magyarfutball.hu

2009.02.25 A megye I-ben folytatja a Diósgyőr volt csapatkapitánya

Az egykori válogatott Sebők Vilmos a megyei I. osztályban újonc Ladánybene együttesében folytatja pályafutását. A Diósgyőr volt csapatkapitánya mellett egy másik korábbi élvonalbeli futballista is a Bács-Kiskun megyei gárdához szerződik Kenesei Zoltán személyében.

Igaz a hír. Sebők Vilmos - aki legutóbb a Diósgyőr csapatát erősítette az NB I-ben - most hozzánk kerül - erősítette meg a korábbi válogatott játékos átigazolásával kapcsolatos információt kesport.hu-nak Ozsváth Ferenc, a Ladánybene trénere. - Továbbá Kenesei Zoltán is, aki idáig Ausztriában játszott. Az átigazolási papírok már megvannak, bár Zoli papírjaira még várunk az osztrák szövetségtől. Harmadik játékosként Nagy Norbert érkezett még a csapathoz. Ő előzőleg a szintén megye I-ben szereplő Kerekegyháza labdarúgója volt.
A 36 esztendős Sebők Vilmos tagja volt az 1996-os atlantai olimpián szerepelt válogatottnak, és később is rendre meghívót kapott a nemzeti együttesbe. Pályafutását a Ferencvárosban kezdte, majd játszott az Újpest színeiben is. Légióskodott Angliában, Németországban valamint Izraelben is. Legutóbb Diósgyőrben futballozott, ahonnan családi okra hivatkozva távozott.