magyarfutball.hu

Szolnoki MÁV MTE - Hajdúnánási Bocskai SE 0 : 2 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.01, 08:56
    Zsenge tavaszi zsongás
    Szolnoki MÁV MTE - Hajdúnánás 0-2 (0-2) Szolnok, 600 n. V.: Horváth Gy. (Bába, Tóth S.)
    MÁV MTE: Ladányi - Ágh - Földi, Pető Z. - Tóth T., Lajkovics, Moldván, Horváth Cs. - Burai, Rostás, Bontovics. Edző: Lódi László
    Hajdúnánás: Tóth P.- Nagy, Kutasi, Szűcs, Pipó - Papp, Horváth J., Kondora, Pénzes - Szemán, Vass. Edző: Buús György.
    Csere: Horváth Cs., h. Ofella a szünetben. Burai h. Varga a 68., Horváth J. h. Rozsnyói a 71., Papp h. Király a 73. percben.
    Gólszerző: Horváth J. (6 méteres fejesből) a 18., Kondora (11 méteres lapos lövésből) a 35. percben. Sárga lap: Kondora az 51., Pető Z. az 54., Papp a 70. percben.
    3. perc: Nagy jobb oldali beívelését Papp visszafejelte a tizenhatosra érkező Szűcsnek, a középpályás kapáslövése a védőkről vágódott a mezőnybe.
    17. perc:Kondora szabadrúgást kanyarított a bal oldalvonal mellől a kapu előterébe, s amíg a védők egymásra vártak, a hosszú sarokról Horváth J. könnyedén fejelt a hálóba, 0-1.
    26. perc: Formás Kondora, Vass akció végén utóbbi 15 méteres bombája centiméterekkel süvített el a jobb sarok fölött.
    35. perc: Vass iramodott meg a balszélen, az alapvonalnál átjátszotta Földit, beívelését ismét csak nézték a hátvédek, nem úgy Kondra, aki a kiinduló Ladányi lába között gurított a kapuba, 0-2.
    44. perc: Pénzes indításával Vass hagyta faképnél a védelmet, abszolút ziccerben a kifutó Ladányit találta telibe.
    51. perc: Bontovics fejesét védte könnyedén Tóth P., fél percre rá Tóth T. lapos lövését azonban már bravúrral hárította.
    70. perc: Szűcs könnyelmű hazaadására Lajkovics rajtolt jó eséllyel, ám Tóth P. gyors kifutással mentett előle.
    88.perc: Moldvánnak a jobb szögletzászlótól belőtt labdáját, Papp a kapu torkából fejelte ki a gólra éhes Bontovics elől.
    Meglepetésre a vendégek léptek fel támadólag mindjárt a mérkőzés elején, a MÁV MTE nem tudott mit lépni a váratlan húzásra. Védősora átjáróházként „üzemelt” az első félidőben, középpályásai ritkán találkoztak a labdával, támadósora pedig olyan volt mint egy nyúl. Nem annyira gyors, inkább olyan félénk. Nem úgy a hajdúságiak, akik 45 perc alatt lejátszották ellenfelüket a pályáról, a másodikban pedig csak arra törekedtek, hogy megússzák kapott gól nélkül. Bánhatják, mert ezen a találkozón gólkülönbséget javíthattak volna a teljesen szétesett, enervált Szolnok otthonában.
    Lódi László:- Még mindig az őszi receptet követjük, pedig már régen kitavaszodott.
    Buús György:- Egy ilyen idegenbeli bravúr hiányzott az ősszel. Az első félidőben jól, a másodikban lelkesen játszottunk, győzelmünk megérdemelt.

    Forrás: Új Néplap, 1992-03-09
     
  2. avatar: lattila2
    2018.01.01, 08:54
    A mérkőzés a Véső utcai pályán volt, lásd:
    Szombaton és vasárnap ismét benépesültek az NB-s csapatok pályái, megkezdődött a tavaszi szezon. A MÁV MTE mint a másodosztály Keleti csoportjának sereghajtója, ott folytatta ahol ősszel abbahagyta, kudarccal. Vereséget szenvedett a Véső utcában a Hajdúnánástól, méghozzá úgy, hogy a vendégek akár gólkülönbséget is javíthattak volna. Felvételünkön Bontovics kézzel próbálja zavarni az ellenfél kapusát Tóth Pétert, de a csatár efféle manővere sem vezetett eredményre. Fotó: Novák

    Forrás: Új Néplap, 1992-03-09