magyarfutball.hu

Kecskeméti TE - Budafoki Lombard LC 2 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.12.02, 19:19
    Az utolsó húsz percben megtört a jég, két hazai gól is esett
    KTE-BUDAFOK 2-1 (0-0)
    Kecskemét, 600 néző. Vezette: Pánczél (Kis Z., Bodac).
    Kecskeméti TE: Nagy Zs. - Mojzes, Gyagya (Ábel 78.), Barna Zs., Farkas L, Némedi, Borsos, Kovrig, Somodi (Kása 46.), Csordás, Balla (Barna Cs. 66.), Kása. Edző: Varga István.
    Budafok: Eszterházy - Fejős, Czipó (Szigeti 72.), Nagy, Németh J., Horváth, Fűzi (Takács 74.), Fűzfa, Szabó, Tarcsa (Újhegyi 58.), Lovrencsics. E.: Gelei Károly.
    Sárga lap: Fejős a 28., Kása és Csordás a 86., Borsos a 88. p.
    1. perc: Balla fejelt a balösszekötő helyén induló Somodi elé, aki a kaputól 7 m-re lőtt, a labda néhány centivel ment el a bal kapufa mellett. 13. p.: Fűzfa passzolt a leshatáron kilépő Horváth Z. elé. A teljes hazai védelem az asszisztens jelzését várta, Nagy Zs. azonban kijött a kapuból, és a tizenhatosra betörő játékos elől elpiszkálta a labdát. 18. p. Csordás tört be a tizenhatosra balról, majd az ötös sarkától kapura tüzelt, a keresztléc alá tartó labdát Eszterházy szögletre tornázta. 25. p: Némedi suta jobb oldali mozdulaté után a labda visszakanyarodott a tizenhatos vonalán álló Kovrig elé, aki kapásból a bal felső sarok mellé lőtt. 61. p.: Horváth Z. lőtt jobbról, laposan a kapu elé, az ötösön érkező Újhegyi elől kapus felszedte a labdát 65. p.: Nagy nem tudta megkaparintani a labdát a tizenhatosra betörő Fűzfa elől, aki kisodródva visszagurított az érkező Lovrencsics elé, a csatár 17 m-ről átemelt mindenki felett, a labda a kapuba hullott volna, ha a gólvonalon álló Gyagya nem fejeli főié. 73. p.: Farkas a félpálya közepéről, balról kanyarintott az ötös jobb sarkánál befutó Gyagyához, aki a kapus mellett a jobb sarokba fejelt, 1-0. 82. p: Eszterházy kifutva mentett Kása elől, a labda Ábel elé pattant, aki 35 m-ről a kapu bal sarkába emelt, 2-0. 88. p: Lovrencsics 32 m-ről nagy erővel tüzelt kapura, a labda a bal felső saroknál a keresztlécen megpattanva a gólvonal mögé vágódott. Nagy Zs. tehetetlen volt. 2-1.
    Sokan úgy gondolták, hogy az FTC elleni fociláz után a „normál” találkozókon is emelkedik a nézőszám a Széktói stadionban. Nem így lett: minden a régi. A Budafok ellen is nagy elánnal kezdtek a hazaiak. Á KTE hálóőrének alig akadt dolga az első játékrészben, míg a túloldalon Eszterházynak annál inkább. A szünetig 14 szögletet végezhettek el Csordásék, míg a vendégek egyet. Hiába volt azonban a Varga-legénység fölényben, gólt nem ért el. A második etapra megérezhette a Budafok, hogy lehet keresnivalója. Felhagytak az addigi rombolós taktikával, és egyre többször indítottak támadásokat, sőt a 65. percben csak Gyagya bravúrjának volt köszönhető, hogy nem szerezték meg a vezetést. Ettől függetlenül azonban még .mindig a Ulák voltak fölényben és több góllal kellett volna vezetniük. Az utolsó húsz percben aztán megtört a jég. Ebben nagy szerep jutott az említett Gyagyán kívül a csereként beállt Kásának és Ábelnek. A játék képe alapján a Kecskemét győzelme megérdemelt. Kitűnt: Gyagya, Ábel, Kása, Csordás, ill. Czipó, Nagy A., Lovrencsics.
    Varga István: - A sok kihagyott helyzettel nehézzé tettük magunknak a meccset.

    Forrás: Petőfi Népe, 2006-10-02