magyarfutball.hu

Kecskeméti TE - Kabai Egyetértés 0 : 5 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.11, 10:26
    Csak egy csapat látszott a ködben
    KECSKEMÉTI TE—KABAI EGYETÉRTÉS 0—5 (0—1)
    Kecskemét, városi pálya, 500 néző. Vezette: Lőrincz (Lettrich, Hornyák).
    KTE: Peller—Lipők, Gál, Nagy L., Boronkay, Torbavecz, Dumitru, Kurucz (Berki az 55. percben), Horváth; Fütyü (Laczkovics'a 68. percben), Kátai. Edző: Sz. Tóth Antal
    Kaba: Vadon — Molnár, Takács, Berki, Nagy, Adorján, Plókai (Váczi a szünetben), Lajtos, Kacsándi, Benyó, Lente (Bangó a 60. percben). Edző: Paróczai Sándor.
    Sárga lap: Gál a 35., Lente az 59., Boronkai a 70. percben.
    Leereszkedik vagy nem ereszkedik le ? — kémlelték a szurkolók a mérkőzés előtt a ködös égboltot. Elmarad-e a mérkőzés? — találgatták többen. A játékvezető azonban elejét vette minden vitának és kijelentette, hogy ő a középkörből mindent lát, kezdődhet a játék.
    7. perc: Horváth fordulásból, a kaputól mintegy 18 méterre rászúrta a labdát, de a kapus mentett.
    9. perc: Plókai egyedül cselezgetett a tizenhatoson belül, már éppen lövésre szánta el magát, amikor a védők felszabadítottak.
    15. perc: A hazai védők-mögül kiugró Benyó'elől Peller kifutva tisztázott.
    24. perc: Benyó a balösszekötő helyén szöktette Lentét, aki megcélozta a kaput, ám a labda elsuhant a bal alsó sarok mellett.
    44. perc: Lente átadásával Kacsándi megiramodott a bal szélen. Mindenki beadást várt, de ő két csellel tisztára játszotta magát és a kimozduló kapus mellett a hálóba gurított. 0—1
    62. perc: Dumitru kapu elé ívelt labdáját a csereként beállt Berki fejéről szedte le a kabai portás.
    68. perc: Váczi elcsípett egy rossz átadást, majd két hazai védőt is kicselezve a kapuba lőtt, 0—2.
    75. perc: Adorján pontosan játszott a kiugró Váczi elé, a kábái játékos az ácsorgó védők mellett a kapuba gurított, 0—3.
    79. perc: Az egyedül kapura törő Váczit Peller elhúzta a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt Benyó értékesítette, 0—4.
    87. perc: Bangó átadásával Benyó iramodott meg, a büntetőterületen belül tisztára játszotta magát és a labdát közelről a kapuba küldte, 0—5.
    Csak azoknak meglepetés a végeredmény, akik nem látták a mérkőzést. A kecskeméti védelem hibát hibára halmozott, elöl pedig a csatárok egyszerűen képtelenek voltak helyzeteket teremteni. A szervezetten védekező, és jól játszó kabaiak, amint lehetőségük adódott, villámgyors kontrákkal veszélyeztették Peller kapuját. Szünet után sem „ültek rá” az egygólos vezetésre, hanem tovább támadtak, és a végén még gólkülönbséget is javítottak.
    Kitűnt: A hazai csapatból senki, illetve Vadon, Kacsándi, Benyó, Takács.
    Sz. Tóth Antal: Szégyellem magam a játékosok helyett is. Az, hogy tartalékosán álltunk fel, nem lehet magyarázat üyen lélektelen játékra.
    Paróczai Sándor: Kitűnő játékvezetés mellett szép győzelmet arattunk. Az viszont a labdarúgás szégyene, hogy ilyen sportszerűtlen csapat, mint a KTE, az NB II-ben játszhat.

    Forrás: Petőfi Népe, 1990-11-12