magyarfutball.hu

2023.06.09 Aczél Zoltán visszatért a Kozármislenyhez!

Aczél Zoltán 2021 nyarán érkezett Kozármislenybe, majd egy komoly sikerrel tette le védjegyét, hiszen 38 forduló alatt végig megőrizve a veretlenséget, 2022-ben toronymagasan nyerte meg az NB III-as bajnokságot!
kép
Tavaly nyáron vezetőedzőnk nehéz döntést hozott meg, amikor a távozás mellett döntött és elfogadta a III. Kerület invitálását.

A legmagasabb (Pro licences) edzői képesítéssel rendelkező Aczél Zoltán labdarúgóként 2 alkalommal pályára lépett a magyar válogatottban, megfordult az Újpest, a Siófok, a PMFC és a Vác NB I-es csapataiban, ahol 143 elsőosztályú bajnoki mérkőzésen 4 gólt szerzett.

Idegenlégiósként a dél-koreai Daewoo Royals, a svájci Lausanne-Sport, az osztrák SV Ried és TSV Hartberg színeiben szerepelt.

Edzőként az NB I-ben dolgozott a REAC, a Siófok, a Diósgyőr és a Haladás együtteseinél, 2008-2010-ig a magyar labdarúgó válogatott szövetségi edzője volt, Erwin Koeman segítőjeként. Sok sikeres munkavállalása volt NB II-es és NB III-as szinten is, elég csak a mislenyi NB III-as bajnoki címére gondolnunk.

Aczél Zoltán most ismét visszatér Kozármislenybe, ezúttal már nem érkezik ismeretlen helyre, tisztában van a mislenyi közeggel és lehetőségekkel, nem mellékesen a csapat magját, a tavaly bajnokcsapat gerincének sem kell bemutatkoznia!

Márton Gábor remek munkát végzett Mislenyben és a tavaszi nagyszerű szerepléssel megteremtette az NB II-es folytatás lehetőségét, aminek eredményeképpen mostantól Aczél Zoltán vezeti csapatunkat a Merkantil Bank Liga NB II-ben.

Jó munkát és a korábbiakhoz hasonló sikereket kívánunk, Zoli!