magyarfutball.hu

Oroszlányi Bányász SK - Dunaferr SE 2 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.12.07, 09:04
    OROSZLÁNY—DUNAFERR 2—1 (1—0)
    Oroszlány: 1200 néző. Vezette : Ring.
    OBSK: Simon — Miksl, Mészáros, Verő, Gárdony — Selymes Gy., Herczegh, Sipos, Palásti — Bujtor. Inczédi. Edző: Máté Aladár.
    Mindkét csapat számára fontos volt a találkozó, de ezt a hazaiak érezték át jobban, és viharosan kezdtek. A második percben Míksi 25 méteres kapu közepére tartó szabadrúgását fogta Bita.
    A 14. percben Inczédi bal oldalról beívelt szabadrúgását Palásti csukafejessel küldte kapura, de Bita ezúttal is résen volt.
    A 32. percben ismét szabadrúgáshoz jutott az OBSK, melynek végén Palásti lövése a védőkről levágódott. Mészáros a labdát még az alapvonal előtt elcsípte, Tnajd középre ívelt, és Bujtor nyolc méterről a kapufára fejelte. Egy perccel a félidő vége előtt, - amikor a szurkolók már a szünetre gondoltak, Inczédi egy partdobást követően lefordult védőjéről, és éles szögből, tíz méterről kilőtte a hosszú sarkot. 1—0.
    Szünet után folytatódott az oroszlányi „invázió”, melynek eredményeképpen a 48. percben Inczédi szögletét Mészáros öt méterről a kapu közepébe bólintotta. 2—0.
    A 75. percben Bujtor már az ötös sarkáig vezette a labdát, de a lövés pillanatában elcsúszott, így odalett a helyzet.
    Aztán, ahogy lenni szokott, a 91- (!) percben a kimaradt Bányász-helyzetek után szabadrúgás kombinációból szépítettek a vendégek. Szauer bombázott 16 méterről a bal felső sarokba.

    Forrás: 24 Óra, 1991-04-29