magyarfutball.hu

2016.01.03 A Mágus búcsúzik!

Arany László az NB3-ban szereplő Jászberénynél folytatja pályafutását, melyhez nagyon sok sikert kívánunk! Az alábbiakban Arany László búcsúüzenetét olvashatják a bárándi szurkolók, a holnapi napon pedig Kalas János búcsúzik el a Mágustól! Köszönünk mindent!!

"Az életem fontos állomás elé érkezett, kaptam egy állásajánlatot Jászberényből az NB3-as csapattól! Nagyon sokat gondolkoztam, hogy mitévő legyek. Fel kell adnom a debreceni állásomat, a bárándi csapatnál az edzőséget és a szövetségnél a feladatokat. Úgy döntöttem, megpróbálom az új lehetőséget. Nehéz szívvel váltok, de úgy érzem meg kell próbálnom! Nagyon sok barátot, ismerőst, szurkolót, jó embert ismertem meg itt Bárándon! Szuper eredményeket, felejthetetlen élményeket élhettünk át közösen! A bajnoki címet, a következő évben az ezüstérmet, megyei kupában a Nagyerdei Stadionos szereplést! Sikerült minden olyan csapat ellen helytállnunk akikkel játszottunk! Köszönettel tartozom a Polgármester úrnak, hogy felkért legyek a csapat edzője! Minden segítőmnek: Kalas János elnök úrnak, Kalasné Julinak az áldozatos munkájukért! Takács Attilának a sok munkáért, Varga Rolandnak a honlapszerkesztésért! Minden szurkolótól sajnos nem tudok elköszönni, de nem végleg búcsúzom!

Külön meg szeretném köszönni a játékosaimnak, hogy kibírtak! Eredményesek csak úgy tudtunk lenni, hogy ennyire keményen, agresszíven, nagy akaraterővel léptem a pályára minden edzésen és mérkőzésen! Felejthetetlen éveket töltöttem Bárándon, sosem fogom elfelejteni ezeket az esztendőket! Továbbra is szurkolni fogok a csapatnak, ha időm engedi természetesen élőben is szorítani fogok a srácoknak! Sok sikert kívánok minden Báránd szurkolónak, játékosnak, vezetőnek!

Hajrá Báránd - Báránd Hajrá!!"