magyarfutball.hu

2019.07.08 Szélesi Zoltán lett a Puskás Akadémia második csapatának vezetőedzője!

A Csákvárra távozó Visinka Ede helyét Szélesi Zoltán vette át. A huszonnyolcszoros válogatott volt labdarúgó nálunk, a Puskás Akadémián fejezte játékos-pályafutását 2015-ben. Visszavonulása után edzőként kezdett tevékenykedni: 2017-ben az U17-es Európa-bajnokságon 6. helyen végzett a korosztályos magyar nemzeti csapattal. Emellett tagja volt Bernd Strock és Georges Leekens szakmai stábjának is a felnőttválogatottnál, amelyet 2017 novemberében a német edző távozását követően két felkészülési mérkőzésen irányíthatott megbízott szövetségi kapitányként. Akadémiánkra idén januárban tért vissza, amikor átvette U17-es csapatunk irányítását. Korosztályos együttesünkkel ezüstéremig jutott a kiemelt utánpótlás-bajnokságban, valamint a 12. Puskás-Suzuki Kupán.

Szélesi Zoltán munkáját pályaedzőként a Székesfehérvárról érkező Bárdosi Balázs, kapusedzőként Molnár Levente, míg erőnléti edzőként Diós Bence, masszőrként pedig Vidics János fogja segíteni.

Az egyhónapos pihenő után ma délután a játékosaink már edzésre jelentkeztek, kedden vesznek részt az ilyenkor esedékes sportorvosi vizsgálatokon, majd szerdától újabb tréningekkel folytatódik a felkészülésük.

Az MLSZ előző héten elkészített beosztása után kiderült, hogy hasonlóan az előző évekhez a PAFC II az NB III Nyugati csoportjában fog szerepelni. A bajnokság első fordulóját augusztus első hétvégéjén rendezik.