magyarfutball.hu

Békéscsaba 1912 Előre SE - Karcagi SE 4 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: bbsz
    2015.10.21, 12:18 (szerk.: 2020.12.29, 22:13)
    Volt fazonja a lila-fehér gárdának
    A gólgyártás során Pozsár előkészített, a védők bevarrták


    400 néző
    Vezette: Nagy Róbert (Márkus Tamás, Demeter János)
    Békéscsaba: Such András - Szenti Zoltán, Brlázs Gábor, Tóth-Kovács Tamás, Bogdán Gábor (Juhász György 76. p.) - Okos István (Cseke Tamás 71. p.), Szilágyi László, Dobi Róbert, Horváth Tamás - Pozsár Gábor, Lengyel László (Kocsis Dávid 56. p.) Edző: Csató Sándor
    Karcag: Banó Szabó Sándor - Lajkovics János, Kocsis Miklós, Ramos István, Donka Szilárd - Ulviczki Mihály, Kádár Gusztáv, Papp Erik (Bodor György 52. p.) -Repjuk Mikhaylo, Kovács István (Tóth Lajos 49. p.), Domokos Imre Edző: Sándor István
    Gól: Tóth-Kovács 12. p. ; Bogdán 44. p. ; Brlázs 58. p. ; Cseke 83. p. ill. Domokos 60. p.
    Sárga lap: Donka 31. p. ; Lajkovics 38. p. ; Dobi 54. p.
    Kiállítva: Ulviczki 49. p

    12. p. : A vendégek térfelének felénél a jobb oldalvonalhoz közel szabadrúgáshoz jutottak a hazaiak. Pozsár belőtt labdáját Tóth-Kovács a 11-es ponton állva megpörgette, a labda a jobb tövénél vágódott a hálóba, 1-0.
    44. p. : Egy szabadrúgást Pozsár ismét jobbról emelt be, a védők kirúgták a labdát, ami ismét Pozsár előtt landolt. A csabaiak támadója ismét beemelt, Bogdán remekül bújt ki a védők közül és 9 méterről a kifutó kapus fölött a a kapuba fejelt, 2-0.
    49. p. : Ulviczki a kiugró Okosnak becsúszott, majd belerúgott, ezért a vendégek középpályása a kiállítás sorsára jutott.
    58. p. : Pozsár 30 méterről egy szabadrúgást nem a fejekre lőtt be, hanem a jobb sarkot célozta meg. Banó Kapus vetődött, de a melléről, illetve a kezéről kipattant a labda, Brlázs ott termett és két lépésről a hálóba vágta, 3-0.
    60. p. : A 16-os sarka előtt egy lépéssel szabadrúgáshoz jutottak a karcagiak. A labdát Domokos nagy erővel a bal alsó sarokba vágta, 3-1.
    83. p. : Pozsártól kapott labdával Cseke jobbra kisodródva is megcélozta a kaput, a labda a jobb kapufa tövéről pattant az ellenkező sarokba, 4-1.

    Végre egy viszonylag nagy különbségű győzelmet könyvelhetett el a Békéscsaba. Jól is játszott a csapat nagyobb része, sokat veszélyeztették Banó kapuját. Azért tanulságai is voltak a szombati 90 percnek, amelyek egyike, hogy a házigazdák góljai közül hármat védők szereztek, s ugyancsak érdekesség, hogy a legtöbb találat szabadrúgás után esett. Igazi akciógólt ezért nem is láthatunk. Bár ez sem von le semmit abból, hogy jól szórakozhatott a közönség, hiszen helyenként látványos volt a játék és ez már jobban hasonlított a futballra, mint az eddigi többi hazai mérkőzés.
    kép
    Brlázs tanár úr remekül becsúszik a karcagi támadóknak. A csabaiak védője nemcsak e téren jeleskedett, hanem gólt is lőtt a vendégeknek. (Fotó: Kiss Zoltán)
    Jó: Such, Bogdán, Pozsár, Szilágyi illetve Lajkovics, Kádár, Domokos

    Csató Sándor: - Nagyon nehéz mérkőzésen szereztünk nagyon fontos pontokat.
    Sándor István: - Hatszor álltunk szemben a kapussal, a helyzetek kimaradtak, jött a kiállítás és elúszott a hajó.

    8. Karcag 23 8 6 9 23-30 30
    ...
    14. Békéscsaba 23 5 4 14 23-35 19

    Békés Megyei Hírlap 2007. április 30. ; MLSZ adatbank