magyarfutball.hu

Békéscsaba 1912 Előre SE - Vecsési FC 1 : 2 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: bbsz
    2015.07.07, 22:25 (szerk.: 2021.01.03, 00:01)
    Lilák : továbbra sem megy
    Vert helyzetből fordított Békéscsabán a vendégcsapat


    500 néző
    Békéscsaba:
    Such András - Ferenczi Attila (Szenti Zoltán 79. p.), Czipó Zoltán, Brlázs Gábor (Tóth-Kovács Tamás 76. p.), Juhász György - Okos István, Valentényi Viktor, Pozsár Gábor, Horváth Tamás (Ursz józsef 68. p.) - Lengyel László, Dobi Róbert Edző: Jakab Péter
    Vecsés:
    Elbert András - Máj Zoltán, Sidó Szabolcs, Hungler Gábor, Mihályi Tamás - Králik Balázs (Menyhárt Attila 46. p.), Herczku Szabolcs, Kun György (Faragó István 78. p.), Hegyi Viktor - Folmer Krisztián (Mészáros Tamás 72. p.), Czipper Zsolt Edző: Pisont István
    Gól: Pozsár 10. p. ; Juhász 52. p. öngól ; Faragó 90. p
    Sárga lap: Pozsár 34. p. ; Herczku 34. p. ; Kun 66. p. ; Such 75. p. ; Ursz 84. p. ; Faragó 85. p.
    Szögletarány: 5:12 (5:4)
    Vezette: Bodac Tamás (Kelemen Attila, Fehér Gyula)

    10. perc: Egy szöglet után Juhász a 16-os bal oldalvonalától átlőtt a túloldalra, ahol Pozsárnak még annyi ideje is volt, hogy alaposan rákészüljön a lövésre, majd 14 méterről, nagy erővel kilőtte a hosszú sarkot, 1-0.képPozsár Gábornak még annyi ideje is volt, hogy alaposan rákészüljön a lövésre, majd nagy erővel kilőtte a hosszú sarkot, 1-0. Ekkor még a publikum és a játékosok úgy gondolták, megtörik a jég, legyőzik ellenfelüket és begyűjtik a három pontot, megszerzik első győzelmüket az NB II-ben. (Fotó: Lehoczky Péter)
    52. perc: Egy jobb oldali szöglet után Mihályi gyengén fejelt a csabai kapu felé, ennek ellenére a labda Juhász György támaszkodó lábáról a jobb sarokba perdült, öngól, 1-1.
    90. perc: Mészáros a 16-oson belül jobbról keresztbe mozgott a labdával, majd a leshatárról kiugró Faragóhoz lőtt, aki az ötösről a jobb alsó sarokba gurított, 1-2.

    Jól kezdett a Békéscsaba, amit nem csak Pozsár látványos gólja támasztott alá, hanem az is, hogy jobbára náluk volt a labda és ekkor még uralták a középpályát is.
    A gólt követően a vendégek feltámadtak, egyre inkább átvették a játék irányítását, és jóval veszélyesebb támadásokat vezettek, mint a lila-fehérek.

    A fordulás után rosszkor jött az öngól, ráadásul a csabaiak egyre több hibával játszottak, míg a Vecsés vérszemet kapott és több formás támadást vezetett.
    Győztes góljukat az a Faragó lőtte, aki egykoron az NB I-es lila-fehér csapatban játszott. Az más kérdés, hogy többen lesnek látták megmozdulását, ám a játékvezető gólt ítélt.

    Jó: Such, Czipó, Brlázs, Pozsár illetve Hungler, Herczku, Kun, Czipper (a mezőny legjobbja)

    Jakab Péter: - Szegény embert az ág is húzza. Rengeteg forduló van még hátra a bajnokságban.
    Pisont István: - Megérdemelten szereztük meg a győzelmet. Az első negyedórában még benne volt a lábakban a hosszú utazás, de ezután egyre inkább magára talált a csapat és a szünetet követően a maga javára fordította a mérkőzést.
    (Jávor Péter - Verasztó Lajos)

    3. Vecsés 3 2 1 - 5-1 7
    ...
    15. Békéscsaba 3 - - 3 2-5 0

    forrás: Békés Megyei Hírlap 2006. augusztus 28. ; MLSZ adatbank