magyarfutball.hu

Bábolnai SE - BVSC 4 : 3 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Közép Csoport 1981/1982, 28. forduló
helyszín : Bábolna, Sportpálya
nézőszámok:
  1. Népsport: 400

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.13, 15:46
    BÁBOLNA—BVSC 4:3 (2:3)
    Bábolna. 400 néző. vezette: Rúzsa.
    BSE: Schromeisz — Csikós. Sebestyén (Baranyai). Illés (Filep — Borsfái (Pável). Hegedős, Gáspár — Domján. Tímár. Péntek. Edző: Galgóczi Ottó.
    Nagy iramban kezdtek a csapatok. Az 5. percben gólhelyzetben a vendegek a felső kapufát találták el. Feljött a Bábolna. A 11. percben Illés a kezdőkörből magasan előre ívelte a labdát, amely Hegedűs elé került. A középpályás 12 méterről a hálóba lőtt. 1:0.
    Tovább tartott a hazaiak lendülete. , A 16. percben Domján lefutotta, a vasütas- védelmet. majd a jobb alsó sarokba bombázott. 2:0.
    A bábolnaiak még ünnepeljék, :áfnikór középkezdés után aji. elórprúgott labdát a fede- 5*)ttenüT hagyott Papp nyolc méterről Schromeisz mellett a bal alsó sarokba fejelte. 2:1.
    Ez megzavarta a hazaiakat. A 18. percben szabadrúgás után Schromeisz csak nehezen fogta a labdát. Újra rendeződtek a hazai sorok. A 26. percben Tímár a kivetödő Flak kapusba lőtte a labdát. A 28. percben egv szögletnél Gyöngyösi belőtt labdáját Polcnyi öt méterről a bal alsó sairokba fejelte. 2:2
    Két perccel később Gyöngyösi a bal oldalon elfutott és a beadásr.a jókor érkező Szanvi tíz méterről, nagy erővel a kapu közepebe lőtt. 2:3.
    A felidő hajrája- a bábolnaiaké volt. A 43. percben Péntek a tizenhatoson belül három vasutasvédőt is átjátszott, majd Gáspárhoz továbbított, akinek nagy erejű lövését Flak védte.
    Szünet után előbb bábolnai, majd BVSC-rohamok következtek. Az 58. percben a vendégek ismét a kapufát találták telibe. Keménnyé vált a játék. Lipcsei sárga lapos figyelmeztetést kapott. A 74. percben Péntek szögletrúgása után Hegedűs lövése a jobb kapufáról a hálóba pattant. 3:3.
    Három perccel később Domján jobbról a bal oldalon felfutó Pávelhez játszott, aki kapásból, tizennégy méterről nagy erővel a kapu közepébe vágta a labdát 4:3
    A keménység még fokozódott. A 80. percben Illés es Polonyi kapott ezért sárga lapot. Hat perccel később Polonyi megrágta Gáspárt, ezert a játékvezető kiállította őt.
    Fordulatokban gazdag, változatos, élvezetes, helyenként kemény mérkőzést vívott a két csapat. A hazaiak kétgólos vezetésére hárommal válaszolt a vasutascsapat. A hajraban három perc alatt ismét két gólt szerzett a Bábolna es megérdemelten győzött. Valamennyi játékos dicséretesen küzdött: kiemelkedett Filep, Hegedűs, Gáspár, Domján.

    Forrás: Dolgozók Lapja, 1982-05-18