magyarfutball.hu

Komlói Bányász SK - Budafoki MTE-Törley 1 : 0 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.19, 13:46
    Komló-Budafok-Törley 1-0 (0-0)
    Komló, 400 néző. V.: Tóth V.
    Komló: Tábit — Miklós, Vukmann, Katona, Andreidesz- Szatmári, Hüber, Hohmann - Boday (Stemler, a 65. percben), Takács, Lukács. Edző: Kresz László
    Budafok: Lippai - Haáz, Martin, Bátyi (Kormány, a 75. percben), Bélik — Rottenbiller, Csikós, Bodó, Balogh — Jankov, Báder. Edző: Sárközi Lőrinc.
    A kezdés egyértelmű hazai sikert ígért, hiszen Lukács szöglete után Boday fejese a kapufát találta el az 5. percben. Ám ez a helyzet jelentette az első télidő egyetlen említésre méltó eseményét. A továbbiakban ugyanis mindkét csapat részéről inkább a hibákra lehetett felfigyelni, mint a jó megoldásokra, Alig volt támadás, amelyik eljutott volna a kapuig, s ha lövési lehetőséghez jutottak a támadók, sem kellett idegeskedniük a kapusoknak. A sok mozgás nem kárpótolta a nézőket a gyenge színvonalért, akiknek a 70. percben volt okuk örömre. Ekkor Hüber jó cselekkel tört be a 16-oson belülre, kisodródott ’helyzetből ügyesen visszakanyarította a labdát és Takács 10 méterről nagy erővel bombázott a kapu közepébe (1-0). A hajrában kétszer is egyenlíthettek volna a vendégek, de előbb Jankov 6 méteres fejesét ütötte szögletre bravúrral Tábit, majd Balogh az 5-ös sarkáról gyengén a kapu mellé pörgetett.
    Nem sok örömük telt a szurkolóknak a 90 percben. A legutóbbi hazai meccsen azon bosszankodtak, hogy sorra hibázták el a támadók a helyzeteket, most lehetőségek is alig akadtak a gólszerzésre. Tömören, jól védekezett a Budafok, nem engedték kapuközeibe a hazaiakat. Ezúttal egy fecske is nyarat csinált, hiszen Hüber ügyes megmozdulása után a mindig gólveszélyes Takács pontos befejezőnek bizonyult, ismét hárompontos gólt szerezve a Bányásznak. Jók: Miklós, Hüber, Hohmann, illetve Martin, Bodó, Báder.
    Kresz László: — Ezen a mérkőzésen a győzelem elérése volt a feladat. Ha szenvedve is, de sikerült legyőznünk jól játszó ellenfelünket.
    Sárközi Lőrinc: - A Komló mezőnyfölénye ellenére a mi ellentámadásaink voltak veszélyesebbek. A gól után két helyzetünket nem tudtuk értékesíteni, így törvényszerűen következett a vereség.

    Forrás: Dunántúli Napló, 1990-04-09