magyarfutball.hu

Metripond SE - Jászberényi Lehel SC 1 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.06, 08:30
    Metripond SE—Lehel SE 1:0 (1:0).
    Hódmezővásárhely, 1000 n. V.: Csáki.
    Lehel SE: Balázs—Balogh, Bukhár, Fényes, Sulyok— Németh, Gephart, Ludasi— Mosonyi, Kovács, Gulyás (Pásztor). Edző: Péczely Szabolcs
    Negyedórás tapogatózás után a kitörő Ludasit szabálytalanul állították meg a Metripond védői. A megítélt szabadrúgást Sulyok a kapu elé lőtte, a bevetődő Mosonyi előtt éppen hogy elcsúszott a labda. Ezután Fényes kapott sárga lapot Kemenes gáncsolásáért. A 22. percben a csatárok tétlenségét megunó Gephart tört előre, hatalmas lövése alig szállt fölé. Továbbra is támadásban maradt a Lehel. Formás Kovács—Gulyás akció végén Gulyás a felső lécet találta telibe. A szünet előtti percben esett a mérkőzést eldöntő egyetlen gól. Gyors jobb oldali vásárhelyi támadás végén Bárány lefordult őrzőjéről és senkitől sem zavartatva tíz méterről a kiinduló Balázs mellett megszerezte a vezetést. 1:0. A második félidő első nagy lehetőségét Kovács hagyta ki, miután Mosonyi jóütemű átadását a kapu torkában elhibázta. A 72. percben Gephart és Kemenes „kakaskodás” miatt a kiállítás sorsára jutott. Tíz perccel később elhibázott Lehel cserére került sor: a végig indiszponált Kovács helyett az ötletesen és jól játszó Gulyás jött le a pályáról. Az őt helyettesítő Pásztor mindjárt az első labdaérintésből nagy lövéssel adta le névjegyét, melyet a Metripond kapusa másodszorra tudott csak megkaparintani.
    Balszerencsés mérkőzésen a Lehel mindvégig egyenrangú partner volt, és ha a végjátékban jobban összpontosítanak csatárai, akár meglepetést is szerezhetett volna. Jók: Tóth, Urbán, Jegesi ill. Bukhár, Sulyok, Ludasi.

    Forrás: Szolnok Megyei Néplap, 1989-05-15