadtak, kiegyenlítődött a küzdelem, mindkét kapu előtt adódtak helyzetek. A vendégek rászolgáltak az egyik pontra. Jók: Dzsinovics, Kalmár, Kvanduk, Bozsér, illetve Kovács, Szöllősi, Kenesei, Kajdy.
    Teszler Vendel: - Irreális talajon igazságos döntetlen született.
    Szokolai László: - Egy pontért jöttünk, azt egy jó csapat ellen meg is szereztük.

    Forrás: Tolnai Népújság, 1991-11-25