magyarfutball.hu

Újpesti Dózsa SC - Debreceni Vasutas SC 1 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2015.03.22, 06:40 (szerk.: 2022.04.19, 09:33)
    Vereség, győzelem, majd újabb vereség. Ez volt az újpestiek mérlege az első három forduló után, így hát elvileg logikusnak tűnt, hogy a hullámzó teljesítményt nyújtó lilák a negyedik körben otthon tartják a két pontot. Mintha csak ezt akarták volna igazolni, már a kezdőrúgás pillanatában átvették az irányítást, a vendég debreceniek pedig mi másban is bízhattak volna, minthogy vagy kivédekezik a két félidőt, vagy esetleg egy szerencsés góllal meglepik esélyesebb riválisaikat. Nem sok hiányzott ahhoz, hogy számításaik csaknem félórás eseménytelenség után valóra váljanak, Vancsát azonban a 24. percben jó helyzetben szerelték a védők. Az újpestiek ezután taktikát változtattak, azaz kissé hátrahúzódva várták, mikor lazul fel a DVSC védelme. Túlzás lenne azt állítani, hogy ez a ,,szellemi csata,, nagy közönségsikert aratott volna. Nem lehet csodálkozni azon, ha a mérkőzésre kilátogató 1500 néző legközelebb izgalmasabb szórakozást keres magának... Az egyhangúságot végül Kecskés 12 méteres, a jobb sarokba vágódó bombája törte meg a 39. percben (1:0).

    A szünetben a Szűcs Sándorról elnevezett gyermek futball torna résztvevőinek adták át a díjakat olyan egykori kiváló játékosok, mint Hidegkúti Nándor, Mészöly Kálmán, Grosics Gyula, Tóth András, Kisznyér Sándor, valamint a tragikus sorsú egykori újpesti labdarúgó özvegye.
    A szurkolók jól tették, ha elraktározták emlékezetükben Kecskés szép lövését, a fordulás után ugyanis legfeljebb a győzelmet jelentő gól felidézésével szórakoztathatták egymást, a csapatok ugyanis mintha a pályán sem lettek volna...

    mti