magyarfutball.hu

Kecskeméti SC - Kazincbarcikai Vegyész SE 4 : 0 13:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.19, 10:59
    "Régi idők focija" a kecskeméti pályán
    Kedves vendégek foglaltak helyet a lelátón a Széktói Stadionban: a megyénkben tartózkodó Krím Területi Sportbizottság tagjai is megtekintették a KSC—Kazincbarcika bajnoki labdarúgó-mérkőzést. A kecskemétiek gyors góllal kedveskedtek a szovjet sportbarátoknak: a második percben Kiss Ferenc pontos labdát tálalt a kapu elé a jobb oldalon érkező Kiss Péter elé, aki egy csel után a kapus lábai között talált a hálóba, 1—0 a KSC javára. A vezetés megszerzését követően a hazaiak maradtak támadásban, s több alkalommal is növelhették volna előnyüket, ám a szerencse egy ideig a barcikaiak mellé szegődött. Egészen a 47. percig, amikor a fordulás utáni első pillanatokban Ozsváth formás akció végén Kiss p. elé passzolt, aki ballal egyből, középről növelte a kék-fehérek előnyét, 2—0. Az 50. percben újabb tapsra ingerlő támadást vezettek a hazai csatárok, a labda a jobb oldalon megugró Csincsákhoz került, aki éles szögből, 15 méterről óriási gólt ragasztott Májer kapujának bal felső sarkába, 3—0. A tetemes előny birtokában sziporkáztak a kecskeméti labdarúgók. A 71. percben pedig újból a gólöröm hatotta át a lelátó népét. Ekkor — ki tudja hányadik alkalommal (?) — ismét a jobb oldalon futott a KSC támadása, Tóth Cs. átadását követően Csincsák újabb!nagy lövést eresztett meg, ezúttal Májér kiütötte a labdát, de pontosan Kiss P. elé, aki habozás nélkül a kapuba vágta, 4—0.
    A mérkőzés végén felhangzott a „Szép volt fiúk” kiáltás a. nézőtéren, s a kecskeméti csapatot taps kísérte az öltözőbe. Úgy, ahogy egy esztendeje ősszel szinte valamennyi hazai mérkőzést követően. Nem véletlen a párhuzam a szurkolók megnyilvánulása közt, hiszen a kék-fehérek a Kazincbarcika ellen „a régi idők fociját” mutatták be, szellemesen, harcosan játszva nagy különbséggel verték ellenfelüket. A csapat tagjai jó teljesítményt nyújtottak, ám Ozsváth, Kiss F., Meszes, Kiss P. és Rácz valamennyi megmozdulása veszélyt jelentett. A vendégek közül a csereként beállt Zsiga jeleskedett csupán.
    A MÉRKŐZÉS JEGYZŐKÖNYVE:
    KECSKEMÉTI SC—KAZINCBARCIKAI VSE 4—0 (1—0) Kecskemét, Széktói stadion, 2500 néző. Vezette: Vankó (Csáki, Komáromi).
    KSC: Erdei — Safranyik, Somogyi, Bukó, Málik, Meszes, Kiss P., Rácz, Ozsváth, Kiss F., Durucskó. Edző: Losonczy László.
    KVSE: Májer — Szabó, Sztahon, Kondás, Szamosi, Kerekes, Balogh, Búza, Buday, Bartuska, Orlóczky. Edző: Varga Zoltán.
    Csere: Szamosi helyett Zsiga a 36., Durucskó helyett Csincsák a 42., Kerekes helyett Asszony az 54., Meszes helyett Tóth Cs. az 57. percben. Sárga lap: Búza a 48. percben.
    Kiállítva: Szabó a 73. percben.
    Szögletarány: 4:4 (1:1)

    Forrás: Petőfi Népe, 1988-10-17