magyarfutball.hu

2014.04.09 Szélesi Zoltán hivatalosan is szabad, és csapatot keres

Furcsa körülmények között lett szabad játékos - mától hivatalosan - Szélesi Zoltán. Az Újpest eddigi futballistája a korábbi pénzének a feléért aláírt a csapatot működtető új céghez, az Újpest 1885 Kft-hez, ám amikor indult volna a többiekkel Szombathelyre - erről akkor az nb1.hu is beszámolt -, kiderült, mégsincs a keretben, és el kellett jönnie Újpestről.

Szélesi Zoltán azóta az MTK-val edz, és megkereste az MLSZ-t, hogy tisztázzák a státuszát. A szövetségtől ma kapott választ, amelyben az áll, hogy az Újpesttől kapott tájékozatás alapján vele nem kötöttek szerződést. A játékos egyébként a megállapodást beszkennelve őrzi a telefonjában...

- Miután megegyeztünk, és aláírtam a szerződést, nem kaptam belőle példányt, mert azt mondták, az összes játékosét együtt viszik be aláírni Roderick Duchatelet-hez, utána pedig gyorsan be kell vinni az MLSZ-be - mondta Szélesi Zoltán az nb1.hu megkeresésére. - Az enyém nem érkezett be oda, és a létezését is tagadják. Így tehát nincs szerződésem, szabadon igazolható játékos vagyok. Most ki kell találnom, hogy hol futballozzak tovább a bajnokságból hátralévő csaknem két hónapban és hosszabb távon is.