magyarfutball.hu

Veszprémi SE - Újpesti Dózsa SC 1 : 0 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2015.03.21, 22:43 (szerk.: 2022.04.15, 18:41)
    Eseménytelen küzdelmet hozott az első félidő, szembetűnt a Dózsa passzív játéka. Többet kezdeményeztek a veszprémiek, de helyzetet nemigen tudtak teremteni. A Dózsában a két elöl tartózkodó csatár ritkán jutott el a veszprémi kapuhoz. A 20. percben Bognár elcsípett egy labdát, Rugovicsot ugratta ki, akit az utolsó pillanatban szereltek szögletre. Két perc múlva Zsivótzky elöl hárított Végh ügyesen. A 45. percben Brockhauser üggyel-bajjal csípte el a labdát
    Handel elől.

    Szünet után kissé élénkült a játék, a többet kezdeményező veszprémiek a 61. percben szerezték meg a győzelmet jelentő gólt. A kitörő Sülét Szlezák lerántotta. Kelemen jól eltalált 22 m-es szabadrúgása a sorfal mellett suhant el és a jobb alsó sarokban kötött ki (1:0). Ezután élénkült a játék, merőben más felfogásban játszottak az újpestiek, ekkor ők harcoltak ki fölényt, de a jól tömörülő hazai védőkkel szemben nem érvényesültek.

    A játék összképe alapján a kezdeményezőbb, támadóbb szellemben küzdő veszprémiek rászolgáltak a győzelemre a szembetűnően passzív, elsősorban védekező játékkal operáló újpestiek ellen.

    mti