magyarfutball.hu

2015.0824 Pölöskei Zsolt a Vidi új igazolása

Pölöskei Zsolt 1991. február 19-én született Budapesten. Az MTK-ban kezdett focizni és itt is lett NB I-es labdarúgó. Három idény alatt 71 első osztályú mérkőzésen lépett pályára, ezeken 13 gólt szerzett. Az elmúlt és az azt megelőző szezonban is az MTK alapembere volt. 2008-2010 között a Liverpool kötelékébe tartozott. Pölöskei Zsolt hároméves szerződést írt alá a Vidivel.

"Több ajánlatom is volt a nyáron, de úgy ítéltem meg, hogy a Vidiben lesz a legnagyobb esélyem a fejlődésre. Tavaly bajnokságot nyert a csapat, remekül teljesített, idén kicsit nehezebben indult a szezon, de biztos vagyok abban, hogy kilábalunk a hullámvölgyből. Több játékost is ismerek a csapatból, nem hiszem, hogy gond lesz majd a beilleszkedéssel. Az biztos, hogy nagyon nehéz lesz beverekednem a kezdőcsapatba, hiszen kitűnő játékosok vannak a keretben, de természetesen az a célom, hogy ez sikerüljön és a csapat segítségére legyek" - fogalmazott Pölöskei Zsolt.

Pölöskei Zsoltot több klub is szerette volna leigazolni, hiszen az NB I egyik legjobb középpályásról van szó. Nagy munkabírású, remek lövőtechnikával rendelkező és képzett játékos csatlakozott személyében a kerethez, megítélésem szerint mindenképpen szükségünk volt egy ilyen típusú játékosra" - nyilatkozta Kovács Zoltán sportigazgató a vidi.hu-nak.