magyarfutball.hu

Újpesti Dózsa SC - Veszprémi SE 3 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2015.03.21, 22:23 (szerk.: 2022.03.27, 17:39)
    A Megyeri úti stadionban az Újpest ,,lejtőn lefelé,, kezdett, az első negyedórában ugyanis szinte kizárólag a veszprémiek térfelén pattogott a labda. Miovecz és Bácsi többször is megszerezhette volna a vezetést, de sorra elhibázták a jobbnál jobb helyzeteket. Ahogy az általában történik, 15 perc után ezúttal is alábbhagytak a hazaiak kezdeti rohamai, a Veszprém is vezetett néhány támadást. Ezzel viszont kissé fellazult védelmük, és egy élményszámba menő lila-fehér akció meghozta az első gólt. A 20. percben Huszárik cselezgetett a jobbszélen, majd Mioveczhez passzolt, aki villámgyors mozdulattal középre perdített, és a jól érkező Bácsi 16 méterről a kapu jobboldalába bombázott (1:0). Ezután hosszú ideig szinte semmi említésre méltó nem történt, az első újabb gólveszélyt a 40. perc hozta, amikor egy baloldali veszprémi szöglet után Csík lőtt kapura, Brockhauser csak bravúrral tudott hárítani. Másodpercekkel a szünet előtt Bácsi fejesénél Kakas már vert helyzetben volt, de Csík az utolsó pillanatban a gólvonalról mentett.

    Szünet után semmiféle jel nem mutatott arra, hogy változna az eredmény, mégis gólt szerzett az Újpest. Miovecz bal lábbal elvégzett jobboldali szöglete után a középre csavarodó labdát az üresen hagyott Rubold alig öt méterről a bal sarokba fejelte (2:0). A 63. percben Szabó remekül ugrott ki középen, de a találkozó legnagyobb helyzetét kihagyta. Tizenkét méterről belelőtte a labdát a kiinduló Kakasba, aki ,,nem tudott elugrani a labda elől,,. A maradék majdnem félórában még az addiginál is alacsonyabbá vált a színvonal, szinte csak véletlenül került a kapuk közelébe a labda. Ám amikor a 86. percben egyszer odakerült, akkor Zsivótzky megadta a kegyelemdöfést a vendégeknek (3:0).

    A bajnokságban pontveszteség nélkül vezető újpestiek megérdemelten nyertek a meglehetősen indiszponáltan játszó és a végén összeroppanó Veszprém ellen, még akkor is, ha ők is rengeteget hibáztak.

    mti