magyarfutball.hu

2023.08.02 Vinícius Paulo a BVSC-be igazolt!

A hétszeres magyar válogatott belső védő, Paulo Vinícius a BVSC-ben folytatja pályafutását. Így újabb komoly tapasztalattal rendelkező játékost igazoltak a Haladás ellen a Merkantil Bank Ligában győzelemmel bemutatkozó labdarúgóink.
kép
Paulo Vinícius legutóbb a görög másodosztályba kieső Levadiakosznál játszott, amellyel aztán szerződést bontott a magyar válogatottban hét alkalommal pályára lépő brazil születésű játékos. A szabadon igazolható belső védő ettől az idénytől a BVSC-ben folytatja pályafutását. A 33 éves labdarúgó izgatottan várja az új kihívást.

„Tetszett az elképzelés itt a BVSC-nél. A klubnak komoly ambíciói vannak és ilyen helyet kerestem, ahol folytathatom a karrieremet. Úgyhogy nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek és várom már a közös munkát” – nyilatkozta honlapunknak a játékos.

Vinícius számára nem lesz ismeretlen a magyar közeg, hiszen 2011 és 2020 között a Videotonban játszott. A székesfehérváriakkal kétszer nyert magyar bajnokságot, és egyszer kupát. Azóta játszott Uruguayban, Cipruson az APOEL színeiben és tavaly igazolt a görög élvonalba. Ettől a szezontól pedig a zuglói sikerekért küzdhet.

„Tudom, hogy egy nagymúltú klubról van szó, amely nagyon családias. Jó az elhelyezkedése is a fővárosban. Szeretnék minél többet játszani a szezonban és a maximumot nyújtani, amivel segíthetem a csapatot.”

A mieink legközelebb vasárnap 19 órától lépnek pályára, akkor az ETO FC Győr vendégei leszünk a Merkantil Bank Ligában. Sok sikert kívánunk játékosunknak! Hajrá, BVSC!