magyarfutball.hu

Dorogi FC - Újbuda FC 0 : 2 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB III Nyugati csoport 2013/2014, 17. forduló

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2020.01.22, 14:33
    DOROGI FC-ÚJBUDA 0-2 (0-0)
    Dorog, vezette: Papp Á. (Bertalan D., Hima A.).
    Dorogi FC: Grósz - Fekecs (Szűcs, 34.), Máj (Schultz, 67.), Berkó, Fürjes, Mészáros, Kollár (Halmos, 55.), Skita, Sitku, Ambrus, Lajer. Vezetőedző: Ozoróczi Gábor.
    Gólszerző: Pleszkán (50.), Németh A. (62.).
    Sárga lap: Mészáros (24.), Szűcs (37.), Berkó (57.), Schultz (77.), illetve Khiesz (16.), Varga (28.), Huszty (63.), Letttrich (75). Kiállítva: Sitku (65.), ill. Túri (93.).
    A dorogiak a tizenharmadik, a fővárosiak a hetedik helyről
    várták az első tavaszi játéknapot. A télen a DFC-nél edzőváltás történt, egy kicsit változott a játékoskeretük is, és Ozoróczi Gábor, az új szakvezető abban bízott, hogy csapata sikeresen vesz az első akadályt. A bányászváros legénysége szeretett volna visszavágni az újbudaiaknak, ugyanis 2-0-ra kikapott tőlük az ősszel. Nem sikerült nekik, megismétlődött a második forduló eredménye.
    Az első negyedórában kapkodóan fociztak a házigazdák, játékukba sok hiba csúszott. A játékrész további idejében kiegyenlített erők küzdelmét láthatták a szurkolók, mindkét oldalon maradtak ki helyzetek.
    A második felvonást góllal kezdték a vendégek, ám a 62. percben egy kontrát követően újabb gólt kapott a Dorog. A baj nem jár egyedül, három perccel később Sitkut kiállították. A folytatásban mindent megtett a DFC a szépítés, az egyenlítés érdekében, ám a kapu előtt nem voltak eléggé határozottak.
    Ozoróczi Gábor: - Az első félidőben a kezdeti idegeskedés után stabilizáltuk a játékunkat, de sajnos nem sikerült gólt szereznünk. A kiállítás visszafogta a csapatot, és hiába tartottuk nyomás alatt az Újbuda kapuját, de továbbra sem tudtunk a hálóba találni. Köszönjük a szurkolók támogatását!


    Forrás: 24 Óra 2014-03-03